Nabolje pokazuje posle 7dana kanjenja a ako ti kasni bas 21dan onda tteba posle zolikp vremena da budes. Srecno
Sta mislite o ovom testu?
Iz prošlih Vaših postova vidim da ste vjerni istom proizvođaču. Test je onako rekla bi sumnjiv za interpretaciju. Moglo bi biti pozitivno ali ima nešto razlivene boje u reakcijskom polju pa nisam ziher. Ali Vi se testirate od 02.08.i postavljate od onda slike koliko sam primjetila, mislim ipak da bi mogla biti i više izraženija crta. Možda posjet ginekologu ne bi bio naodmet. Napisali ste da ćete ići u prošli ponedjeljak, i što on kaže?
Zbog posla nisam imala vremena pa sad tamo ove nedelje moram otico da vidim sta je upitanju.
Ja mislim da nisi pepo uradila test sa je nevazeci.I ja sam kupila isto taj pa cekam do petka jer sutra trebam da NEdobijen😊.
Srecno draga!
mislim da bi do sada test pokazao jasnu crtu da si trudna i da ti menga toliko kasni. ovaj konkretni test mi se čini kao da je nepravilno napravljen.
Nije lepo uradila,citala sam uputstvo iako ga jos uvek necu raditi,idu 3 kapi urina..Ili si stavila vise od 3 ili manje ili je test nepravilan
čekaj liječnički pregled, ako si se već naručila ovaj tjedan. pa ćeš sve znat i bez testova 😊
I ja mislim da ako ti do sada nije test pokazao barem i svetlu crticu da nisi trudna.Nemoj mi verovati ali ja kazem svoje misljenje,ja cu pricekati jos koji dan i uraditi test 😊
Ako ti ovog meseca nije uspelo,uspece sledeceg!!!
Samo se opusti,izbegavaj toliko da mislis na trudnocu budi u fazonu “kad se desi desilo se” i bice,ja ti zelim jedan ogroman + na testu💜
Sortiraj odgovore
Najstariji