maryy1991@net.hr meni se cini negativan.. Ne vidim drugu crticu ali mozda je samo do kuta slikanja... Za dva dana ponovi test trebala bi biti jaca crtica onda :) sretno :*
MissT
Kasni mi da
Onda nisi trudna..Ima drugih razloga zasto ti kasni. Meni je nekad bila tocna u dan a nekad kasnila po tjedan dana 😏
Pozdrav svima, trebam savjet! 6.2. sam imala biokemijsku u 5T. Od tog dana do danas nisam dobila vjesticu, imam mucnine ujutro i navecer, (.)(.) osjetljive malo... veceras sam radila DM-ov test ( nije bilo niceg boljeg u 20:30 za kupit) i negativan je! Kasni mi poprilicno, mozda se nesto i poseremetilo, a mozda je i rano. Prosle godine sam imala missedab u 12T i poslije kiretaze dobila za 30 dana. Pa mi je sad sve ovo malo cudnjikavo... hvala!
Pozdrav mamama i onim buducim 💟, zanima me koliko je precizan kucni test tj. iskustva ako nekome nije pokazalo tocan rezultat? Meni kasni 7 dana i danas popodne sam napravila no negativan je , imam mucnine, bolove u donjem djelu trbuha... Inace mi je u obje trudnoce odmah pokazao test a sada sam malo zbuki
Pozdrav mamama i onim buducim 💟, zanima me koliko je precizan kucni test tj. iskustva ako nekome nije pokazalo tocan rezultat? Meni kasni 7 dana i danas popodne sam napravila no negativan je , imam mucnine, bolove u donjem djelu trbuha… Inace mi je u obje trudnoce odmah pokazao test a sada sam malo zbuki
Pozdrav ženske!
Evo moje friško iskustvo. Na dan očekivane M napravim test trakicu onaj first sing (kupila u dm) i ništa samo jedna crtica, menzis kasni i dalje, 3 dan napravim opet (sve s prvom mokraćom) i opet samo jedna crtica. Ja zanemarim reko nije trudnoća (iako sam joj se radovala) kasni ona i dalje, kupim ja jučer opet test trakicu, nakon 8 dana kašnjena i napravim ga maloprije, kad ono pufff, dvije crvene crte ko kuća hehe. Bit ce da nije bilo dovoljno bete. Eto moje iskustvo, zato strpljivo, jer testići znaju zeznut. 🤔 sretno svima 💟
Pozdrav ženske!
Evo moje friško iskustvo. Na dan očekivane M napravim test trakicu onaj first sign (kupila u dm) i ništa samo jedna crtica, menzis kasni i dalje, 3 dan napravim opet (sve s prvom mokraćom) i opet samo jedna crtica. Ja zanemarim reko nije trudnoća (iako sam joj se radovala) kasni ona i dalje, kupim ja jučer opet test trakicu, nakon 8 dana kašnjena i napravim ga maloprije, kad ono pufff, dvije crvene crte ko kuća hehe. Bit ce da nije bilo dovoljno bete. Eto moje iskustvo, zato strpljivo, jer testići znaju zeznut. 🤔 sretno svima 💟
Pozdrav svima, zanima me vaše mišljenje. Zadnju mengu sam imala 3.2. i kasni mi sad već 16 dana. Zadnjih tjedan dana me užasno bole grudi, ne moram ih niti dodirivat, osjećam težinu, povremeno me probada dole kao da ću dobiti ali nikako, a u zadnjih 5 dana mi se 3 puta pojavila i lagana temperatura navečer (37,1).
Moram napomenuti da su mi mensturacije neredovite (nisam ju uopće imala niti u 11. niti u 1. mjesecu), zadnjih 6 dana sam na antibioticima zbog upale mjehura/bubrega? (nije napravljena analiza već sam napamet dobila ninur).
Sad ne znam da li je ta temperatura možda povezana s upalom ili je to psihički od brige izazvano ili ipak nešto treće..
Napravila sam danas test (First sign duo) sa prvim jutarnjim urinom i meni se čini negativan, ali htjela bih biti sigurna u to (trudnoća mi trenutno nije poželjna). Slike su jedna s blicom, druga bez pa eto recite kako vama to izgleda..
Sortiraj odgovore
Najstariji