Barbs, jos malo se strpi...jos par dana😊pa ste onda opet sami..u svojem😀 a dragi, hahha...da, sladak je..dobro da se sjetio😂😂😂 al jos cekam reakciju da vidim kad procita popis(e)!
Sutra dolazi stolar postavit gornje elemente i jos nesto, a donje ce preko tjedna, poslije posla, a do srijede (najkasnije petka) moramo cekat radnu plocu, pa tako da eto, bit ce i to uskoro..e i jos jedna novost - u cetvrtak dolaze postavljat centralno👏👏👏👏
I tata bi trebao iduci tjedan...hehe..bas super, sve se nekud pokrenulo😅 bilo im je i vrijeme..
Eee kako mene ova mala terorizira. Svuda jr ima..sad sam hodala prema WC-u da idem piskit i osjetim ko da ruku gura dolje😌 i sinoc sam je osjetila u predjelu pi-pi
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hedgehog- preslatka busica😍 sve smo se zaokruzile lijepo😁
A tockasta majca...zivio Lidl, kako smo ga vec sto puta poharale i pohvalile😜
Uzimam dozu magnezija od 375 mg svaki dan i piše da se ne smije prekoračiti dnevna doza pa se bojim uzeti više. Očito mi u zadnje vrijeme ni to nije dovoljno
Koliko mg vi uzimate od kada ste pojačale dozu?
Sjetila sam se što sam još trebala prokomentirati
Ja za sada imam u + 13-14kg... Ne znam točno koliko... A max bih mogla dobiti oko 15-16kg... Nadam se Potrudit ću se ne dobiti previše u ova 2-3 tjedna
Jela sam previše sr*** i svašta nešto mi se jede, a ne znam što
Inače, zgadio mi se sladoled. Neki dan sam probala jedan u kornetu i imao je čudan okus. Jučer sam probala isti iz druge kutije (iz Lidla sladoledi u kornetu) i isti okus... kao da je pokvareni... Muž i sveki su probali sladoled i rekli da je dobar, znači, očito mi se mijenja okus Kako god, taj pišljiv okus od sladoleda nisam mogla cijeli dan izbaciti iz usta
Bome mi je slabo kad se samo sjetim tog okusa
Danas ćemo možda na BEER FAST... Vidjet ćemo... Nije me baš volja jer nije blizu, ali sam rekla mužu da ako idemo da ćemo se zadržati 2-3 sata i da mi ne pada na pamet ostati do 2-3 ujutro vani, koliko god da njega i njegove frendove počinje hvatati želja i euforija da ostanu još...
Jučer sam poslije podne bila sa sestrom na kavi i zadržale se kod moje frendice (radi u pekari-kafiću) oko 3 sata Došla sam doma, bacila se pod tuš i otišli smo muž i ja na piće s prijateljima. Baš sam se lijepo odmorila od ove kuće, mada kad sam s njim je lako, ali kad sam sama mi se već povraća od muke...
Na putu su nas zaustavili policajci radi rutinske kontrole... Sada su kod nas svjetski/europski festivali... Ima puuuuunooooo ljudi, pa kontroliraju. Brzo su nas pustili bez provjere, pogotovo jer su vidjeli da sam trudna, pa je ovaj jedan rekao: pa vi ste trudnica? aaaajmeeeee, dobit ću ČIR...
Muž govori: jačmenac!
Ovaj viče: aaaaa uuuuuuuu.... I ja govorim: ma nećete, nećete... bili ste dobri
Pa je rekao: idite, idite, ajde!!!
Hahahha Barbs veselo vam je bilo😂😂😂 jesi bila vezana? Ja se vec skoro dva mj ne vezem jer mi smeta pojas pa sam cekam kad ce me netko "klopit"...bas me zanima hocu se moc izvuc na to da bebi smeta pojas😝
E moram sliku objavit jednu😂😂😂😂😂
Sanjchi, držim fige da dragi ne poludi kad vidi popis
Puno toga vam je odjednom pa znaš da će cifra biti velika, zato smo mi malo po malo uzimali pa je nekako lakše. Al šta ćeš kad je tako htio
Sanjchi, uuuuuuuuu, pa još malo i radovi su vam pri kraju!! Vjerujem da si baš sretna!
Ja se nadam da ćemo i mi uskoro krenuti s izgradnjom našeg stana... Ali za sada je i ovo dovoljno; samo da smo sami...
Neka, neka, ti samo njemu pokaži popis(e)
A to što mala čačka dolje... Aaaaajmeeeee
Čudan osjećaaaaj... Imaš filing k'o da će izviriti
Suncokretice, ja sam pila onaj od 375mg... I onda su cure rekle da nije preporučljivo piti od 37.tjedna na dalje... I od onda me hvataju češće kontrakcije... Da li ja sjedila ili ležala ili hodala... Ne bitno...
Muž je išao na kavu sa frendovima. Rekla sam mu da mi donese nešto za marendu. Vratio se bez marende, ali eto, sada je otišao po nju Znam biti grozna ponekad, ali rijetko kad sam imala one lude trenutke: hoću sada i sada to nešto i to odmah!!!!
Sanjchi, HAHAHAHAHA, prejakooooo!!! Ja se vežem uvijek.Jučer je neki susjed policajac sjedio s mužem od sestre pored nas i rekao je da se ne vežem, ali da me mogu kazniti samo da onda idem po potvrdu o doktora. Meni stvarno ne smeta. Trbuh mi nije toliko ogroman. Veliki je, ali kad se sjetim kakav je nasprem onih od frendica, moj je mali
Suncokretice, da, to je veliki trošak kad ideš kupovati sve odjednom... i mi smo zato pomalo... nešto su nam kupili naše obitelji i rekla sam npr sestri što mi treba (da ne kupuje bez veze). Pitala nas je i frendica što želimo, pa mislim da ću joj reći plahte jer za sada ih imamo 2 para... Ili to budem rekla teti ako pita. Ne znam.
Suncokretica, sam je tako htio...pa neka mu bude😁 meni svejedno kad kupovala, dal postepeno ili odjednom, ionako je to udar na njegov novcanik😂😂😂😂 kad ja svoju placu nemam jbg...
Barbs, da da..blizi se kraju...ma budete i vi, a za pocetka he bitno da imate svoj mir😊 e bome da...ko da ce izvirit svaki cas😥
A to sam citala da, ako ti doktor da tu neku potvrdu za nevezanje, da te ne smiju kaznit. Al nisam ga to trazila..a kad se zavezem, nekak mi cudno sjedne pojas pa mi bas smeta...a netko mi je reko kad sam s dragim bila u autu da se ne vezem, jer kao trudnica se nr treba vezat i nije preporucljivo (pred dragim je to reko njegov prijatelj kojem je zena rodila u 5. mj) i sad kad me dragi vidi vezanu odma kaze: jel ti reko S da se ne vezes? Hahaha...pa tak da ga ne stavljam. Zu u SK mi nije bed ako me zaustave, pozna dragi 95% posto njih pa me nece zbog toga kaznit, al ono, kad idemo u ZG...hmm...al onda on vozi pa se ne zamaram..
Sortiraj odgovore
Najstariji