Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neznam
    03. Svibanj 2019. 15:28

Una...ni ja nikako da resim dilemu ako si procitala sta sam pisala prije. :( Ne moze se covek ni obradivat kak treba.

Garawa¤
    03. Svibanj 2019. 15:32

Napravili uvz..ne vidi se ništa..vadila krv.. čekam betu. Doktorica užasno neljubazna..ajmeee baš me naljutila.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• baby
    03. Svibanj 2019. 16:36

Garawa javi nalaz, nadam se da bude ok

UnaNuna
    03. Svibanj 2019. 16:42

Neznam

Una…ni ja nikako da resim dilemu ako si procitala sta sam pisala prije. :( Ne moze se covek ni obradivat kak treba.

Pa tocno tako... Vjerojatno ne zele reci da je takva vrijednost bete za potvrditi trudnocu jer je dosta rano. Meni bi onda bilo tek 12 dana od zaceca. Sto znaci da se jos uvijek stigne razgraditi zametak koji vecina zena vide kao dosta zakasnjelu M. Pa mozda doktori ne potvrdjuju dok ne budu sigurni. Po meni, bolje da se razgradi ako zametak nije zdrav. Potpuno prirodni proces. Al eto, javim se u ponedjeljak... Hvala cure na podrsci ❤❤❤

Garawa¤
    03. Svibanj 2019. 16:57

Beta 30.. Spontani kaže.. ponavljanje iste u ponedjeljak   

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Neznam
    03. Svibanj 2019. 17:19

Garawa

Vasa je beta 30?

• baby
    03. Svibanj 2019. 17:44

Garawa

Zao mi je 😪

Dalindas
    03. Svibanj 2019. 17:53

Neznam

Dalindas

Neznam

Dalindas

Cure ,da li netko zna sto znaci Beta 331.9 ?

To znaci da ste trudna, valjda oko 5-6 nedelje! Cestitam!

Joj hvala ti . Bila sam kod ginekologinje i nije ništa vidjela u maternici pa me poslala da vadim betu i da joj javim rezultate a ne mogu ju dobiti na tel

Ne brinite! Koliko Vam kasni? Kad beta bude porasla bar 1000, tek tad bi se moglo vidjeti na uz. A beta u pocetku trudnoce se duplira svakih 48h. Dakle, za par dana mozete je vidjeti. Srecno!

Joj kod mene je malo čudna situacija .Menstruacija mi kasni 29 dana . Radila sam testove nakon 5,10 i 12 dana kašnjenja i negativni . Doktorica mi je rekla da je to normalno . Onda sam prije dva dana opet napravila test Tj 3 🤣 i bili su pozitivni . Doktorica mi je rekla da dođem danas na pregled bas zato sto su prvi bili negativni i nije ništa vidjela na ultrazvuku. Poslala me hitno vaditi betu da rezultati budu odmah i da joj ih javim no međutim nije se javljala na telefon ,tako da moram čekati do pon da vidim sto kaže 

Garawa¤
    03. Svibanj 2019. 18:30

Neznam

Garawa

Vasa je beta 30?

Da ali kod tebe je drugačije..koliko sam shvatila..na dan očekivane menge..strpi se pa ponovi ako ne dobiješ..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Neznam
    03. Svibanj 2019. 20:30

Garawa

Neznam

Garawa

Vasa je beta 30?

Da ali kod tebe je drugačije..koliko sam shvatila..na dan očekivane menge..strpi se pa ponovi ako ne dobiješ..

Jao...ne znam vise...Zao mi je, ali budite hrabri...Bice beba u najskorije vrijeme, verujem!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.