ne mogu si pomoći, vidim da vas je punoo kaj ne znate kaj bi sa svekrvama, da ih sanjate već, mislim da bude začas punooo teksta o ovim divnim ženama.. uglavnom, imam dva sina tako da sam sigurno nečija svekriva u budućnosti i ako budem kao što je moja sveki meni dobra ja zadovoljna!! ima stvari kaj se ne slažemo ali bože moj, ne koljemo se sigurno zato, ne miješa se, ne pili me kako je bilo prije i zašto ovako ne onako.. da čujem vas
url=https://lilypie.com]
Renata :) eto me...tema kao stvorena za mene hihihi bravo mamma
ajmo ovak....da ne bi ispalo da je žena totalno grozna,nije....kad sam kod nje...nekad svaki drugi, treći dan..podružimo se,popijemo čak i kavicu i tako...ali...kao što se dalo skužoti ona ima poremečaj...poremečaj miješanja i toga da je sve po njenom...jer ako nije onda voli pametovat... al kažem...zna ona biti i ok... i iskreno,mogla sam naletit i na goru (kakva je bila moja baka prama mojoj mami) ali eto...možda je dio problema i u meni jer ja sam tip osobe koji mrzi miješanje i pametovanje...i ak ću nešto napravit to je zato jer smatram da je tak najbolje (i najčešće pročitam više od nekoliko tekstova i iskustava na određenu temu)...ali eto...nije to to jer ona drugačije radi/misli.... imam masu primjera pa ak hoćete lako ja napišem hihihi
i još jedna njena mana...ne voli radit kolače (a voli ih jesti).... da mi donese neki fini kolač i onda počne pametovat brijem da bi se i ja lakše skulirala hihi
O bože...ja sam dragom već spomenula.to za šišanje...njegovu seku je recimo njena baka bez znanja njihovih starac ošišala...pa je moj komentar na to da ako slučajno tako nešto.padne na pamet bilo kome može očekivat tabletu za spavanje u kavu i onda moj nastup s mašinicom ok malo sam se i zaj***vala tada al opet...bolje je da.nikom tako nešto ne padne na pamet...pa bila to i moja stara
Sortiraj odgovore
Najstariji