Jooooj Garawa, trebam ponovit betu nakon 2 dana.
S druge strane, vako...Radila sam prvi test u utorku (2 dana prije ocekivane M), pa jedan jucer (1 dan prije ocekivane M), i jedan danas (na dan ocekivane M).
Evo slike u prilogu, da vidite kako one izgledaju.
Ovo je 3 test.
Mislim da je ovaj zadnji najtamniji i da to ukazuje da Beta ipak raste. Al opet 38 me jako plasi kao vrijednost.
Da napomenem da sem drugi, prvi i treci test nisu radjeni prvom urinom.
Podjelite neko mislenje samnom , jer ja cu da poludim.
Koliko ti kasni M? Kakvi su ti ciklusi? Možda si samo prerano sve išla raditi...? Po meni sad ponovi betu pa čekaj 6 tjedana barem za uzv... ne treba zuriti toliko .... mislim da je samo ful rana trudnoća...
Vako...ciklusi su mi redovni na 26-27 dana. Trebala sam juce dobiti, ali nisam. Dakle kasni mi jedan dan danas.
Cure, bokic! Evo mene, pratim vas neko vrijeme ali sad sam se odlucila oglasiti. Inace, hvala svima koji revno pisu i odgovaraju. Covjek se bolje osjeca kad zna da nije sam. Meni M kasni 3 dana. A moj hubby i ja smo jako revno radili prosli mjesec na bebi ❤ Zadnja 4 dana me probada kao menstrualni grcevi. Cak i po noci, sto se nikad nije dogadjalo. Upravo mi je sijevnulo preko zdjelice skroz do lumbalnog dijela. Jutros napravila test- i ubijte me, nemam pojma sto znaci 😂
I meni je tako svijetla crtica bila ,pa sam za svaki slučaj napravila još dva 🤣 u pet idem kod doktorice pa ćemo vidjetibsti ona kaže
jesu i ostala dva bila svijetla?
ja sam napravila sad test s rozim crticama i negativan je… 🙄🙄
Jesu,danas idem kod doktorice pa ću vidjeti sto kaže jer je kod mene situacija malo čudna .koliko se radujem toliko me i strah malo
Ja upravo isla izvaditi betu. Popodne su nalazi. Danas je 5 dan da mi M kasni. I dalje imam prilicno jake bllove nalik menstrualnim. Pojacavaju se prema veceri. Imam neki lagani iscjedak, jako rijedak, bez boje... #nemampojma
Ja upravo isla izvaditi betu. Popodne su nalazi. Danas je 5 dan da mi M kasni. I dalje imam prilicno jake bllove nalik menstrualnim. Pojacavaju se prema veceri. Imam neki lagani iscjedak, jako rijedak, bez boje… #nemampojma
Mislim da je to to. I svim srcem navijem da jeste. Pa javi...
znači ja sam luda..imam kao m..al čudnu skroz i maloprije mi pokaže ovo?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji