Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Rujan 2017. 16:46

Barbs Rubi je bas lijepa, vidi se da je dobra.. a sto pozira hehe
    Dzenny oo stomak je lijep i nije velik 😊
    A oticanje, svagdje sam naotekla, sad jel voda, sol ili kile sve se raspodjelile vidjet cemo. Ali skuzila sam ja koja inace jede neslano u zadnja 2 tj sve je slano 😂muz voli slanije od mene i zali se kako kuham slano a meni sad bas pase, pa se sad trudim kuhat meni bljutavo haha a njemu bude dobro a i meni ne valja toliko slano jest. 

kleaiva
    09. Rujan 2017. 17:23

Ja sam oticala sad kad su bile ove najvece vrucine, sad kad je zahladilo mi je ok😊
    Inace i ugljikohidrati navlace puuuuno vode na sebe pa probaj mozda 2-3 dana smanjiti ful unos kruha, tjestenine i voca da izbacis visak i da se metabolizam pokrene. I pij puno vode ili cajeka😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MY_life <3
    09. Rujan 2017. 17:29

Evo me :) 
    Perem sude od jutros kako nemam masinu sve perem na ruke pa se malo oduzilo, krenila sam jutros nakon kave i jos imam jednu punu kadu hahaha 
    Sto se novca tice nama je malo gusta situacija, dragi se razbolio pa smo ostali samo na mojoj naknadi od 4000 kn al ne zalimo se imamo za sve i za zivot nam dotekne, hvala bogu nismo podstanari, zivi smo i imamo normalne roditelje (vise manje) opremu za bebu smo skoro svu dobili al to je zato sto su moji roditelji prosli svega i svacega i sve bi dali za mene i seku pa im je ovo najveca moguca radost, kupili su nam kolica, ostalo smo dobili okolo ili smo rasporedili prijateljima sto da uzmu....jedino me brine sto ne uspijemo stediti al daj boze zdravlja da i on nade posao pa cemo lagano dalje :) bitno da se volimo gladni nismo 

• sretna
    09. Rujan 2017. 18:20

Cijeli dan vas citam, ali nikako uhvatit vremena da nesto napisem. Bila sam s malim prijepodne u gradu, pa kuhala rucak, onda se mali probudio pa isao jest, sad sam stavila pec tortu i onda nakon toga pecem kruh.. uglavnom, stalno nesto radim.
    Dzenny super izgledas! 😍

barbs
    09. Rujan 2017. 18:26

Sretna, vrijedna siii!!!  TOOORTAAAA!!! 
    Violeta, praaaavaaaaa pozerica!! 
    KleaIva, vidis, nisam znala to za ugljikohidrate... Hvala na info... Bas cu i ja pokusati par dana na laganiju prehranu... Ali i ja sam doooosta oticala s ovim vrucinama....
    Buba mara, svaaaakaaaa ti cast!!  Zao mi je radi muza.. zelim mu brz oporavak!! 
    Evo jos jedne nagradne igre   

violeta1
    09. Rujan 2017. 19:24

Barbs kako to zvuci odlicno: Uskoro idem pod tus i spremanje za van! Jaooo kako mi fale takvi dani 😐
    Ja eto imala goste i sad malo legla pa moram sude oprat. Muz se sprema ide svirat. Malo prije kad sam kihnula bas me presjeklo u stomaku. Iscjedak imam onak kremast, jucer sam zab stavit vaginaletu ali zato moram danas, nek se to malo ocisti unutri, mozda sam se naladila. 

Barkleys
    09. Rujan 2017. 19:43

Joj cure ja igram sve te nagradne igre, ali nikada ništaaa! 

violeta1
    09. Rujan 2017. 20:05

Hedgehog

Joj cure ja igram sve te nagradne igre, ali nikada ništaaa!

Ja isto nikad nista dok nisam ostala trudna i dobila 2 nagrade i sad opet nista hehe... 

dzenny
    09. Rujan 2017. 20:06

Cure,to za slano sam cula,ali isto tako imam nizi tlak,pa mi slano nekad dobro i dodje.. ali inace izbjegavam.. nego cudno mi sto na onim vrucinama nisam bas oticala,i jutros odjednom buum.. ali neka je sve drugo uredu,ipak smo mi prikraju.. aa sada bas pijem puuno puuno tekucine.. samog caja popijem 1l na dan minimalno 😉 
    Jao,ja i dragi smo isli setati ii iznenadila sam se koliko jos uvijek kondicije imam 👏

MY_life <3
    09. Rujan 2017. 20:12

Jel neko od vas nosi trudnicke gege, kupila ih neki dan i Po ure san se valjala po krevetu pokusavajuci ih obuc  al uspila san 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.