Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neznam
    03. Svibanj 2019. 20:30

Garawa

Neznam

Garawa

Beta 30.. Spontani kaže.. ponavljanje iste u ponedjeljak

Vasa je beta 30?

Da ali kod tebe je drugačije..koliko sam shvatila..na dan očekivane menge..strpi se pa ponovi ako ne dobiješ..

Jao...ne znam vise...Zao mi je, ali budite hrabri...Bice beba u najskorije vrijeme, verujem!

• genevaja
    04. Svibanj 2019. 13:32

Beta pozitivna. 242

Dalindas
    04. Svibanj 2019. 13:38

@genevaja odlično ❤️❤️

• monalisa
    04. Svibanj 2019. 13:38

Pozdrav svima, nova sam ovdje i zanima me vase misljenje, radimo na bebi i zadnji mjesec se bas trudimo, radila testove na ovulaciju i pokazalo mi da je uvulacija bila prije tocno 2 tjedna znaci 20.4, imali odnose redovitno, medutim danas raden test i negativan je stim da me zadnjih par dana boli u predjelu jajnika i lumbalni dio kraljeznice, mislite da bi mogao biti lazno negativan? Vec sam luda od iscekivanja 

vuky
    04. Svibanj 2019. 14:47

Mogao bi biti, ako budu kasnile stvari ponovi za par dana.... ne možemo drugo nego čekati ;) koliko god bi mi to htjele odmah znati 🤣

• baby0109
    12. Svibanj 2019. 16:42
    Pozdrav, test je raden 4 dana prije ocekivane m? Sto mislite o ovome na slici..
    Pozdrav, test je raden 4 dana prije ocekivane m? Sto mislite o ovome na slici..
    Acqua
    12. Svibanj 2019. 18:31

Ja vidim blidu crtu, osobno bi rekla da je to pozitivno! Možda ima onih koje bolje znaju..

• leptir
    12. Svibanj 2019. 18:35

Vidim i ja isto blijedu crticu🤗

• baby0109
    12. Svibanj 2019. 19:26

Vidim je i ja, ali ne vjerujem svojim ocima 😂 trudimo se vec 8mjeseci. U medjuvremenu sam se izborila sa e.coli. 
    Pa se nadam  da ce se ova crta pojacat.

zvjezdica37
    12. Svibanj 2019. 20:08

Sretno izgleda super tako rano 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani