sanjchi -moj je postao neki full zastitnicki.. ne mogu ni na wc bez njega.. a osim toga ne da nikome da mi pridje..ni ljudima ni drugim psima a pogotovo ne macki uz koju je odrastao..nece napast niti nista nego automatski stane ispred mene i gleda sta cu ja..tek kad ja dam do znanja da je sve ok,onda se povuce.. kaze muz i frendica da vjerovatno osjeti da je kraj i da me pazi.. nemam pojma..al da je promijenio ponasanje zadnjih 2 mj je..
Ti odnosi s novcima to je uzas. Neki dan me tata nazvao, imao je problem sa sekom. Od seke djeca su na njegovoj poreznoj jer seka i sogor ne bi dobili ni kune a moj tata dobiva nesta sitno, pa aj da iskoriste. I moja seka cula od svoji frendica i isla je kod komsije da joj izracuna koliko tata dobije povrata poreza vose zbog njene djece i izracunali su joj od 6000 do 9000kn da dobije i ona je nazvala tatu i zahtjeva te novce. A tata je dobio povrata poreza 1800kn i sad je nazvo firmu da mu izracunaju koliko je novaca zbog djece i reko je da ce ih skinit s porezne i prizno mi je kako je seki davao novce od stana kojeg iznamljuju a ja nikad nisam dobila niti lipe! I onda sam ja pukla i rekla mu kako seka i mama hoce da se njoj kupi za 3000kn posto su oni mom djetetu uzeli kolica i jos svakakve stvari sam mu rekla koje sam godinama sutila jer je seka sve dobijala a ja nista.I tata je bas popizdio reko je da ne moze vjerovat da je toliko prokleta za novcima a mama samo suti (inace mama bi dala seki sve a mene ko jebe).
Psici su vam divniii i bas mi je lijepo kad su u kuci 😊 I ja sam primjetila da su se psi moji poceli ponasat drugacije..ne mogu to opisati, cak sam pomislila sa mozda kuze da sam pred porod i onda si kontam ma nemoguce
A ovako oni spavaju kad su pusteni, ja se zezam da su kao brat i seka na krevetu na kat 😂
Boja lavande mi se sviđa, o njij sam i ja razmisljala😂 Nekako smo do sad sve neutralno imali a sad bi mozda i nesto bas curicasto😂
Sto se tice odnosa zbog novaca samo cu reci NOVAC KVARI LJUDE! To je ziva istina. U obitelji uopce ne treba uzimati novac ili posudivati jer se uvijek netko nade uvrijeden. Mi nekako svi funkcioniramo oko toga ok, ali mi smo se maknuli od svih i jesu nm starci pomogli ali mimimalno koliko daju npr. sogiju koji ima para i vise nego mi, ili pak moja mama sestri jer se ona rastala pa joj je stalno nesto zao i tak😂 Mi cemo se nekako skrpati samo da smo svi zdravi i da oboje radimo. Kredit od 3500 kn istice za 5 godina, a sad nam jos treba i auto drugi pa ce to jos biti oko 1000 kn na 3 godine dva vrtica zajedno 1100 kn i jos rezije i potrepstine i stalno neki rockasi, svadbe, rodenja🤔 Ali eto i uz to nekako uspijemo i usparati za vece stvari u toku godine, registraciju, drva za ogrjev, ali iskljucivo pazeci da be kupujemo gluposti . Tezak nam je zivot jer ne mozemo ici kud bi htjeli i kad bi htjeli i uzivati u nekim stvarima koje ipak na kraju kostaju ali si opet mislim da imamo kucu, kredit ce proci za 5 godina, i samo nek smo mi zdravi za 5 godina cemo zivjet ko kraljevi😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Violeta...to za sestru..mislim, ja joj nebih ni lipe vise dala..ocito ave gleda kroz novce..ja sa svojima nista ne posudujem niti nista, nr trazim nit ocekujem..sestra me jednom trazila da joj posudim 50 kn, kao maloj za hranu, to sam joj dala i rekla da me vise nikad ne trazi ni lipe i da to netreba vracat. Nije mi problem kupit im, reci, nemam pelena il nemam hrane, dok sam radila stalno sam im nesto kupovala, odjecu, igrackr, slatkise i sl..ponekad i takve stvari. Al necu ti dat novac. Jer tko zna na sta ces ga potrosit..a pogotovo oni takvi kakvi jesu..sigurno je uz hranu kupila i cigarete..neznam..to mi je fuj. Moja firmana kuma je meni i seki godinama slala koju kunu kad bi mama i ocuh navratili k njima, bar ono 20 kn svakoj, uz hrpu slatkisa. Slatkise smo dobivale a novce ne. To je mama uzimala sebi. I slucajno smo to ja i kuma otkrile, oa se tako raspizdila...😡
I sad ja ne volim uzimat od svojih. Neki dan mi je tata dao 100 kn, nisam htjela uzet al eto, on je htio meni dat da si imam za kavu. I to cesto zna napravit tijekom godine. Al ja sutim o tome, ne govorim ni macehi ni bratu ni sestrama ..jer bi odma nasto kaos...
Kleaiva, najbitnije je da ste zivi i zdravi, niste mit gladni nit zedni i imate krov nad glavom. Kad idtekne kredit, bit ce lakse..al eto. Opet zivite, i priustite si..nije sve u novcima..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A psici...nama su jos zimus bili stalno u kuci. Al kad smo nabavili stence svi skupa su vani. Ovo sto budu u kuci (al samo ovi mali, ne stenci-jer su vec ko telad😂) dodu nakratko, i idu van. Znaci, pustimo ih i u kucu ali vise manje su vani...oducili smo ih od kuce
E sanjchi bas to, zivimo i odemo na more i svugje unatoc troskovima i mi smo sretni i zadovoljni. Imamo veliko drustvo i druzimo se dosta i po kucama tako da nam je lijepo i ne zalim se, moze biti samo bolje😊 Naravno ako bude zdravlja i posao tako kako je sada.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
E pa to je bitno..da covjek uziva u zovotu i u malim stvarima😊
Sortiraj odgovore
Najstariji