Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mouse
    03. Ožujak 2019. 21:22

nixator

sanjalica

Cao svima,nova sam ovdje i voljela bih ako mi tko moze pomoc..

Imala sam mengu 06.02 do 08.02 nakon zavrsetka muz i ja smo poceli raditi na bebi imali smo odnose svaka dva do tri dana..sljedecu trebam dobiti 06.03 medutim desetak dana prije nego sto trebam dobit poceli su mi grcevi kao da cu dobit svaki tren ali jos mi je prerano.takoder raspolozenje mi je nikakvo stalno se mjenja,malo sam sretna pa nervozna.uglavnom jos mi je ostalo 6 dana do pocetka pa me zanima dali postoji sansa za trudnocu?
    Hvala.

U istoj smo situaciji.😂Ja isto čekam tj ne čekam mengu koja treba doc.06.03..Nadam se da cemo obje ugledati plusic.Nista posebno od simptoma nemam.Čujemo see….👍🤗

Sretno i drzim vam fige ! Javite se! :)

• marijamiriam14
    03. Ožujak 2019. 23:44

Pozdrav. Menstruacije su mi neredovite. Otprilike od nekih 28 pa do 45 dana recimo. Bila sam prošli mjesec na redovnom godišnjem pregledu i sve je u redu bilo. Nekih tjedan dana nakon "plodnih"(ne mogu sa sigurnošću reći da su bili jer mi nije redovita, a aplikacija je sama izračunala) mi je počeo blago roskasti iscjedak i to samo pri brisanju koji je trajao 3 dana max. Nemam simptome Pmsa kao inače. Grudi su mi mekane, ali mi se čine veće, boli me donji dio leđa, i par puta me probolo u desnom jajniku, te mi je stomak konstantno napuhnut i češće moram u wc. Napravila sam test dans, 39. dan i bio je negativan. Ima li nade za trudnoćom ili mi se događa nešto drugo?

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

• Alea
    04. Ožujak 2019. 10:20

Ovisi kada je bila ovulacija, mozda je jos bilo rano da test pokaze +, pricekaj jos koji dan pa ponovi😊

mouse
    04. Ožujak 2019. 21:40

Ja sam radila test 5 dana prije M (cini mi se) i bio je negativan. I kad sam vidjela da M ne dolazi 3 dana napravim ponovo i u sekundi se pokazao + 

• marijamiriam14
    04. Ožujak 2019. 23:46

Hvala vam puno na odgovorima :) Ako ne dobijem do iduće subote napravit ću ponovno. Danas sam primjetila pojačan vodenkast ljepljivi iscjedak kao u vrijeme ovulacije. Nadam se da je ovaj put to to, jer pokušavamo već nekih godinu dana, tj. ne pazimo se pa ako bude, bilo bi nam drago. 

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

mouse
    06. Ožujak 2019. 18:31

marijamiriam14

Hvala vam puno na odgovorima :) Ako ne dobijem do iduće subote napravit ću ponovno. Danas sam primjetila pojačan vodenkast ljepljivi iscjedak kao u vrijeme ovulacije. Nadam se da je ovaj put to to, jer pokušavamo već nekih godinu dana, tj. ne pazimo se pa ako bude, bilo bi nam drago.

To je dobar znak, meni je to bio jedini simptom uz bolne grudi. Drzim fige! :)

• dradra
    06. Ožujak 2019. 22:03

Pozdrav,
    Prosla M bila je 3.2 uvijek uredno dodje svako 26 dana.. na dan ocekivane bolio me stomak i proslo je M nije dosla. Radila sam test onaj neki Clearblue mi je dala od 32-33 kn.. test je negativan, M nema.
    Iskustva ?

• Alea
    06. Ožujak 2019. 22:09

Predlažem ti da ponovis test za dva dana, od prvog puta.. i mozes i neku obicnu trakicu i mullera, ne trebas taj skupi uzimat...

• dradra
    07. Ožujak 2019. 16:48

Hvala na odgovoru, ponovit cu za dva dana. Nadam se da cu napokon nakon 2 godine vidjet taj + :)

mala.le.90.
    08. Ožujak 2019. 08:07

marijamiriam14

Meni se jucer pojavio takav iscjedak i takodjer vrlo obilan. Ovulacija mi je bila na lijevom jajniku i on me od jucer stalno bolucka...
    5 dana je do menge...
    5 najtezih dana u mjesecu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.