To je ta, I me, da... S time da twinsima za sada nisu kupili djecju sobu i spavaju u krevetice... (4g)... Pa mi je htjela dati treci krevetic kojeg njena mama ima i htjela ga je pokloniti nekome.... Moji su nam na kraju kupili...
Fora je, Sanjchi Meni je sestricna dala slicnu samo ne vibrira i nema muziku pa smo zato kupili onu tiny love rocker...
A bitno da nesto imamo hehe...ovo mi je super jer moze u tri polozaja lezanja..i ta vibra..da ih malo umiri ako budu cendrave...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Fora je, SanjchiMeni je sestricna dala slicnu samo ne vibrira i nema muziku pa smo zato kupili onu tiny love rocker…
Ja nasla na fejsu neka cura prodavala (tu sto si ti kupila a ja isto zelim..)
Cura ju prodavala za 450kn i ja joj se javim nakom 3h sto je stavila oglas i prodala ju..😥
Mislim da mi ne gine da cu morat uzet novu..
Al ajd.. to ce biti jedina skupa stvar sto cu kupit pa se tjesim..
I_me ne znaju raspolagat s novcima muzeva seka ali nemojte im vise posudivati, neka malo razmisljaju.
Mi smo dobili robice od moje i njegove seke ali samo do negdje 6mj jer one imaju obje cure pa je ovo vece sve bas curicasto. I eto sto je kuma dala jastuk iako mi stoji, nisam ga uopce htjela uzet al aj kad sam kolijevku odbila glupo mi bilo i jastuk.
I me, jesi pogledala na njuskalu??
Violeta, i ja za sada imam do 6.mjeseca, ali ce mi sestrična i dalje proslijediti. Mali je rodjen kad je nama termin a bio je jaaaakooo mali... tj. Moj je u 35.tj procijenjen na 2653g a njen se u 39.tj rodio sa 2780g
Sanjchi, ma bitno je da nesto imate
I_me ne znaju raspolagat s novcima muzeva seka ali nemojte im vise posudivati, neka malo razmisljaju.
Mi smo dobili robice od moje i njegove seke ali samo do negdje 6mj jer one imaju obje cure pa je ovo vece sve bas curicasto. I eto sto je kuma dala jastuk iako mi stoji, nisam ga uopce htjela uzet al aj kad sam kolijevku odbila glupo mi bilo i jastuk.
Nismo im posudili.. nerijeseni obiteljsko imovinski problemi.. muz bio digao kredit za kucu ( duga prica, vec sam jedanput pisala) i dog je bio da cemo mi vrati 15 tis a ona 7 tis i eto mi na kraju vracamo sve.. jer ona jadna ima dijete ( i 2 place i muza..) i nema novaca.. ma sou.. eto nam kad hocemo svima udovoljit i pomoc obitelji..sad smo se opekli i nikad vise.. taman otplatimo taj kredit kad ema bude imala 18g pa cemo joj moc platit vozacki 😂
NOVAC je jedna gadna stvar koja kvari obiteljske odnose... Novac i bilo koja imovina... Fuj fuj fuj..
Nama se desilo da nas je sestra (ona najstarija iz tatinog prvog braka) pocela izbjegavati od svog komentara ma fb da joj je zao sto joj mama nije rodila brata/sestru(jer nas dvije s tatine strane SMRDIMO?!) I ksd smo joj rekle da nam je to zasmetalo odjednom ni traga ni glasa od nje... Tati se namjerno nije javljala na telefon... Noni na rodjendan nije htjela doci (cula sam da su njih 5 dosli na samo drugi dan)... IZBRISALA nas je s fejsa (JOS se smijem tome )... Ali ona ce jednoga dana ocekivati da bi trebala naslijediti najveci dio imovine... A pred 10g nas je na 2-3g otkantala jer nije ona dobila auto od pokojnog nona vec druga sestra..
Eto, svaka obitelj svoj kriz nosi!!
I me, bas je grozno to za kredit😕 dobro da imate od kud placat😌 a pesek..bas je slatki😍 moj muskic se dva dana vec ne mice od mene, samo bi se mazio...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji