Hvala ti na odgovoru. Vidjet ćemo sve pa ću moći sa sigurnošću znati :)
Pozdrav cure, nova sam ovdje, a imam nedoumicu. Menga mi kasni 4 dana, napravila sam 2 testa za trudnocu, oba su pokazala isto, nisam sigurna je li ovo pozitivno ili negativno? Pa cisto vase misljenje dok ne odem ginekologu. Pozdrav svima i hvala na odgovoru.
Pozdrav cure, nova sam ovdje, a imam nedoumicu. Menga mi kasni 4 dana, napravila sam 2 testa za trudnocu, oba su pokazala isto, nisam sigurna je li ovo pozitivno ili negativno? Pa cisto vase misljenje dok ne odem ginekologu. Pozdrav svima i hvala na odgovoru.
Pozitivan ☺
Može pitanje, je li ovo pozitivno? Pokušavamo već par mjeseci, dijagnosticiran mi je Hashimoto.
Može pitanje, je li ovo pozitivno? Pokušavamo već par mjeseci, dijagnosticiran mi je Hashimoto.
Pozitivan ☺
Ako se imalo, makar i vrlo blijedo vidi druga crta test je pozitivan.
Pozitivan ☺
Ako se imalo, makar i vrlo blijedo vidi druga crta test je pozitivan.
Hvala na odgovoru. U međuvremenu sam dobila menstruaciju, barem tako izgleda i imam grčeve u donjem dijelu trbuha. Doktorica rekla da uzmem 4 Duphastone i od sutra 3x1. Ima li netko neki savjet ili možda sličnu situaciju? Ne znam je li implantacijsko krvarenje ili zbilja menga 😢😢 btw, danas sam tri testa napravila i sva tri su pozitivna.
Vjerojatno implatantacijsko krvarenje, ono je i inace slabije i krace traje od menstruacije. (Vidi se razlika) Ne vjerujem da bi tri testa bili lazno pozitivni.
Čestitam 🤗
A što se tiče grčeva, imala sam ih i ja kao da cu dobiti svaki cas, ali nije stigla 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji