Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanjalica
    28. Veljača 2019. 14:31

Cao svima,nova sam ovdje i voljela bih ako mi tko moze pomoc..

Imala sam mengu 06.02 do 08.02 nakon zavrsetka muz i ja smo poceli raditi na bebi imali smo odnose svaka dva do tri dana..sljedecu trebam dobiti 06.03 medutim desetak dana prije nego sto trebam dobit poceli su mi grcevi kao da cu dobit svaki tren ali jos mi je prerano.takoder raspolozenje mi je nikakvo stalno se mjenja,malo sam sretna pa nervozna.uglavnom jos mi je ostalo 6 dana do pocetka pa me zanima dali postoji sansa za trudnocu?
    Hvala.

marinaaaa
    28. Veljača 2019. 17:32

Negativan? Da se druga crta vidi makar malo onda bi bio pozitivan 

marinaaaa
    28. Veljača 2019. 17:57

Ja ne vidim drugu crtu, mozda netko drugi vidi 🤔

• tanja111
    28. Veljača 2019. 18:12
    marinaaaa
    28. Veljača 2019. 20:41

Sad mi se čini da vidim, ali ponovi test da budeš sigurna

• bezvezebl
    01. Ožujak 2019. 07:34
    Da li je ovo pozitivan test? Ima li neko iskustva sa ovakvim testom, vidim da vecina koristi trakice
    Da li je ovo pozitivan test? Ima li neko iskustva sa ovakvim testom, vidim da vecina koristi trakice
    Grizli
    01. Ožujak 2019. 07:38

Bezvezebl da pozitivno je. To je neka rana trudnoca u pitanju pa je testna crtica svijetlija. Sretno i cestitam! 

• bezvezebl
    01. Ožujak 2019. 16:59

Grizli

Bezvezebl da pozitivno je. To je neka rana trudnoca u pitanju pa je testna crtica svijetlija. Sretno i cestitam!

Hvala puno 😍

nixator
    01. Ožujak 2019. 23:57

sanjalica

Cao svima,nova sam ovdje i voljela bih ako mi tko moze pomoc..

Imala sam mengu 06.02 do 08.02 nakon zavrsetka muz i ja smo poceli raditi na bebi imali smo odnose svaka dva do tri dana..sljedecu trebam dobiti 06.03 medutim desetak dana prije nego sto trebam dobit poceli su mi grcevi kao da cu dobit svaki tren ali jos mi je prerano.takoder raspolozenje mi je nikakvo stalno se mjenja,malo sam sretna pa nervozna.uglavnom jos mi je ostalo 6 dana do pocetka pa me zanima dali postoji sansa za trudnocu?
    Hvala.

U istoj smo situaciji.😂Ja isto čekam tj ne čekam mengu koja treba doc.06.03..Nadam se da cemo obje ugledati plusic.Nista posebno od simptoma nemam.Čujemo see....👍🤗

• zeljana8
    02. Ožujak 2019. 17:21

Pozdrav! Ciklusi mi traju 29- 30 dana. Danas mi je 32 dc ali menstruacije ni na vidiku. Nemam nikakve simptome nadolazece M. 
    4 testa su pokazala minus. 😞 pratim bazalnu temp. Sto mislite? 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.