Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    10. Rujan 2018. 15:01

Drage buduce mame, 

Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno i je li moguce da sam trudna iako nemam nikakvih simptoma?? 

dreamcatcherrr
    10. Rujan 2018. 15:19

ms_3197

Drage buduce mame,

Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno i je li moguce da sam trudna iako nemam nikakvih simptoma??

Pozdrav ms! Opušteno, ni ja nisam imala nikakvog konkretnog simptoma trudnoće 😊 Jedino mi je menstruacija kasnila i grudi me nisu prestajale boliti. Ovo ostalo ništa, pa mi nije bilo jasno kako žene imaju toliko simptoma a ja ništa. Poslije sam otišla na UZV i pokazalo je 6+5 , da je bebica dobro. Sada sam skoro 20 tjedan . Sretno i tebi 😊

ms_3197
    10. Rujan 2018. 15:44

Hvala, mene cak ni grudi ne bole bas nista. Test sam napravila iz znatizelje jer mi kasni a i nemam simptome da cu dobiti. Pozitivan test me bas iznenadio

• EAD2408
    12. Rujan 2018. 10:59

Pozdrav. Interesira me smatra li se ovo pozitivnim rezultatom? Kasni mi 2 dana. Nadam se brzom odgovoru 💕

ms_3197
    12. Rujan 2018. 11:11

Da, linija je vidljiva 😄 jos je to dosta rano, pa bolje ponovi test za koji dan pa bi trebala biti jasno vidljiva linija 

• EAD2408
    12. Rujan 2018. 11:12

To mi je rekla i gospoda u ljekarni mada me mucilo sto je toliko udaljena od kontrolne crte 🤔

ms_3197
    12. Rujan 2018. 11:15

Ma nema ti to veze, bitno da je linija vidljiva😊

• EAD2408
    12. Rujan 2018. 11:15

Hvala na odgovoru😊😊

12. Rujan 2018. 11:21

2411eba

Pozdrav. Interesira me smatra li se ovo pozitivnim rezultatom? Kasni mi 2 dana. Nadam se brzom odgovoru 💕

Je, pozitivan je test,čestitam🙂

• EAD2408
    12. Rujan 2018. 11:29

Ena31

2411eba

Je, pozitivan je test,čestitam🙂

Hvala😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani