Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • scevickrpic
    21. Ožujak 2019. 08:15

A zasto mi sad kad napravim test bas nepokazuje a trebao bi jel moze biti zato sto stavljam ultrogestan dole jer dok nisam stavljala su ni bili pozitivni od kako stavljam nisu bas nesto toga me sad strah 

21. Ožujak 2019. 08:17

M.B.123 cini mi se da je i ja vidim :D ja sam danas napravila isto se slabo vidi ali cini mi se kao da se vidi.moramo ponovno u nedjelju napraviti :D 

• scevickrpic
    21. Ožujak 2019. 08:18

Jos sam da kazem da mi menstruacija kasni 6 dana  pa mi sada nista nije jasno dal sam sad trudna ili ne a nece me ranije primiti gin...

21. Ožujak 2019. 08:19

bas se ne kuzim u to,ali moguce da je pogotovo ako imaju tih bhcg hormona u sebi. jer kolko sam skuzila to je za reguliranje ciklusa ili za ovulaciju?

21. Ožujak 2019. 08:19

a gle....nema ti druge nego pricekati :/

• scevickrpic
    21. Ožujak 2019. 08:21

Da znam...  ja koristim to za odrzavanje trudnoce ....koristila sam sa svo troje al.nikad mi se nije ovako sta desilo 

21. Ožujak 2019. 08:26

ja ti iskreno zelim da su to pravi plusici i da ce biti sve u redu,ako se sjetis javi sta je bilo kod gin :D

• scevickrpic
    21. Ožujak 2019. 08:30

Hvala ...hocu ....i svim curkama zelim plusice 😊😊

• M.B.123
    21. Ožujak 2019. 08:49

Val1405
    Da cini se i meni da vidim tvoju crticu. Tj vidim je :)
    U nedilju i ja radim,ovo je bia clear blue kao par dana prije izostanka moze pokazati. U nedilju cu sa ovim trakicama radit . 

21. Ožujak 2019. 10:51

Cb je Jace osjetljiviji kao. Ja sam uzela ove trakice koje se rade kad 1 dan kasni, manje su osjetljivi. Tako da budemo vidjele u nedjelju 😀 a ako meni bude i ta druga trakica pozitivna onda cu kupiti jos jedan paket od te 2 trakice pa cu ponovit u utorak i cetvrtak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.