Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Rujan 2017. 12:02

Barbs ako imas potrebu da kumi kazes sve, reci. Ja sam rekla svojoj i onda se naljutila jer ona misli da je samo ona u pravu, pa je poslije rekla samo da sve zaboravimo. O lijepo si se ti druzila onda..a super, imas snage vise od mene hehe
    A ja sam na +14kg sad. I tako se nadam da necu preko 16kg ici, iako moram priznat totalno sam se opustila u vezi hrane, stalno nesto jedem i stalno sam gladna, a i rekli su meni ljudi pred kraj djete najvise trazi. Evo moj bebac ima tulum u stomaku hehe..udara ko lud 😊
    Mi smo za malog pripremili 10 000kn i rekli smo to je limit za sve nema vise od toga. Na kraju su nam moji pomogli s kolicima jer su kupili, a mi smo malo po malo kupovali, iako su novci bili tu, ali pratili smo akcije, popuste, a i ja volim svako malo ic u kupnju i kupovati. Nisam tip koji ode nekad te nekad. Najbolje mi je 2 puta mjesecno kupnja, onda gustam i ispusem se i bas uzivam. A sad kako je vec sve spremno, nemam sta kupovat pa jedva cekam kad budemo isli u kupnju za krstenje, jer svi troje cemo se obuci, jos i ja si moram uzet kaput za zimu, jaoo jedva cekam 😊

09. Rujan 2017. 12:05

I me, da je meni moj tak reko, ja bi vec sve imala😂 ali ajde, ruku na srce, uza sve radove, lomove i kvarove koje smo imali, pa kupnja tog bungalova, i jos 100 stvari, nismo bas ni bili u mogucnosti. Sad do kraja mjeseca trebaju sjest neki novci pa cemo onda ic kupovat, tako da budemi imali sve spremno...ali da se moglo ustedit, moglo se..al eto tak je ispalo pa sta je tu je..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

09. Rujan 2017. 12:07

Violeta, tonje bila pametna odluka, znas s koliko raspolazes, a opet gledas da ustedis gdje mozes😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    09. Rujan 2017. 12:09

Hedgehog super pupica 😍

I_me
    09. Rujan 2017. 12:10

a sto se tice komentara.. ajme.. ova moja ulica 50+. sve babe komentiraju..pa ti si jos u komadu,pa mi odbrojavamo, sta se gegas... a prije trudnoce nisu htjele ni pozdravit na ulici kad bi prosla kraj njih.. ili ti jos vozis??? pa di ti taj tvoj muz da te vozika? i sta setas tog psa,porodit ces se do sume...ono WTF!!!!!???

violeta1
    09. Rujan 2017. 12:12

I_me imali ste besplatno tusiranje 😜😜
    Troskovi muz i ja od prvog dana sve skupa..oboje imamo primanja, dobro on ima tri puta vise od mene ali nema kod nas moje-tvoje, ti ovo ja ono. Kod nas se novci skupa stave i onda ovo ide za rezije, ovo sa strane, ovo za kucu. Dok moja sestra i njen muz od prvog dana imaju svako svoju placu i svako trosi kako hoce, ona je ta koja je godinama davala sve za kucu i djecu a on je trosio na sebe samo i tek od ove godine ona je njemu rekla da mora placat vrtic i treninge djeci, oni sve djele na moje i tvoje, kod njih nista nije zajednicko. Meni je to glupo. Pa ako sam ja u braku, nema moje tvoje to je sve nase. Tako i financije, problemi, zdravlje, ma sve se kod mene i muza dijeli. Hvala Bogu pa oboje smo slicni, ja znam seki reci da ja nikad ne bi mogla imat muza kakvog ona ima, jer moja seka je predobra za tog covjeka, a ona je meni neki dan rekla kad sam ja kukala za mog muza, da sutim i da nisam svjesna koliko sam blagoslovljena sto imam takvog covjeka pokraj sebe. 

violeta1
    09. Rujan 2017. 12:13

sanjchi255

I me, da je meni moj tak reko, ja bi vec sve imala😂 ali ajde, ruku na srce, uza sve radove, lomove i kvarove koje smo imali, pa kupnja tog bungalova, i jos 100 stvari, nismo bas ni bili u mogucnosti. Sad do kraja mjeseca trebaju sjest neki novci pa cemo onda ic kupovat, tako da budemi imali sve spremno…ali da se moglo ustedit, moglo se..al eto tak je ispalo pa sta je tu je..

Uh da vi ste ove godine bas imali troskove..ali nema veze, znate kako i sta treba i kupit cete sve na vrijeme 😊

I_me
    09. Rujan 2017. 12:14

sanjchi255

I me, da je meni moj tak reko, ja bi vec sve imala😂 ali ajde, ruku na srce, uza sve radove, lomove i kvarove koje smo imali, pa kupnja tog bungalova, i jos 100 stvari, nismo bas ni bili u mogucnosti. Sad do kraja mjeseca trebaju sjest neki novci pa cemo onda ic kupovat, tako da budemi imali sve spremno…ali da se moglo ustedit, moglo se..al eto tak je ispalo pa sta je tu je..

ma vi imate šou.. bas sam na to mislila.. i kuca i kvarovi i sve.. sad samo polako.. kupit cete sve sto vam treba..mozda i ubodete neke akcije..

violeta1
    09. Rujan 2017. 12:17

sanjchi255

Violeta, tonje bila pametna odluka, znas s koliko raspolazes, a opet gledas da ustedis gdje mozes😁

Bas tako, nismo imali nekih velikih troskova, a bilo je dobrih svirki, pa smo odma paru za malog odvojili i troslili po malo, a ovo sto smo mjenjali komplet dnevni i jos neki radovi po kuci i ta kapija to je islo isto laganini. Sad nemam nekih velikih troskova pa se stedi, jedino sto moramo krstenje i robu za zimu si uzet ali i to cemo polako, kupovat kad se vidi neka akcija i tak

violeta1
    09. Rujan 2017. 12:22

I_me hahah komentari eee isto je i kod mene, jucer kad su me cure s posla vidjele u autu za volanom samu ajmeee sok nad sokom i kad sam rekla da sam otvorena i da mi ctg pokazivao trudove skoro su se onesvjestile 😂😂😂 Nisam nikad nikom tak pametovala u vezi trudnoce a i opcenito me ne zanimaju sta drugi i kako, al ja sam ocito njima svima zanimljiva, ne tipicna trudnica 😂 A dobro i proglasili su me ne tipicnom zenom pa onda moraju i trudnicom. Jer kod mene u okolini zena kad se uda mora bit u kuci, a ako radi samo poso kuca, nema nigdje dalje. A ja od kad sam u braku obisla sam sve i svasta te s muzem te s frendicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.