Ispričavam se, nisam znala da tako umanji sliku, pa evo još jednom da bolje vidite da li je stvarno negativan kako se i meni čini?
S obzirom da ti vec dosta kasni, da je pozitivan itekako bi bila vidljiva druga crtica
S obzirom da ti vec dosta kasni, da je pozitivan itekako bi bila vidljiva druga crtica
Tako sam i mislila, ali po internetu nailazim na sve i svasta i jos mi se dosta simptoma podudaralo pa sam isla provjerit
U svakom slucaju, hvala ti na odgovoru :)
Pozdrav curke :)
Naime, ja i dragi pokusavamo od 11.mj 2018 dobit bebu i u 12 mj sam imala biokemijsku trudnocu. Ciklus mi je do tada bio tocan od 28 dana. Od tada 32, 29,30,27. Zadnja m je bila od 24.2. do 28.2. A plodni dani od 5. do 11. 3. Sama ovulacija je bila 7.3. Cini mi da bi ovaj mjesec moglo biti nesto jer imam nekakve simptome kao žeđ, umor,zatvor, mučnina, gađenje cigarete (inace sam pusac), bolne grudi, štrecanje u trbuhu,glavobolja i bazalna temp mi je malo povisena (bila oko 36,2-3 a sada je oko 36,7-8), sljedeća m bi trebala doći 24.3. (29 dana mi je izračunato). Jako sam nestrpljiva I kupila sam danas 2 testa za trudnocu pa nisam sigurna kada bih najranije to mogla napraviti. Ima li neko iskustva u tome? 😔😊😊😊
cure pomozite radila sam par testova o bilo su blaho pozitivni ...5 dan radila sam clearblu u vidio se plus odma se pojavio s drgim urinom napravim digitalni i minus ....sutra 4 dan s prvim opet napravim clearblu i odma plus i oma sam ovaj digitalni napravila i pokaze ovo plus ..i popodne dobijem mrlju smedlastu i to je to ..nazovem gin i narucime 8.4 i da mi ultrogestm da stavljam i neznam zasto napravim nakon tri dana ponovo test na nekima se blaho balgo vidi i na nekima ne e luda sam ajme jer to moze biti od vaginaleta ili .....izludila sam a mengu nisam dobila a niti imam naznake da cu je dobiti
Bok cure,zene,dame :)
Molim vas vase misljenje ....
Trebam dobit za 3 dana,al nestrpljiva i ovaj mjesec smo aktualno radili na bebi . Bole me grudi,znojenje jace,koda isijava iz mene. I jutros napravim. Jel umisljam il vidim crticu? Ma vidim je :)))
cure pomozite radila sam par testova o bilo su blaho pozitivni …5 dan radila sam clearblu u vidio se plus odma se pojavio s drgim urinom napravim digitalni i minus ….sutra 4 dan s prvim opet napravim clearblu i odma plus i oma sam ovaj digitalni napravila i pokaze ovo plus ..i popodne dobijem mrlju smedlastu i to je to ..nazovem gin i narucime 8.4 i da mi ultrogestm da stavljam i neznam zasto napravim nakon tri dana ponovo test na nekima se blaho balgo vidi i na nekima ne e luda sam ajme jer to moze biti od vaginaleta ili …..izludila sam a mengu nisam dobila a niti imam naznake da cu je dobiti
cestitam,trudna si 1 do 2 tjedna,a smeckasto lagano krvarenje je vjerojatno ciscenje lagano umjesto menge. sve je dobro dog nije tamno crveno sa ugruscima.
Sortiraj odgovore
Najstariji