Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neznam
    02. Svibanj 2019. 11:56

Ja sam jutros bila doktorici, kaze da se ne vidi nista, naravno jer je prerano. Ali takodje me je poslala da radim BHcg, pa sad cekam rezultate. Drzite fige!

UnaNuna
    02. Svibanj 2019. 13:52

Dalindas

UnaNuna

Cure, bokic! Evo mene, pratim vas neko vrijeme ali sad sam se odlucila oglasiti. Inace, hvala svima koji revno pisu i odgovaraju. Covjek se bolje osjeca kad zna da nije sam. Meni M kasni 3 dana. A moj hubby i ja smo jako revno radili prosli mjesec na bebi ❤ Zadnja 4 dana me probada kao menstrualni grcevi. Cak i po noci, sto se nikad nije dogadjalo. Upravo mi je sijevnulo preko zdjelice skroz do lumbalnog dijela. Jutros napravila test- i ubijte me, nemam pojma sto znaci 😂

I meni je tako svijetla crtica bila ,pa sam za svaki slučaj napravila još dva 🤣 u pet idem kod doktorice pa ćemo vidjetibsti ona kaže

jesu i ostala dva bila svijetla?
    ja sam napravila sad test s rozim crticama i negativan je... 🙄🙄

Garawa¤
    02. Svibanj 2019. 14:06
    Br.2
    Br.2

Pozz.. evo moja dva testa.kasnila tri dana. U prve dvije trudnoće plus kao kuća nakon jednog dana izostanka.  I vidi se i ne vidi..doktoru nisam išla...nakon što je mrljalo dva dana evo sada normalno imam m. Šta se dogodilo pojma nemam.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

UnaNuna
    02. Svibanj 2019. 14:23

o boze fakat nemam pojma..
    meni evo i dalje kasni.
    kolika mora biti beta?

Garawa¤
    02. Svibanj 2019. 16:17

Neznam

Ja sam jutros bila doktorici, kaze da se ne vidi nista, naravno jer je prerano. Ali takodje me je poslala da radim BHcg, pa sad cekam rezultate. Drzite fige!

Jesu bili rezultati?
    Una nemam pojma za betu jer nikada nisam radila..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

UnaNuna
    02. Svibanj 2019. 16:27

Evo nasla sam link koji pomaze. Meni je danas 18. dan nakon ovulacije, sto znaci ako odem sytra na betu, trebala bi vrijednost biti iznad 300. Otici cu u jutro...

https://betaplus.hr/trudnoca/tablica-vrijednosti-beta-hcg-ranoj-trudnoci/

• Neznam
    02. Svibanj 2019. 18:49

Devojke, ja sam se malo prepala. Dobila sam rezultate i beta je 38. Meni je nekako premala. Radjena je danas na dan ocekivane M.

• baby
    02. Svibanj 2019. 21:00

Garawa

Pozz.. evo moja dva testa.kasnila tri dana. U prve dvije trudnoće plus kao kuća nakon jednog dana izostanka. I vidi se i ne vidi..doktoru nisam išla…nakon što je mrljalo dva dana evo sada normalno imam m. Šta se dogodilo pojma nemam..

Najvjerojatnije biokemijska trudnoca

Garawa¤
    02. Svibanj 2019. 21:13

Neznam

Devojke, ja sam se malo prepala. Dobila sam rezultate i beta je 38. Meni je nekako premala. Radjena je danas na dan ocekivane M.

Ja zbilja ne znam.. što ti je sada činiti? Čekati? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

02. Svibanj 2019. 21:19

Garawa

Neznam

Ja zbilja ne znam.. što ti je sada činiti? Čekati?

računaš ko normalnu menstruaciju i možete odmah krenuti raditi na bebi ponovo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.