VaI1405
Ja nisam docekala nedilju 😂
Jutros napravila cyclo iz ljekarne
Plusssss se vdii jasno 😍
Čestitam 😀😀😀😀😀😀😀 ja sam isto napravila u sub i malo se bolje vidjelo i onda sam kupila jos jedan kkod mene se isto vidi samo sam zab slikati 🤣🤣 vec sam ga spremila za uspomenu ako bude dobro ahahahhaha
Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove... Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati... Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite... Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se.. Inače 16 dan nakon inseminacije je..
Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove… Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati… Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite… Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se.. Inače 16 dan nakon inseminacije je..
Test vrijedi samo ako se ocita u vremenskom roku koji pise u uputama. Kupi novi pa pokusaj ponovno, sretno!!😊😊
Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove… Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati… Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite… Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se.. Inače 16 dan nakon inseminacije je..
Daj sliku testa da vidim.Meni je tako bilo i bila sam trudna...Moguce da je beta jos dosta niska pa se bolje vidi kad se posuši.
Pozdrav,
ovako zanima me informacija ako je netko imao sličnu. Vadila sam nalaz krvi i beta HCG i na nalazu mi je prikazao da je negativan. Zanima me sada ako već 5 dana imam gotovo sve simptome trudnoće i menstruacija mi kasni samo jedan dan, ali nema naznaka da dolazi jel moguće da je prerano za ovaj nalaz ?
Hvala vam na odgovorima unaprijed :)
Draga Cmiga, koliko ja znam beta je amen i ako je ona negativna bojim se da nema nade ovaj ciklus 😞 pogotovo ako ti već kasni M. Sretno 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji