znači ja sam luda..imam kao m..al čudnu skroz i maloprije mi pokaže ovo?
Ja bih se na tvom mjestu odmah javila ginekolologu ili otisla na hitnu..uz pozitivan test ni jedno krvarenje nije bezazleno
Cure ,da li netko zna sto znaci Beta 331.9 ?
To znaci da ste trudna, valjda oko 5-6 nedelje! Cestitam!
Joj hvala ti . Bila sam kod ginekologinje i nije ništa vidjela u maternici pa me poslala da vadim betu i da joj javim rezultate a ne mogu ju dobiti na tel
Nova sam na forumu, ne znam ni da li sam postavila sliku.. da li je ovo pozitivno? Uopste ne znam sta misliti oko ovih bledih crtica
znači ja sam luda..imam kao m..al čudnu skroz i maloprije mi pokaže ovo?
Ja bih se na tvom mjestu odmah javila ginekolologu ili otisla na hitnu..uz pozitivan test ni jedno krvarenje nije bezazleno
Evo sjedim i čekam na odjelu.. pa ćemo vidjeti..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo drage moje, beta mi je 114.2 IU/L
Nemam pojma sto mi je za zakljuciti...
Help 😭❤
Nova sam na forumu, ne znam ni da li sam postavila sliku.. da li je ovo pozitivno? Uopste ne znam sta misliti oko ovih bledih crtica
izgleda da jeste :) kad je očekivana M? Ne komentiram ovde puno, ali pratim često, Garawa , javi šta je bilo u bolnici, a UnaNuna, ja bih rekla da je to ok beta, ali ne razumem se previše, ne znam jesam dobro popratila sve, nisi prije vadila? da usporediš jel raste ili opada... možda je samo malo manja trudnoća nego što misliš, tj. ovulacija je bila kasnije?
izgleda da jeste :) kad je očekivana M? Ne komentiram ovde puno, ali pratim često, Garawa , javi šta je bilo u bolnici, a UnaNuna, ja bih rekla da je to ok beta, ali ne razumem se previše, ne znam jesam dobro popratila sve, nisi prije vadila? da usporediš jel raste ili opada… možda je samo malo manja trudnoća nego što misliš, tj. ovulacija je bila kasnije?
Da, ovo sam prvi put vadila. Referentna vrijednost mora biti manja od 5. Ali da, ici cu jos u ponedjeljak. Bokte, nikak biti sigurna jel je trudnoca ili nije 😱😱😱 Hvala na odgovorima!
Joj hvala ti . Bila sam kod ginekologinje i nije ništa vidjela u maternici pa me poslala da vadim betu i da joj javim rezultate a ne mogu ju dobiti na tel
Ne brinite! Koliko Vam kasni? Kad beta bude porasla bar 1000, tek tad bi se moglo vidjeti na uz. A beta u pocetku trudnoce se duplira svakih 48h. Dakle, za par dana mozete je vidjeti. Srecno!
Sortiraj odgovore
Najstariji