Zdravo, treba mi pomoc 🙂 radila sam test sa plocicom, nisam citala uputstvo, pojavila se kontrolna i ja ga bacila. Nakon sat vremena, mozda i manje, slucajno uzmem test i bile su dve crte, druga je bleda ali vidljiva. Kasni mi 4 dana i imam osecaj kao da cu da dobijem vec 10 dana. Hvalaaa.
evo to je slika prvog testa, nakon toga sam uradila za trakicom i jedva se nadzirala druga crta, s' tim sto sa drugim testom nije bila jutarnja mokraca.
sta mislite drage jeli ovo pozitivno nedto velik razmak crtica
Druga crtica mora biti puno blize prvoj. Ovo ne pokazuje drugu crticu koja ounacava trudnocu 🙁 Probaj ponoviti test
evo to je slika prvog testa, nakon toga sam uradila za trakicom i jedva se nadzirala druga crta, s' tim sto sa drugim testom nije bila jutarnja mokraca.
Test bi trebala ocitat u roku par min. Sad dal se ta crtica pojavila nakon tih par minuta ili kasnije... najbolje ti je ponovit test s prvom jutarnjom mokracom. I nemoj odmah bacati test budi strpljiva 😉 trakicama iz mullera na primjer treba malo dulje, mi smo isto vec mislili da nis od toga pa se pojavila jaka druga crtica. Sretno
Hvala na odgovoru bluegirl kad jedva cekas vidis crtu i kad je nema
7 dana mi je do ocekivane menge ali se osjecam precudno vec danima pa sam odlucila napraviti test.. Jedini koji sam imala doma je digitalni. Znaci 7 dana prije menge (cca 9 dana nakon ovulacije) i nije prca jutarnja menga, a on je pokazao +. Kolike su sanse da je lazno pozitivan?
Hvala na odgovoru bluegirl kad jedva cekas vidis crtu i kad je nema
Znam, i ja sam vidjela puno crtica kad ih nije bilo. Al docekas kad tad onu pravu 😉
7 dana mi je do ocekivane menge ali se osjecam precudno vec danima pa sam odlucila napraviti test.. Jedini koji sam imala doma je digitalni. Znaci 7 dana prije menge (cca 9 dana nakon ovulacije) i nije prca jutarnja menga, a on je pokazao +. Kolike su sanse da je lazno pozitivan?
Hm... ne znam sto bi moglo uzrokovat lazno pozitivan test osim ako si bila u nekom postupku medicinski potpomognute oplodnje. Moze biti da ti je ovulacija ipak bila ranije pa se ranije oplodilo i primilo. U svakom slucaju nemas druge opcije nego se jos malo strpiti i ponoviti test. Drzim fige 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji