Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    13. Svibanj 2019. 13:19

Bravo, cestitam :) zelim ti skolsku trudnocu :)

• baby0109
    13. Svibanj 2019. 13:32

baby

Bravo, cestitam :) zelim ti skolsku trudnocu :)

Hvalaa puno..jos ne vjerujem,sva sam u strahu. Konstantno imam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti onu 😈

• Tasha
    13. Svibanj 2019. 15:14

Drage zenske, 

Ja sam vec "povilenila" kako se kaze u narodu, 2 dana danas prije m. , napravila test, kao sto izgleda na slikama negativno, ja sam luda, od ovulacije me bole jajnici, lumbalni dio kralježnice, jedva se sagnem, cice rasturaju,jucer sex sa dragim(puno intenzivniji osjećaj), stalno gledam jesam li procurila jer kao da ce m krenut svaki cas, iscjedak proziran.Cas sam uvjerena da sam trudna, cas nisam, znaci u glavi kaos. Ne mogu vise nikog piliti, a moram se izjadati nekome pa pisem tu, vec sam i radila test rano jako pa bio negativan naravno, al sad sam nekako mislila da ce bit pozitivan posto su samo 2 dana do m. I opet nista.. ☹️

• baby0109
    13. Svibanj 2019. 16:07

Tasha

Drage zenske,

Ja sam vec "povilenila" kako se kaze u narodu, 2 dana danas prije m. , napravila test, kao sto izgleda na slikama negativno, ja sam luda, od ovulacije me bole jajnici, lumbalni dio kralježnice, jedva se sagnem, cice rasturaju,jucer sex sa dragim(puno intenzivniji osjećaj), stalno gledam jesam li procurila jer kao da ce m krenut svaki cas, iscjedak proziran.Cas sam uvjerena da sam trudna, cas nisam, znaci u glavi kaos. Ne mogu vise nikog piliti, a moram se izjadati nekome pa pisem tu, vec sam i radila test rano jako pa bio negativan naravno, al sad sam nekako mislila da ce bit pozitivan posto su samo 2 dana do m. I opet nista.. ☹️

Ja sam isto radila dan prijee m.i crtica se vidi, doduse,jako je blijeda ali se vidi. 3 testa sam odradila i na svakom je isto, no i dalje imam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti..

• teuta.j
    15. Svibanj 2019. 16:21
    Kasni mi 4dana jedva vidljiva druga crta dali mislite da je teudnoca u pitanju
    Kasni mi 4dana jedva vidljiva druga crta dali mislite da je teudnoca u pitanju

pozdrav nova sam u grupi kasni mi 4 dana jedva vidljiva druga crta test sam radila danas poslj podne dali je trudnoca moze misljenje

15. Svibanj 2019. 16:38

Poz, s obzirom da ti kasni 4 dana trebalo bi se vec jasno vidit, ali mozda ti je ovulacija bila kasnije.
    Probaj sa prvim jutarnjim urinom ili izvadi beta hcg pa ces bit sigurna 

• teuta.j
    15. Svibanj 2019. 16:47

Napravit cu sutra ujutro svakako ali me znatizelja ubi vec 3 mjs. Pa minje onako doslo ko tracak nade

tinika
    15. Svibanj 2019. 18:13

Clearblue se moze u bilo koje doba dana radit,i navodno je najppuzdaniji

• baby0109
    15. Svibanj 2019. 20:16

teuta.j

Napravit cu sutra ujutro svakako ali me znatizelja ubi vec 3 mjs. Pa minje onako doslo ko tracak nade

Ja sam uradila clearblue digital navecer i pokazalo je + cak i prije izostanka men.
    Probaj s njim.

• Isa522
    17. Svibanj 2019. 17:38

Pozzz.. 
    imam pitanje.. pokusavam ostati trudna. Zadnju menstruaciju sam imala 5.05. I od onda decko je svrsio u mene 4 puta.. napravila sam test jer nemogu izdrzati ali test je negativan 😌 i uzasno me boli trbuh zadnja dva dana kao kad imam za dobit te imam iscjedak.. dali je moguce a se radi o ranoj trudnoci i samo da je prerano za test? 

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.