A zasto mi sad kad napravim test bas nepokazuje a trebao bi jel moze biti zato sto stavljam ultrogestan dole jer dok nisam stavljala su ni bili pozitivni od kako stavljam nisu bas nesto toga me sad strah
M.B.123 cini mi se da je i ja vidim :D ja sam danas napravila isto se slabo vidi ali cini mi se kao da se vidi.moramo ponovno u nedjelju napraviti :D
Jos sam da kazem da mi menstruacija kasni 6 dana pa mi sada nista nije jasno dal sam sad trudna ili ne a nece me ranije primiti gin...
bas se ne kuzim u to,ali moguce da je pogotovo ako imaju tih bhcg hormona u sebi. jer kolko sam skuzila to je za reguliranje ciklusa ili za ovulaciju?
Da znam... ja koristim to za odrzavanje trudnoce ....koristila sam sa svo troje al.nikad mi se nije ovako sta desilo
ja ti iskreno zelim da su to pravi plusici i da ce biti sve u redu,ako se sjetis javi sta je bilo kod gin :D
Val1405
Da cini se i meni da vidim tvoju crticu. Tj vidim je :)
U nedilju i ja radim,ovo je bia clear blue kao par dana prije izostanka moze pokazati. U nedilju cu sa ovim trakicama radit .
Cb je Jace osjetljiviji kao. Ja sam uzela ove trakice koje se rade kad 1 dan kasni, manje su osjetljivi. Tako da budemo vidjele u nedjelju 😀 a ako meni bude i ta druga trakica pozitivna onda cu kupiti jos jedan paket od te 2 trakice pa cu ponovit u utorak i cetvrtak
Sortiraj odgovore
Najstariji