Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Rujan 2017. 11:36

Sanjchi, eeeee, baš tako!! Sam si je kriv... Znam kako ti je što se financijske strane tiče. Tu smo na istome. Dok mi ne sjedne stambena... dok ne počnem primati porodiljni, ovisimo o njegovoj plači, aliiiiiiiiiiiii muž i žena smo...  Sve trebamo djeliti. I kad sam ja primala studentsku plaču smo si nekako djelili troškove. On je kupovao špežu, ja sam kupovala drogeriju + što god bi nam zafalilo... Sada ćemo opet tako.  A kad krenu da žele sve novo? I onda skuže koliko sve to košta...?!  Baš budu simpatični i slatki  odjednom i nije problem kupiti rabljeno 

09. Rujan 2017. 11:37

Evo za nasu Bebushku (ak sam dobro zapamtila) 😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    09. Rujan 2017. 11:38

Preslatka slikica! 

09. Rujan 2017. 11:40

Hahaaha Barbs...moj dragi nije ono da sve mora bit novo..kupimo mi svasta polovno..tako se stedi..al ajde, prvo nam jr, pa cemo kupit novo, za drugo ce to vec bit polovno😂😂 zezao ga je kolega nema dugo: pa prvo dijete je, i k tome ce jos bit tatina maza, pa moras djetetu kupit nova kolica, neces uzimat polovna😂😂😂😂 a ja onak sa strane pokazujrm palceve gore i mislim si: bravo bravo, M, samo ga tako nagovaraj😝

09. Rujan 2017. 11:43

a sto se dijeljenja troskova tice..dok sam radila (na strucnom) od svake placr sam kupila nesto za kucu, i njemu neku sitnicu, dal odjecu, parfem, kozmetiku, cipele..al bas od svake sam gledala da kad trosim na sebe, da uzmem i njemu nesto... Istina je da sam visr manjr trosila na sebe, i jos mi je falilo na kraju mjeseca😂😂😂😂😂 pa je on dodavao al ajde, nekako smo se dogovorili...jedva cekam sad opet neku placu, naknadu il bilo sto..mada ce velik dio odlazit na Luciju ali nema veze😊

Barkleys
    09. Rujan 2017. 11:44

Sanchi genijalno! Baš sam se nasmijala...

Zubobolje - nedavno smo baš pričali o zubima, a mene je noćas počeo boliti zub. Nisam do sad uzimala tablete osim onih od ginekologicu... Jel smijem popiti lupocet? Negdje sam pročitala da se to smije u trudnoći :/

barbs
    09. Rujan 2017. 11:45

Sanjchi, ja sam samu sebe fino sj***** za kolica jer sam i ja htjela nova. Onda me sestra nagovorila da kupim polovna jer se ne isplati, da su joj tako sve frendice rekle i eto, ja se zaletila i sad mi se plače od muke.  A mužu ne smijem ni reći jer počinje gunđati: eto ti ga na! SI HTJELA, SI DOBILA?! Umjesto da si čekala još malo, ti si htjela ODMAH ODMAH ODMAH  A opet, s druge strane, kad sam čula koliko su naši frendovi dali za kolica i koliko se malo mali htio voziti mi ne pada teško... ALi ipak... nova kolica 
    Krenule su poruke  KAKO SI? JOŠ SITNO? KOLIKO JOŠ? KAKO SE OSJEĆAŠ? JESI UZBUĐENA?! Samo im kažem: ne znam di mi je guzica a di glava, pa ne stignem razmišljati 

barbs
    09. Rujan 2017. 11:46

Hedgehog, mislim da možeš lupocet i lecadol... ali nisam sigurna 

09. Rujan 2017. 11:51

Lupocet se smije...za drugo nista ne znam...
    Barbs, hahah...sto si trazila to si dobila..meni isto svi govore kao: pa kolko bude mala u kolicima ne treba davat puno novaca..a ja si onak mislim: fuck off😂😂😂 mozda prvo ne bude htjelo bit al drugo bude. Iskoristit ce se😑 e to me tak zivcira kad ljudi krenu pametovat, uzas jedan...a pogotovo neki koji ni nemaju djecu...ili sad imaju 50+ i od kad su imali bebe promjenilo se milijun stvari...

I_me
    09. Rujan 2017. 11:58

sad sam bila u setnji sa psom i opro nas je pljusak da sam bila mokra do koze..cca 200 m od kuce.. i pas se stisao sav  jadannn 
    hedgehog- smijes lupocet i lekadol popiti.
    mi smo sve sami kupili,manje vise..sto novo,sto polovno.. jedino sam nasljedila krevetic i dobila kolica( polovna)  i kadicu,nesto malo robice..
    al sam dosta kupovala i polovne robice preko mojih krpica. malo po malo,muzu je sve jedno jel novo ili polovno,samo da je ocuvano..jer se sokirao kad cuje koliko neke stvari dodju..rekao mi je kod kuce si,imas vremena-istrazuj gdje je povoljno i kupi..
    barbs-sto se tice doktora, nemam pojma hoce li mi on raditi carski..sve cu se dogovoriti u cetvrtak.. tj,pitam ga..( nist me ne kosta...) znam samo za njega, gattoni ( za nju sam cula da je rospija,ali jaaaaako dobra i vodila je trudnocu od moje frendice) i znam za kuharica ( mijenjao je jedanput moju soc gin i nije mi neki...)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.