Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ajlic
    08. Ožujak 2019. 09:27

Cao svimaa, nova sam na forumu pa ako mi mozete pomoci. Zadnju menstruaciju sam imala od 2 do 7 februara. Medjutim ovaj mjesec mi kasni. Nemam nikako simptome za menstruaciju, samo me grudi bole ali slabijeg intenziteta. Primjetila sam pojačan vodenkast iscjedak kao u vrijeme ovulacije. I temperatura tijela mi varira izmedju 34.5 do 37. Konstantno mi je zima. Sad ne znam da li je rano da se test odradi,da se ne razocaram 🙄

• marijamiriam14
    08. Ožujak 2019. 10:59

ajlic

Cao svimaa, nova sam na forumu pa ako mi mozete pomoci. Zadnju menstruaciju sam imala od 2 do 7 februara. Medjutim ovaj mjesec mi kasni. Nemam nikako simptome za menstruaciju, samo me grudi bole ali slabijeg intenziteta. Primjetila sam pojačan vodenkast iscjedak kao u vrijeme ovulacije. I temperatura tijela mi varira izmedju 34.5 do 37. Konstantno mi je zima. Sad ne znam da li je rano da se test odradi,da se ne razocaram

Imaš li redovne cikluse, koliko ti traju? Ako nisu baš redovni bolje pričekaj još malo. Ako ne dobiješ do ponedjeljka napravi test. Ja sam radila test 12 dana od ovulacije i bio je negativan. Sad nakon tjedan dana još nisam dobila. Moj jedini simptomi su pojačan taj vodenkast iscjedak i bolna leđa. E da i primjetila sam da isto osjećam ponekad kao trnce, kao da se stresem.. hehe.. Želim da ti se ostvari onakav ishod situacije kakav želiš. Javi u svakom slučaju 😊😊

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

• marijamiriam14
    08. Ožujak 2019. 11:06

mala.le.90.

Meni se jucer pojavio takav iscjedak i takodjer vrlo obilan. Ovulacija mi je bila na lijevom jajniku i on me od jucer stalno bolucka…
    5 dana je do menge…
    5 najtezih dana u mjesecu…

Mene je tako desni jajnik boluckao, sad je prestao, ali čekam još par dana za novi test, jer prije tjedan dana sam napravila 1. nakon kašnjenja od par dana i bio je negativan, a menstruaciju nisam još dobila. I ja se nadam pozitivnom ishodu. Sretno nam ❤️😊

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

ajlic
    08. Ožujak 2019. 11:33

marijamiriam14

ajlic

Cao svimaa, nova sam na forumu pa ako mi mozete pomoci. Zadnju menstruaciju sam imala od 2 do 7 februara. Medjutim ovaj mjesec mi kasni. Nemam nikako simptome za menstruaciju, samo me grudi bole ali slabijeg intenziteta. Primjetila sam pojačan vodenkast iscjedak kao u vrijeme ovulacije. I temperatura tijela mi varira izmedju 34.5 do 37. Konstantno mi je zima. Sad ne znam da li je rano da se test odradi,da se ne razocaram

Imaš li redovne cikluse, koliko ti traju? Ako nisu baš redovni bolje pričekaj još malo. Ako ne dobiješ do ponedjeljka napravi test. Ja sam radila test 12 dana od ovulacije i bio je negativan. Sad nakon tjedan dana još nisam dobila. Moj jedini simptomi su pojačan taj vodenkast iscjedak i bolna leđa. E da i primjetila sam da isto osjećam ponekad kao trnce, kao da se stresem.. hehe.. Želim da ti se ostvari onakav ishod situacije kakav želiš. Javi u svakom slučaju 😊😊

Inace su izmedju 26-29 dana,ali tad imam bas sve simptome. Ovaj mjesrc apsolutno nistaa,. I na to sve imam ucestalu potrebu za wc, bas me smara.. e takvi trnci budu i kod mene,pa mi nervozu stvaraju i tad moram nesto da jedem,onda bude sve okej 🤣🤣 pricekat cu jos 2-3 dana pa bit ce nestoo,nadam see.meni je ovulacila bila 13og februara🤔🤔

08. Ožujak 2019. 13:22

Bok imam pitanje dali je ovo pozitivan test ? 
    Blijedi plusic u zaokruženom dijelu .. očitan unutar vremena u kojem treba samo nije prvi jutarnji urin 

mala.le.90.
    08. Ožujak 2019. 14:05

Ja sam imala u stanu jedan neiskoristen test i sad sam ga popiskila 5 dana prije menge, samo da prestanem misliti na to i baviti se kalkulacijama. Namjerno sam ga uradila u popodnevnom terminu da se ne nadam puno nicemu...lakse mi je...
    Prozirni iscjedak mi se pretvorio u bijeli, lijevi jajnik i dalje lagano boli...tako da ce vjestica sigurno stici na vrijeme, mohda cak i ranije😩

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

08. Ožujak 2019. 14:07

mala.le.90.

Ja sam imala u stanu jedan neiskoristen test i sad sam ga popiskila 5 dana prije menge, samo da prestanem misliti na to i baviti se kalkulacijama. Namjerno sam ga uradila u popodnevnom terminu da se ne nadam puno nicemu…lakse mi je…
    Prozirni iscjedak mi se pretvorio u bijeli, lijevi jajnik i dalje lagano boli…tako da ce vjestica sigurno stici na vrijeme, mohda cak i ranije😩

mala.le.90.

Ja sam imala u stanu jedan neiskoristen test i sad sam ga popiskila 5 dana prije menge, samo da prestanem misliti na to i baviti se kalkulacijama. Namjerno sam ga uradila u popodnevnom terminu da se ne nadam puno nicemu…lakse mi je…
    Prozirni iscjedak mi se pretvorio u bijeli, lijevi jajnik i dalje lagano boli…tako da ce vjestica sigurno stici na vrijeme, mohda cak i ranije😩

moja kasni 2 dana uradila test koji mi nije jasan plus dali je vidljiv il ne ..samo nije prvi jutarnji urin pricekat cu do sutra pa cu jos jedan napraviti da budem sigurna 😊😊😊

mala.le.90.
    08. Ožujak 2019. 14:11

Ja sam prvu trudnocu ustvrdila popodnevnim urinom, treci danom kasnjenja...bile dvije deeebele crte...sretnoo😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

marinaaaa
    08. Ožujak 2019. 15:01

Ja sam svoj tens napravila nakon 5 dana kašnjenja sa jutarnjim urinom, tamni plus se pojavio nakon 20 sekundi 🙂 sretno sviiiima 😍

marinaaaa
    08. Ožujak 2019. 15:01

Test* 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.