I_me imali ste besplatno tusiranje 😜😜
Troskovi muz i ja od prvog dana sve skupa..oboje imamo primanja, dobro on ima tri puta vise od mene ali nema kod nas moje-tvoje, ti ovo ja ono. Kod nas se novci skupa stave i onda ovo ide za rezije, ovo sa strane, ovo za kucu. Dok moja sestra i njen muz od prvog dana imaju svako svoju placu i svako trosi kako hoce, ona je ta koja je godinama davala sve za kucu i djecu a on je trosio na sebe samo i tek od ove godine ona je njemu rekla da mora placat vrtic i treninge djeci, oni sve djele na moje i tvoje, kod njih nista nije zajednicko. Meni je to glupo. Pa ako sam ja u braku, nema moje tvoje to je sve nase. Tako i financije, problemi, zdravlje, ma sve se kod mene i muza dijeli. Hvala Bogu pa oboje smo slicni, ja znam seki reci da ja nikad ne bi mogla imat muza kakvog ona ima, jer moja seka je predobra za tog covjeka, a ona je meni neki dan rekla kad sam ja kukala za mog muza, da sutim i da nisam svjesna koliko sam blagoslovljena sto imam takvog covjeka pokraj sebe.
tako i ja i moj muz...sve na hrpu.. prvo se placaju stanarina,rezije i krediti,pa hrana i onda sta ostane se trosi dalje na ono sto nam treba..nema moje tvoje,zajednicko je sve!!!
a njegova sestra sa muzem ima sve odvojeno..mislim da mu sestra uopce nema pojma koliku placu joj ima muz i obratno..
a obadvoje imaju super poslove al na kraju mj ona zica novaca od mame.. ( a nama su duzni 7 tis eura)
Da, sve nam se zaredalo..dva puta u dva mjeseca dragi je na traktoru i malceru imao kvar od 2000 eura😌 tako da je bas otisla hrpa novaca na kvarove i lomove... Ali budemo pomalo, rade decki non stop i zaraduju..jos da mu plate svi koji su mu duzni,
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, baš "divno" za pljusak! Ja ću vidjeti ako mi Z. može biti na porodu kad mi je već T vodio, a i frendici je napravio CR... Za Gattonicu sam čula što i ti, a ovog trećeg nemam pojma... A to za komentare od baba +50 se slažem... I ovdje gdje mi živimo su me neke jedva pozdravljale sada odjednom sve pitaju kako sam, koliko još itd...
Rošpije!
Kad živiš s nekime, po meni, se novci trebaju dijeliti... S razlogom živiš s nekime, a ne sam..
Mi smo puno toga dobili rabljeno, a i kupili smo. Što god se dobije je dobro došlo!
Sanjchi, stvarno ste imali "ZANIMLJIV" period..
Violeta, još se ne dam... Pogotovo kad mogu izaći iz ovih 4 zida u kojima provodim 90% svog vremena jer nemam snage ni za što... Eto, išli smo se prošetati blizu kuće s psom... Inače bi nam trebalo oko 10 min... Sada 20ak i to smo se morali zaustaviti da ja sjednem... Noge - odmah natekle!
A to za frendicu, najbolje je reći... Ja sam se naučila da više ne mogu šutjeti i onda kažem što mi je u mislima... naljutio se netko ili ne...
Već smo pričale o vožnji... Meni nije problem voziti niti mi smeta... Samo ovih dana nisam imala snage sjesti u auto i voziti do svojih radi turbolentnog prošlog tjedna... Inače kad idemo negdje on vozi... Kad moram ići negdje, a njega nema onda idem sama.
Još sam razmišljala tatu pitati da me vozi na pregled slijedeće srijede, ali vjerojatno ću ići sama
ja sam danas napokon htjela otic sa muzem u primu pogledati komodu za rucnike za kupatilo. jer cemo stavit susilicu pa mi ova stara vise ne stane a i ofucala se sva nekako i ne pase mi.. i na kraju nista od toga..muz radi do 4 a u 6 nam se najavili gosti iz slavonije ( kumovi,imaju apartman malo dalje od nas pa su uhvatili par dana slobodno pa su dosli,a nismo se vidjeli t2g).
tako da moram malo spremit stan i napravit neku vecericu.. mislim da cu napravit punjene palacinke ( meso,povrce i sir mmmmljacccc...) rekao je muz da ja samo palacinke ispecem a on ce ostalo sjeckati i praviti jer zna da ne mogu dugo stajati,ledja me pocnu boljeti..
Da, sve nam se zaredalo..dva puta u dva mjeseca dragi je na traktoru i malceru imao kvar od 2000 eura😌 tako da je bas otisla hrpa novaca na kvarove i lomove… Ali budemo pomalo, rade decki non stop i zaraduju..jos da mu plate svi koji su mu duzni,
Mogli bi mi jos svasta na kuci napravit😁 ali ajde, bude..hvala Bogu, vrijedan jr i marljiv i nikad nije bilo da nije bilo, nekako se uvijek snademo..
A sto se troskova tice, mi isto gledamo: sve je nase, zajednicko..ali evo npr. kad sam pocela stazirat dragi mi je rekao da nemoram nista sudjelovat u rezijama i sl, da tu svoju (malu) placu imam za sebe, ali kao sto sam rekla, od svake sam kupila nesto za kucu, bilo hrana bilo ovako od stvari..a to, u braku si i onda je nesto moje, nesto tvojr..to mi je glupo...pogotivo kad su djeca tu..pa zajednicka su djeca, i normalno da ako oboje radimo, da cemo oboje sudjelovat u troskovima, il se dogovorit npr.: muz ce rjesavat rezije i speceraj a ja cu rjesavat troskove djece, i svako od nas ostavit ce mjesecno bar 200-300 kn sa strane...kao stednju. To mi je normalno razmisljanjr i normalna podjela..
OPUŠTENOST što se hrane tiče - znam kako ti je, Violeta... Ali baš je sveki neki dan govorila kako je ona svašta jela i to non stop i dobila max 16kg...
Barbs, zanimljiv je blago receno😂
I me, budete sutra😊 a danas uzivajte u druzenju s kumovima😊
I me, odlična večera!! I samo se vi podružite
I pomalo s čišćenjem!
Sanjchi, tako je muž i meni bio rekao da to držim za sebe, ali meni je bilo glupo pa sam kupovala stvari za koje on nije ni znao onda kad bi išli u špežu: e, imamo to i to i to?? i ja na sve: da, da, da, da Nije da mu nisam govorila, ali on ne bi zapamtio što sam kupila
Sortiraj odgovore
Najstariji