Ja cu probat ujutro ponovo sa prvim urinom
nadam se da je to to 😊😊 napokon ❤️
Hvalaa cure i sretno Vam
Sretna sam radi vas sto napokon mozete reci napokon😊 to je istinska zivotna sreca...
Nadam se i svima nama ostalima takvoj sreci sto prije❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bok imam pitanje dali je ovo pozitivan test ?
Blijedi plusic u zaokruženom dijelu .. očitan unutar vremena u kojem treba samo nije prvi jutarnji urin
Ja vidim crticu😉
Ja sam jutros na prvi urin test odradila i nistaaa se ne vidiii... a vjestica ne dolaziii, nikakve simptome i dalje nemaam 😞😞
Ja sam jutros na prvi urin test odradila i nistaaa se ne vidiii… a vjestica ne dolaziii, nikakve simptome i dalje nemaam 😞😞
I ja sam još i išćekivanju. Prošli test je bio negativan, od tada je prošlo tjedan dana i nisam ga ponovila. Pričekat ću još par dana. Pričekaj i ti još malo. Za nekih 2, 3 dana ponovi, ili još bolje odi izvaditi betu, to je najsigurnije. Želim ti onakav ishod kakav si i sama želiš. Sretno i javi svakako 🥰
👩❤️👨 27. 5. 2015.
👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)
Ja sam jutros na prvi urin test odradila i nistaaa se ne vidiii… a vjestica ne dolaziii, nikakve simptome i dalje nemaam 😞😞
I ja sam još i išćekivanju. Prošli test je bio negativan, od tada je prošlo tjedan dana i nisam ga ponovila. Pričekat ću još par dana. Pričekaj i ti još malo. Za nekih 2, 3 dana ponovi, ili još bolje odi izvaditi betu, to je najsigurnije. Želim ti onakav ishod kakav si i sama želiš. Sretno i javi svakako 🥰
Sutra cu se naruciti ginekologu pa cemo vidjet,nadam se da sam prerano uradila test,ali nisam mogla da cekam vise. Vec 8 dana mi kasnii
Pozdrav! Zadnju menstruaciju imala sam od 13.2. do 18.2. Partner i ja prakticiramo metodu prekinutog snošaja. Dana 4.3. imali smo odnos s ejakulacijom u rodnicu, a dana 7.3. nakon mokrenja pri brisanju sam uočila krv na papiru koja je prestala nakon pola sata. Od simptoma imam samo slabe bolove u jajnicima koji ne traju stalno nego tokom dana osjetim tu i tamo i nisu mi svaki dan. Također, 8.3. imali smo odnos isto s ejakulacijom u rodnicu. Stvari moram dobiti tek za 2 tjedna tako da mi je definitivno rano za test, a termin kod ginekologa još čekam. Eto, dok čekam zanimaju me vaša mišljenja :)
Ako dođe do ejakulacije u rodnicu uvijek postoji šansa za trudnoću.
Najbolje ti napraviti test na dan kasnjenja menstruacije :)
Mi smo koristili metodu prekinutog snošaja uspješno 4 godine i kad smo se odlučili za bebača uspjelo nam iz prvog puta. 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji