Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    03. Svibanj 2019. 13:18

Garawa

znači ja sam luda..imam kao m..al čudnu skroz i maloprije mi pokaže ovo?

Ja bih se na tvom mjestu odmah javila ginekolologu ili otisla na hitnu..uz pozitivan test ni jedno krvarenje nije bezazleno

Dalindas
    03. Svibanj 2019. 13:22

Cure ,da li netko zna sto znaci Beta 331.9 ?

• Neznam
    03. Svibanj 2019. 13:28

Dalindas

To znaci da ste trudna, valjda oko 5-6 nedelje! Cestitam!

Dalindas
    03. Svibanj 2019. 13:31

Neznam

Dalindas

Joj hvala ti . Bila sam kod ginekologinje i nije ništa vidjela u maternici pa me poslala da vadim betu i da joj javim rezultate a ne mogu ju dobiti na tel

• genevaja
    03. Svibanj 2019. 13:32
    ???
    ???

Nova sam na forumu, ne znam ni da li sam postavila sliku.. da li je ovo pozitivno? Uopste ne znam sta misliti oko ovih bledih crtica

Garawa¤
    03. Svibanj 2019. 14:07

baby

Garawa

znači ja sam luda..imam kao m..al čudnu skroz i maloprije mi pokaže ovo?

Ja bih se na tvom mjestu odmah javila ginekolologu ili otisla na hitnu..uz pozitivan test ni jedno krvarenje nije bezazleno

Evo sjedim i čekam na odjelu.. pa ćemo vidjeti.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

UnaNuna
    03. Svibanj 2019. 14:49

Evo drage moje, beta mi je 114.2 IU/L
    Nemam pojma sto mi je za zakljuciti...
    Help 😭❤

• Mamika99
    03. Svibanj 2019. 14:59

genevaja

Nova sam na forumu, ne znam ni da li sam postavila sliku.. da li je ovo pozitivno? Uopste ne znam sta misliti oko ovih bledih crtica

izgleda da jeste :) kad je očekivana M? Ne komentiram ovde puno, ali pratim često, Garawa , javi šta je bilo u bolnici, a UnaNuna, ja bih rekla da je to ok beta, ali ne razumem se previše, ne znam jesam dobro popratila sve, nisi prije vadila? da usporediš jel raste ili opada... možda je samo malo manja trudnoća nego što misliš, tj. ovulacija je bila kasnije?

UnaNuna
    03. Svibanj 2019. 15:08

Mamika99

genevaja

izgleda da jeste :) kad je očekivana M? Ne komentiram ovde puno, ali pratim često, Garawa , javi šta je bilo u bolnici, a UnaNuna, ja bih rekla da je to ok beta, ali ne razumem se previše, ne znam jesam dobro popratila sve, nisi prije vadila? da usporediš jel raste ili opada… možda je samo malo manja trudnoća nego što misliš, tj. ovulacija je bila kasnije?

Da, ovo sam prvi put vadila. Referentna vrijednost mora biti manja od 5. Ali da, ici cu jos u ponedjeljak. Bokte, nikak biti sigurna jel je trudnoca ili nije 😱😱😱 Hvala na odgovorima!

• Neznam
    03. Svibanj 2019. 15:24

Dalindas

Neznam

Dalindas

Joj hvala ti . Bila sam kod ginekologinje i nije ništa vidjela u maternici pa me poslala da vadim betu i da joj javim rezultate a ne mogu ju dobiti na tel

Ne brinite! Koliko Vam kasni? Kad beta bude porasla bar 1000, tek tad bi se moglo vidjeti na uz. A beta u pocetku trudnoce se duplira svakih 48h. Dakle, za par dana mozete je vidjeti. Srecno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.