Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2019. 15:25

M.B.123

VaI1405
    Ja nisam docekala nedilju 😂
    Jutros napravila cyclo iz ljekarne
    Plusssss se vdii jasno 😍

Čestitam 😀😀😀😀😀😀😀 ja sam isto napravila u sub i malo se bolje vidjelo i onda sam kupila jos jedan  kkod mene se isto vidi samo sam zab slikati 🤣🤣 vec sam ga spremila za uspomenu ako bude dobro ahahahhaha

nixator
    29. Ožujak 2019. 09:37
    5 dana prije očekivane menge.Nadam se da je to to više😍
    5 dana prije očekivane menge.Nadam se da je to to više😍
    29. Ožujak 2019. 11:22

Čestitam!!😀😀😀😀😀😀

nixator
    29. Ožujak 2019. 11:56

Val1405

Čestitam!!😀😀😀😀😀😀

Hvalaaa.😍

• Marija0801
    30. Ožujak 2019. 09:59

Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove... Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati... Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite... Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se..  Inače 16 dan nakon inseminacije je.. 

fairy_
    30. Ožujak 2019. 10:07

Marija0801

Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove… Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati… Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite… Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se.. Inače 16 dan nakon inseminacije je..

Test vrijedi samo ako se ocita u vremenskom roku koji pise u uputama. Kupi novi pa pokusaj ponovno, sretno!!😊😊

• Marija0801
    30. Ožujak 2019. 10:09

Hvala 😁

nixator
    30. Ožujak 2019. 14:40

Marija0801

Pozdrav drage, vidim da se razumijete u testove… Radila sam test, na prvu je bio negativan nakon par sati pozitivan vidi se linija.dugo radimo na trudnoći i ovo je prvi tesr u zadnjih 5 godina koji je pokazao nešto nakon par sati… Ni jedan nikad prije nije. Molila bih vas da me ohrabrite ili ne? Što vi mislite… Da idem po drugi i razočaram se ili čekam i nadam se.. Inače 16 dan nakon inseminacije je..

Daj sliku testa da vidim.Meni je tako bilo i bila sam trudna...Moguce da je beta jos dosta niska pa se bolje vidi kad se posuši.

• CMIGA
    30. Ožujak 2019. 16:42

Pozdrav, 
    ovako zanima me informacija ako je netko imao sličnu. Vadila sam nalaz krvi i  beta HCG i na nalazu mi je prikazao da je negativan. Zanima me sada ako već 5 dana imam gotovo sve simptome trudnoće i menstruacija mi kasni samo jedan dan, ali nema naznaka da dolazi jel moguće da je prerano za ovaj nalaz ? 
    Hvala vam na odgovorima unaprijed :)

31. Ožujak 2019. 00:21

Draga Cmiga, koliko ja znam beta je amen i ako je ona negativna bojim se da nema nade ovaj ciklus  😞 pogotovo ako ti već kasni M. Sretno 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.