Drage buduce mame,
Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno i je li moguce da sam trudna iako nemam nikakvih simptoma??
Drage buduce mame,
Naime menstrucija mi kasni 8. Dan i jutros sam napravila test na prvi jutarnji urin, test je odmah pokazao dvije crte, nema dvojbe da je test pozitivan. Zadnju menstruacije sam imala 4.8. Sto bi znacilo da sam 6. Tjedana trudna, no ja nemam apsolutno nikakve simptome osim jakih grceva i bolova u jajnicima. Sutra cu ici doktoru, ali zanima me da li je to normalno i je li moguce da sam trudna iako nemam nikakvih simptoma??
Pozdrav ms! Opušteno, ni ja nisam imala nikakvog konkretnog simptoma trudnoće 😊 Jedino mi je menstruacija kasnila i grudi me nisu prestajale boliti. Ovo ostalo ništa, pa mi nije bilo jasno kako žene imaju toliko simptoma a ja ništa. Poslije sam otišla na UZV i pokazalo je 6+5 , da je bebica dobro. Sada sam skoro 20 tjedan . Sretno i tebi 😊
Hvala, mene cak ni grudi ne bole bas nista. Test sam napravila iz znatizelje jer mi kasni a i nemam simptome da cu dobiti. Pozitivan test me bas iznenadio
Pozdrav. Interesira me smatra li se ovo pozitivnim rezultatom? Kasni mi 2 dana. Nadam se brzom odgovoru 💕
Da, linija je vidljiva 😄 jos je to dosta rano, pa bolje ponovi test za koji dan pa bi trebala biti jasno vidljiva linija
To mi je rekla i gospoda u ljekarni mada me mucilo sto je toliko udaljena od kontrolne crte 🤔
Pozdrav. Interesira me smatra li se ovo pozitivnim rezultatom? Kasni mi 2 dana. Nadam se brzom odgovoru 💕
Je, pozitivan je test,čestitam🙂
Je, pozitivan je test,čestitam🙂
Hvala😊😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji