Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ladidadi
    22. Ožujak 2019. 21:53

Jutros sam napravila first sign test i nema ništa. Danas je trebala biti menstruacija. I iako inače imam sve simptome da će doći i imala sam ih pred par dana (osjetljive i veće grudi, živčanost 🤯... ) , sada ih nema. Inače tu bude i smeđi iscjedak prije m., jači bolovi... Mislite li da možda zbog crinone gela kasni (ivf) , ima li tko takva iskustva? Ili možda čajevi koje pijem (fitoterapija) pa mi se ciklus vraća na staro, tj 28. Dan... A zadnju godinu je ciklus prosjek 26 dana. 

• M.B.123
    23. Ožujak 2019. 07:07

VaI1405
    Ja nisam docekala nedilju 😂
    Jutros napravila cyclo iz ljekarne 
    Plusssss se vdii jasno 😍

• M.B.123
    23. Ožujak 2019. 07:09
    Grizli
    23. Ožujak 2019. 07:15

Ladidadi

Jutros sam napravila first sign test i nema ništa. Danas je trebala biti menstruacija. I iako inače imam sve simptome da će doći i imala sam ih pred par dana (osjetljive i veće grudi, živčanost 🤯… ) , sada ih nema. Inače tu bude i smeđi iscjedak prije m., jači bolovi… Mislite li da možda zbog crinone gela kasni (ivf) , ima li tko takva iskustva? Ili možda čajevi koje pijem (fitoterapija) pa mi se ciklus vraća na staro, tj 28. Dan… A zadnju godinu je ciklus prosjek 26 dana.

Crinone moze odgoditi menstraciju. Koliko dana je proslo od transfera i jesi imala 3 i 5 dnevnog? Ne znam koliko je bas pametno piti cajeve dok si u ivf postupku. 

luce35
    23. Ožujak 2019. 07:17

M.B123 ovo mi izgleda kao plus prije ocekivane M, za 2-3 dana ce bit plus ko kuca, cestitam 😍

• M.B.123
    23. Ožujak 2019. 07:27

Pardon ne plus
    Nego druga crtica ,nema u ovome testu plusa 🤣

Ladidadi
    23. Ožujak 2019. 07:38

Grizli

Ladidadi

Jutros sam napravila first sign test i nema ništa. Danas je trebala biti menstruacija. I iako inače imam sve simptome da će doći i imala sam ih pred par dana (osjetljive i veće grudi, živčanost 🤯… ) , sada ih nema. Inače tu bude i smeđi iscjedak prije m., jači bolovi… Mislite li da možda zbog crinone gela kasni (ivf) , ima li tko takva iskustva? Ili možda čajevi koje pijem (fitoterapija) pa mi se ciklus vraća na staro, tj 28. Dan… A zadnju godinu je ciklus prosjek 26 dana.

Crinone moze odgoditi menstraciju. Koliko dana je proslo od transfera i jesi imala 3 i 5 dnevnog? Ne znam koliko je bas pametno piti cajeve dok si u ivf postupku.

Evo danas točno 2 tjedna od transfera 3dnevnog e. Nisam ni ja bila sigurna za te čajeve pa sam pitala fitoterapeutkinju koja je ujedno i doktorica, i rekla da nastavim 

Grizli
    23. Ožujak 2019. 07:47

Ladidadi sretno i da beta se lijepo dupla. Urednu trudno

Grizli
    23. Ožujak 2019. 07:49

Poslalo mi prije nego sam zavrsila. Urednu trudnocu ti zelim. Vidis super onda ako si mogla cajeve nastaviti koristiti. Jel mozes napisat koji su to cajevi i koja ti je dijagnoza zbog koje si u ivf? 

Ladidadi
    23. Ožujak 2019. 11:44

Grizli dragi ima nesto slabiju pokretljivost s., a kod mene je na jajniku uocen jako mali endometriom, govorim u milimetrima i možda slabija neprohodnost jednog jajovoda, to nisu uspjeli potvrdit sa sigurnošću. Kažu da to nisu prepreke trudnoći pa se vodimo pod Nespecificiranom neplodnošću.
    Pored toga, ja oduvijek imam bolne menstruacije i smeđi iscjedak prije. Hormoni koji su vađeni uredni i kod mene i kod dragog i svi ostali nalazi. 
    Ja sam sve to prenijela fototerapeutkinji Krajini Pokupec iz Zg i dobili smo oboje čaj i kapi koje pijemo prema uputama. 
    Hvala što misliš da će bit trudnoće, ali mislim ako nije bilo 2 crte na 12. Dan et, da ni neće. Samo kasni menstruacija od svega pomalo 🤔😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.