Sanchi - ajme super su, a da Barbs sjećam se tvojih. To se dvoumim još, dal nešto na tvoju foru ili na San jin u. Joj teške dileme, ali pratim akcije i njuškalo.
Violeta - ovo s povratom poreza je baš baš tužna priča :( Joj, kako je meni to grozno. Kako si ti inače, i dalje otvorena i u pokretu? :)
Ja isto od nikog nista ne trazim niti zelim. I ta kolica sto su moji dali novce za malog, mi smo kupili i onda su oni rekli da ce dat novce da nam pomognu. Ako mi netko hoce pomoc, hvala mu, ali trazit od nikoga nista nismo nikada, jednostavno sam osoba koja koliko imam imam to mi je dovoljno. Hvala Bogu zdravi smo, imamo krov nad glavom, nismo gladni ni zedni nit u dugovima tako da sretni smo 😊
Hedgehog da jos otvorena i doma u pokretu. Leda me malo bole, vise me boli pipi kad se ustajem i stomak jer je pun, sav tvrd i nategnut, jos mali kad se rita uf ne znam di vise boli.
Ewo i ja i dragi cijeli dan u pokretu.. htjeli smo stan da malo sredimo i sad uzivamo,pijemo kaficu..
Eto,mi sve svoje troskove uspijemo sami pokriti,nikad do sada nismo dolsi u tu situaciju da moramo od nekog traziti (nikom ne dajemo,niti nama ko treba davati) 😉
Cure,ja sam se jutros probudila sva otecena (mislim ruke,noge i malo u licu).. ne znam zasto,jer noge mi hoce oteci navece ako sam taj dan bila u pokretu,ali inace do jutra se stanje stabilizira.. ovo mi bas nekako cudno.. ne znam od cega bi tako bilo,jer juce nisam nista radila..
Cureeeee, psi su vam preprepreslatki!!
Novac - kako smo ustanovile, samo kvari odnose...
Hedgehog, osobno ne znam nikoga tko ima viper kao i Sanjchi, ali poznajem one koje imaju/su imale onakav kao sto smo mi kupili i svi hvale...
Dzenny, guuustaaaaaj!!! tj gustajTE
A oticanje, iiiiiisssssss..... Ja vec 2 tjedna oticem... Radila ili ne radila nesto.... CARI TRUDNOCE
U pijevodu: sve je to normalno!!
Barbs,neka,neka.. neka i tvoj svekar malo oznoji gu*u radeci nesto 😂😂
Ma mn cudno samo sto do sada nisam nikad tek tako otekla,ali ocito moram se i na to navici..
Itak,me wc ubija 😣 samo pisam i pisam 😂
Dzenny, super napredujete!! Samo trbuh od tebe..
A nazalost svaku nestozakaci u trudnoći... Npr Treca sreca ne otice ali ima problema sa venamA... Ja sam oticala od pocetka ljeta ali kao i tebi, ujutro bi mi se sve vratilo u normalu.... Do prije 2 tj
Piskenje - aaajmeeeee... Najgore mi je po noci... MIN 5x moram ici piskiti... Groooznooo...
dzenny- rastete
cure sto se tice oticanja... probajte izbacit slano iz jela.. ja sam jedno 3 tj oticala i faca i ruke i noge.. i popricala sa gin i kaze ona meni..sto vise tekucine,noge u zrak i ako jedete slano,probajte smanjit..
a ja za slanim luuuuuudaaaaaa!!!
i mogu vam reci,pravim rucak al ga ne zacinim onak ko inace nego malo manje i izbacila sam neke stvari i nakon 2 dana ja TOP!!!
Sad mi noce oticu samo ako sam cijeli dan negdje u pokretu..i to full malo.. i ruka me vise ne boli i trne..
boli,ali toliko rijetko i upola manje
Ja ne oticem previse ... Inace kazu da je dobro jesti puni jabuke jer izbacuje visak vode... Inace ne solim previse hranu nit jedem previse zacinjenu hranu .. ugl oticem u granici normala... Jedva da ja primjetim..
I da, noge su mi obavezno na uzvisenom pogotovo kad lezim... To otkad sam opako natekla nakon djevojačke..
Sortiraj odgovore
Najstariji