Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabubamara
    14. Travanj 2019. 10:26

Hej svima, 
    Pomagajte, molim vas 😇
    Menstruacija mi kasni 7 dana. Od tih 7 dana 5 dana me donji dio trbuha boli kao da cu svaki cas dobiti, imam grceve. Grudi su pocele da me bole danas. 
    Nis bila sigurna da li je mozda prehlada ili neka upala, pa je odgodilo menstruaciju, ali sam odlucila da uradim test jutros (Pregna test). Rezultat je na slici. 

14. Travanj 2019. 10:43

malabubamara

Hej svima,
    Pomagajte, molim vas 😇
    Menstruacija mi kasni 7 dana. Od tih 7 dana 5 dana me donji dio trbuha boli kao da cu svaki cas dobiti, imam grceve. Grudi su pocele da me bole danas.
    Nis bila sigurna da li je mozda prehlada ili neka upala, pa je odgodilo menstruaciju, ali sam odlucila da uradim test jutros (Pregna test). Rezultat je na slici.
    Nakon mozda 3 minute primijetila sam ovu blijedu liniju. Bila bih bas sretna da cujem vase misljenje, da li postoji mogucnost da sam trudna? :) :)
    Hvalaaaaaa

Ja ti vidim drugu crticu. Čestitam i sretno 🎉🤞

malabubamara
    14. Travanj 2019. 10:49

Pina96

malabubamara

Hej svima,
    Pomagajte, molim vas 😇
    Nakon mozda 3 minute primijetila sam ovu blijedu liniju. Bila bih bas sretna da cujem vase misljenje, da li postoji mogucnost da sam trudna? :) :)
    Hvalaaaaaa

Ja ti vidim drugu crticu. Čestitam i sretno 🎉🤞

Jaoo, kako bih sretna bila :) sutra svakako imam zakazan pregled kod ginekologa, nadam se da ce i on potvrditi. Inace, krenula sam u teretanu ovaj mjesec, p sam se plasila da ipak kasni zbog toga, ali evo, ima nade :) :) 

• Marinka
    14. Travanj 2019. 11:46

Pozdrav,

Nova sam ovdje ali vidim da ste pune savjeta.
    Poslijednja mjesecnica mi je bila 25.03., inace mi je ciklus nesto kraci 25-27, vrlo rijetko 28 dana. Mislite li da je prerano sutra kupiti test i ako da koji preporucate ... Hvala

malabubamara
    15. Travanj 2019. 08:43

Drage buduce mame, 
    Jutros sam radila ponovo test i druga crta je itekako vidljiva 😇😇😇
    Ali ono sto me brine jeste tupa bol u predjelu donjeg trbuha, na sredini donjeg trbuha i u predjelu desnog jajnika :( bol je povremena, blaga, malo boli, pa prodje, i sve tako naizmjenicno. Jutros me je probudila na sredino donj trbuha, nista jako ali onak dosadni tip boli. 
    Sta bi moglo da bude, imam li razloga za brigu? 
    :( 

fairy_
    15. Travanj 2019. 09:05

malabubamara

Drage buduce mame,
    Jutros sam radila ponovo test i druga crta je itekako vidljiva 😇😇😇
    Ali ono sto me brine jeste tupa bol u predjelu donjeg trbuha, na sredini donjeg trbuha i u predjelu desnog jajnika :( bol je povremena, blaga, malo boli, pa prodje, i sve tako naizmjenicno. Jutros me je probudila na sredino donj trbuha, nista jako ali onak dosadni tip boli.
    Sta bi moglo da bude, imam li razloga za brigu?
    :(

Cestitam❤ Ne brini, bolovi i grcevi kao kada trebas dobit su normalni u pocetku trudnoce, mrvica si radi mjesta i sve ti se pomalo siri i namjesta, samo misli pozitivno i biti ce sve super!🙏🙏

15. Travanj 2019. 09:37

Marinka

Pozdrav,

Nova sam ovdje ali vidim da ste pune savjeta.
    Poslijednja mjesecnica mi je bila 25.03., inace mi je ciklus nesto kraci 25-27, vrlo rijetko 28 dana. Mislite li da je prerano sutra kupiti test i ako da koji preporucate … Hvala

prema tome danas ti je negdje 21 dc, a to ti je dosta rano da bi test očitao trudnoću ako je. pričekaj barem do petka i ona napravi test, sigurnije i točnije  bude.

• dreamgirl85
    15. Travanj 2019. 10:53
    Danas mi je 12 dana nakon ovulacije, negativan je, radila sam clearblue 10 dana nakon ovulacije i on je pokazao negativnooo, menstrucija mi stize za 3 dana, nadam se da ce biti nestooo, jakooo sam nestrpljiva
    Danas mi je 12 dana nakon ovulacije, negativan je, radila sam clearblue 10 dana nakon ovulacije i on je pokazao negativnooo, menstrucija mi stize za 3 dana, nadam se da ce biti nestooo, jakooo sam nestrpljiva
  • dreamgirl85
    15. Travanj 2019. 10:54

delfin85

dreamgirl85

Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4

Rano je još,tek 18. Ja mislim da možeš napraviti test ja sam u postupku mpo i imala sam transfer 04.04 i test je negativan i svi mi kažu da je još rano za njega…
    Tako da samo lagano…

Danas sam radila, 12-ti dan nakon ovulacije i opet je nagativno 😣

fairy_
    15. Travanj 2019. 10:57

dreamgirl85 koliko ti traju ciklusi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.