Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zuta29
    08. Travanj 2019. 09:07

Holaaaa :)  nova sam, a imam jedno pitanje za vas :)
    Kasni mi ciklus vec 5.dan. Imam simptome kao i u prvoj trudnoći vec 15ak dana. Medjutim, test sam radila 2 dana nakon izostanka i bio je negativan. Da li je mozda prerano za test? Zbunjena sam jer sam u prvoj trudnoci radila test dan nakon izostanka i to tokom dana i odmah je bio pozitivan ...  HVALAAAAA 

Dalindas
    11. Travanj 2019. 09:57

Pozdrav svima :) 
    Trebala bih vas savjet . Kod mene je situacija sljedeća . Muž i ja radimo na bebi negdje od osmog mjeseca . Taj mjesec mi je menstruacija dosta kasnila ,vjerovatno zbog promjene klime . Prošli mjesec sam krenula u teretanu ,i ovaj mjesec mi kasni menstruacija - danas 6 dan . Jutros sam napravila clear blue test i bio je negativan . Pročitala sam dosta komentara da vježbanje može biti uzrok kašnjenja menstruacije . Ima li tko možda iskustva s time ? 

marinaaaa
    11. Travanj 2019. 13:20

Dalindas

Trebala bih vas savjet . Kod mene je situacija sljedeća . Muž i ja radimo na bebi negdje od osmog mjeseca . Taj mjesec mi je menstruacija dosta kasnila ,vjerovatno zbog promjene klime . Prošli mjesec sam krenula u teretanu ,i ovaj mjesec mi kasni menstruacija - danas 6 dan . Jutros sam napravila clear blue test i bio je negativan . Pročitala sam dosta komentara da vježbanje može biti uzrok kašnjenja menstruacije . Ima li tko možda iskustva s time ?

Meni se to desilo. Kad sam krenula u teretanu sljedeci mjesec mi kasnila 10 dana, a nikad mi toliko nije kasnila najviše dan dva. Kažu da vježbanje može poremetiti ciklus, kod mene je i bilo tako ☺

• Leva0302
    11. Travanj 2019. 16:23
    Mišljenje molim, pozitivan ili negativan? Vidi se blijeda crtica. Test sam radila popodne, ne ujutro i svakako imam namjeru ponoviti ga za par dana ujutro. Post je čisto informativno, što kažete?
    Mišljenje molim, pozitivan ili negativan? Vidi se blijeda crtica. Test sam radila popodne, ne ujutro i svakako imam namjeru ponoviti ga za par dana ujutro. Post je čisto informativno, što kažete?
    11. Travanj 2019. 17:04

Ja ti vidim drugu crticu, čestitam i sretno! ❤

• Leva0302
    11. Travanj 2019. 17:10

Pina96

Ja ti vidim drugu crticu, čestitam i sretno! ❤

Hvala, nadam se da je tako, možda je prerano, vidjet ćemo ujutro ili za koji dan pa se javljam 💕🤗

• Leva0302
    12. Travanj 2019. 08:15
    Ovo je od ujutro, dakle pozitivno 🎉🎉🎉🎉😁
    Ovo je od ujutro, dakle pozitivno 🎉🎉🎉🎉😁
    Dalindas
    12. Travanj 2019. 20:49

marinaaaa

Dalindas

Meni se to desilo. Kad sam krenula u teretanu sljedeci mjesec mi kasnila 10 dana, a nikad mi toliko nije kasnila najviše dan dva. Kažu da vježbanje može poremetiti ciklus, kod mene je i bilo tako ☺

Hvala ti . Još uvijek čekam 🤣 nadam se da će uskoro biti plusić i kod nas 

• dreamgirl85
    13. Travanj 2019. 19:23

Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4

• delfin85
    13. Travanj 2019. 19:34

dreamgirl85

Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4

Rano je još,tek 18. Ja mislim da možeš napraviti test ja sam u postupku mpo i imala sam transfer 04.04 i test je negativan i svi mi kažu da je još rano za njega...
    Tako da samo lagano...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.