pa da... trebalo mi je vremena, ali sad kak beba treba doći skužila sam da sam sve jača i jača što se tih nekih stvari tiče... možda se netko uvrijedi, al jbg, ja se kao ne bi trebala ljuti... pogotovo sad razmišljam kad mi savjete krenu davat nakon poroda, te ovo te ono,,,, ma ljuti se do kad hoćeš, bit će onak kak smo dragi i ja rekli i gotovo... isto što se tiče gostiju i babinja... rekla sam već da nikoga ne želim prva 2, 3 tjedna... osim mojih i njegovih staraca i mog buraza/njegove sestre... svi ostali... stignu vidit bebu... a ak mi se netko i pojavi ranije, ja ću samo u spavaću, dojenje je na redu i spavanje.... isto i za ljubakanje bebe i nanašanje... nema... zabranjeno... možeš ju pogledat al da će mi ju svi navlačit po rukama, e nema... pa ljutili se godinama, ne zanima me
Aj cure moje super tema ha ha ha.,.,.,.,Ja imam najbolju svekrvu na svjetu pijana je od 0 do 24 sata na dan.,.,.,.nikakve koristi od nje nazalost.,.,.,,samo problemi.,.,.,.,Kad sam dosla iz bolnice kad sam rodila nije mi ni cestitala a kamoli skuhala juhu kad sam dosla iz bolnice.,.,.,.,.,.,Uh nedaj Boze da padne na krevet i da se ja moram brinut o njoj mislim da cu onda bit najgora osoba na svjetu jer necu ni prstom mrdnut za nju.,.eto toliko mi je dobra.,.,uh da jos kad se sjeti bila sam u osmom mj trudnoce pozlilo mi je bilo moja djeca su je trcala zvat da mi je lose a ona se nije bila u stanju dignut i lezala sam na sred kuce dok mi nije muz dosao sa posla jer su ga djeca zvala da sam umrla brizni bili su se prestrasili
Sortiraj odgovore
Najstariji