Hvala cure, za sad mogu još izdržati ali ako me krene rasturiti noćas... Da budem spremna...
Ja sam kombinirala, ono što sam kao prosudila da nije dugovječno tj. da treba za par mjeseci, sam/ću polovno, a neke stvari bi ipak nove. Jer dobro će doći i za bracu/seku. Nešto sam dobila. Nešto ću još dobiti, ma sve pokušavam iskombimirati da bude unutar granica budžeta. :)
Barbs, e pa bas to..neke stvari sam kupila, i onda se on znao cudit: a od kud nam to? 😁
Hedgehog, tako je, uvijek treba razmislit..evo ja osobno sam mogla jos hrpu stvari dobit od seke svoje, ali on nece ni cut..jer kao sto sam vec pisala: ne zeli da mu to kasnije se nabacujr na nos..ne podnosi ih, a iskreno, ni ja ponekad, kad krenu s fantaziranjem i filozofiranjem😑pa tako da eto, tu opet gubimo ustedu. Ali opet, zbog dragog, jer je ponosan i tvdoglav...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma da, to kada ti netko nešto da, kao pokloni rabljenu robicu ili opremu onda moraš biti zahvalan do groba, ali ja čim vidim da netko želi da mu se napiše pjesma iz zahvalnosti odmah kažem ma imam to. Neda mi se trpiti to predbacivanje i slično.
Ovisi od osobe do osobe... Moja sestrična je rekla da je s gustom cekala da joj se netko javi da bi svu tu robicu proslijedila!! Tako da sam ja malo toga kupila....
Ma da, to kada ti netko nešto da, kao pokloni rabljenu robicu ili opremu onda moraš biti zahvalan do groba, ali ja čim vidim da netko želi da mu se napiše pjesma iz zahvalnosti odmah kažem ma imam to. Neda mi se trpiti to predbacivanje i slično.
A meni je najjace ono.. toliko ljudi sa kojima sam se druzila prije trudnoce pa kad sam zatrudnila mi je obecalo brda i doline od svoje dijece.. a na kraju od njih nista.. ni poruka kako sam ili da se vidimo.. a od ljudi sa kojima sam bila na bok-bok sam dobila svasta.. ( i jedva su cekali da to podjele jer manje vise svi imaju po par djece pa im ne treba vise i sjete me se tu i tamo i posalju poruku i nadjemo se..)
Sad sam zapela za taj viper/ljuljačku ili ti od milja zvanju električnu stolicu i kupit ću si to. Makar preko njuškala. Ali čim to nekome spomenem već moram slušati komentare kaj će ti to, ja to nisam koristila, to ti ne treba itd. Onak, briga aaaa meeee.
I me, ooooooo daaaaaaaaaaaa... Jaaaakooo poznato!!! Da nismo kupili krevetic ja bih jos cekala da se sjeti frendica da mi donese.... Obecala mi je jos u 5.mjesecu... i robicu.... svaki put kad se vidimo mi kaze: moramo ti donijeti ... Eto... Uskoro cu roditi a dok se ona sjeti donijeti mali ce prerasti..
I me, ooooooo daaaaaaaaaaaa… Jaaaakooo poznato!!! Da nismo kupili krevetic ja bih jos cekala da se sjeti frendica da mi donese…. Obecala mi je jos u 5.mjesecu… i robicu…. svaki put kad se vidimo mi kaze: moramo ti donijeti …Eto… Uskoro cu roditi a dok se ona sjeti donijeti mali ce prerasti..
To je ona sto ima blizance?
Sto je rekla da ima jedan viska?
Ja mislila da to vec rijeseno sve...
Meni je seka uzela ovu:
http://www.bubamara.in/djecja-oprema/ingenuity-ljuljaka-2-u-1-boutique-ingenuity/109860074451109865
Ipak sam se za tu odlucila...svira, ima zvukove sume i vibrira..bila sam u Bubamari pa ju tamo pogledala i ta mi je super..vec je kod nje, u Opatiji...sad treba cekat da dode seka na GO, tamo negdje krajem 10. mj planira, taman kad rodim😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji