Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CMIGA
    31. Ožujak 2019. 00:36

Hvala ti na odgovoru. Vidjet ćemo sve pa ću moći sa sigurnošću znati :)

31. Ožujak 2019. 09:08

nixator, čestitam! takav je bio i moj 5 dana prije očekivane  

• Tkositi
    05. Travanj 2019. 16:36

Pozdrav cure, nova sam ovdje, a imam nedoumicu. Menga mi kasni 4 dana, napravila sam 2 testa za trudnocu, oba su pokazala isto, nisam sigurna je li ovo pozitivno ili negativno? Pa cisto vase misljenje dok ne odem ginekologu. Pozdrav svima i hvala na odgovoru. 

marinaaaa
    05. Travanj 2019. 20:26

Tkositi

Pozdrav cure, nova sam ovdje, a imam nedoumicu. Menga mi kasni 4 dana, napravila sam 2 testa za trudnocu, oba su pokazala isto, nisam sigurna je li ovo pozitivno ili negativno? Pa cisto vase misljenje dok ne odem ginekologu. Pozdrav svima i hvala na odgovoru.

Pozitivan ☺

• M.B.123
    06. Travanj 2019. 12:33

Tkositi
    POZITIVNOOO SKROZ :)

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 12:41

Može pitanje, je li ovo pozitivno? Pokušavamo već par mjeseci, dijagnosticiran mi je Hashimoto.

marinaaaa
    06. Travanj 2019. 19:19

Katarina1990

Može pitanje, je li ovo pozitivno? Pokušavamo već par mjeseci, dijagnosticiran mi je Hashimoto.

Pozitivan ☺
    Ako se imalo, makar i vrlo blijedo vidi druga crta test je pozitivan. 

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 21:01

marinaaaa

Katarina1990

Pozitivan ☺
    Ako se imalo, makar i vrlo blijedo vidi druga crta test je pozitivan.

Hvala na odgovoru. U međuvremenu sam dobila menstruaciju, barem tako izgleda i imam grčeve u donjem dijelu trbuha. Doktorica rekla da uzmem 4 Duphastone i od sutra 3x1. Ima li netko neki savjet ili možda sličnu situaciju? Ne znam je li implantacijsko krvarenje ili zbilja menga 😢😢 btw, danas sam tri testa napravila i sva tri su pozitivna.

marinaaaa
    06. Travanj 2019. 23:36

Vjerojatno implatantacijsko krvarenje, ono je i inace slabije i krace traje od menstruacije. (Vidi se razlika) Ne vjerujem da bi tri testa bili lazno pozitivni.
    Čestitam 🤗

marinaaaa
    06. Travanj 2019. 23:39

A što se tiče grčeva, imala sam ih i ja kao da cu dobiti svaki cas, ali nije stigla 🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.