ja se stvarno ne mogu zalit, moja je super i pomaze nam maksimalno,nekad cak i previse pa nama bude krivo kolko zena skace oko nas cak je jednom prilikom kad smo razgovarale rekla da ako ikad postane zlocesta ili nenormalna prema nama da nek ju strpamo u dom bez griznje savjesti, al da joj samo unuke dovedemo da ih vidi...
16.12.2014 <3 Lena <3
Znaci, draga mmama, tema ti je pun pogodak! Nedavno smo mm i ja odlucili da cu pregrist jezik svaki put kad mi njegova mater zasmeta jer se svaki put posvađamo do krvi zbog nje. Znaci, zena je vragu iz torbe ispala! Ako krenemo od financijskih problema s kojima nas je "blagoslovila" na pocetku braka koje cemo otplacivati izvjesno vrijeme, preko njenog zajedljivog komentiranja svega sto sam kuhala dok smo bili kod nje, pa cinjenice da si je dopustila da mene,svoju snahu, zenu od svojih skoro 30 godina udari po guzici, pa do ponasanja otkad sam rodila- odgovaranja od dojenja, nagovaranja mm iza mojih leđa da ode kupiti ad, pa do komentara da sam nesposobna bit majka. Na neko vrijeme sam prekinula svaki kontakt s njom i nisam dopustala da vidi malenu, ali mi je bilo jaaaaako zao muza, ipak, ona mu je mama i voli ju kakva god da je. Sad svaku drugu nedjelju moram sjedit za stolom s tom zenom i pravit se da je sve ok, a vrlo rado bih je... uhhhhh. Mislim da je kod moje osebujnost na vrhuncu!
Haha cloudy moja odmah sam se tebe sjetila kad sam vidjela temu
Svekrva.. Ja mogu reci da nas je zena primila u kuci otkako sam trudna, hranila nas, pripomogla su novcano dole oko stana da si napravio, i moji i njegovi svako nesto, ali..moram priznat da ja mrzim kad mi neko nesto daje a vidis da na fin nacin prigovara to me izludi, priznajem ja znam bit osjetlhiva i u trudnoci sam prva tri mjeseca samo mi se spavalo..a oni se na selu svj bude u 7 a bome ja kak se god trudila nisam mogla a iskreno i cemu.. Muz mi radi do 3 kaj bi ja camila od zore..i bilo je tu svada, pogotovo oko svadbe nase, ona oce da budu sve njene sestre baka dobro svi zive u krugu tri km ali moja familija je rastrkana a muz i ja smo htjeli samo roditelji brat sestra i to je to.. Tu me izludila kaj se mjesas, pusti nas sami cemo, i ludila sam sto kad bi se tak porjeckale ja nepricam s njom a dođu gosti i ja ljude normalno pozdravin a ona mene dize u nebesa hvali me na sve strane a ja to tak nevolim.. Otkad smo sami situacija je sto put bolja, manje se vidamo i vise se cjenimo, sad oko bebe mi puno pomaze i vidi se da oce pomoc i negura se, sad se puno bolje slazemo, valjda su i mene moji hormoni trudnicki prosli a mozda se i ona malo promjenila.. Mogu reci da imam dobru svekrvu pomaze nam ali voli malo i reci..a Boze moj, muzeva je mama, moram ju cjenit bar zbog njega
zebrica
zebrice i u mene je slicna situacija,nemogu se pozalit na pomoc bilo kakvu,financijsku,cuvanje dijeta u svako doba,savjeta...cak i kad muz nesto skrivi uvijek je na mojoj strani,iskritikuje ga POSTENO.znaci stvarno je super u svemu tome,ali to pametovanje oko nekih gluposti,zna ici na zivce.al sigurna sam da i ja njoj idem na zivce zbog tko zna cega.kad vidim kakvih ima moja je zlatna hahaha
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
da se i ja malo javim, ja se ne mogu pozaliti, ako treba nesto pomoci ili odgovoriti na neko pitanje rado pomogne, voli malca i igra se snjim svaki put kad dodemo njoj, ali najvise mi je zasmetalo i to ne samo kod nje nego i drugih sto su forsirali da dajem malcu vode uz dojenje, da je zedan, pao mi mrak na oci..sto ce mu voda uz moje mlijeko..mislim ima 7 mj i vec dva mj papa kasice i vodu nece i ne dajem mu...
Renata :) eto me…tema kao stvorena za mene hihihi bravo mamma
ajmo ovak….da ne bi ispalo da je žena totalno grozna,nije….kad sam kod nje…nekad svaki drugi, treći dan..podružimo se,popijemo čak i kavicu i tako…ali…kao što se dalo skužoti ona ima poremečaj…poremečaj miješanja i toga da je sve po njenom…jer ako nije onda voli pametovat… al kažem…zna ona biti i ok… i iskreno,mogla sam naletit i na goru (kakva je bila moja baka prama mojoj mami) ali eto…možda je dio problema i u meni jer ja sam tip osobe koji mrzi miješanje i pametovanje…i ak ću nešto napravit to je zato jer smatram da je tak najbolje (i najčešće pročitam više od nekoliko tekstova i iskustava na određenu temu)…ali eto…nije to to jer ona drugačije radi/misli…. imam masu primjera pa ak hoćete lako ja napišem hihihi
i još jedna njena mana…ne voli radit kolače (a voli ih jesti)…. da mi donese neki fini kolač i onda počne pametovat brijem da bi se i ja lakše skulirala hihi
Potpisujem,
totalno si opisala moju svekrvu. Samo sto ja imam problem i sa svekrom. No to nije tema :)
jos i zivimo u njenom stanu srecom ne s njom.
Otvorila sam profil samo da mogu doc komentirat ovu temu.
Naime, moja svekrva je isto ok, isto pametuje kao i vaše... Ali imam problem, i ne mogu si pomoći. Moja svekrva OBOŽAVA mog sina, ali doslovno zena svaki, svaki drugi dan šalje poruku kak je mali,i moramo ic tamo svakih nekoliko dana, i budemo po 4-5 sati kod njih. Dakle od trena od kad udjemo u njihov stan, ona uzima malog i neispusta ga vise iz ruku. Ali najviše najviše od svega me živcira sto ona poljubi to dijete barem 500 puta. Svugdje, po licu po glavi po rukama nogama!! Mislim sve ok trebalo bi mi biti i drago radi tog, ali stvarno pretjeruje! A nemrem joj rec daj ga nemojte ljubiti toliko 😂😂😂
Lijepi pozdrav svima.... i ja otvorila profil zbog ove teme 😌 neznam odakle poceti uopce ali vase svekrve su zaista divne naspram mojoj...ili se to meni samo tak cino...uglavnom, kod dragog sam se doselila prije nepune dvije godine,i prvih par mjeseci je izgledalo idealno. On zivi sam sa mamom, znaci nas troje mozemo uzivati... dugo je moja sreca trajala. Dragi je najdivnija osoba na svijetu kojem bi dala zadnju kap krvi...a svekrva....hmmm, jesam jedina koja je razmisljala o misomoru( Boze oprosti)?!?! Od prvog dana kad sam dosla ja kuham, pospremam, perem... sve sto moze radit jedna zena radim, kaj nisam znala, naucila sam... Nakon nekog vremena poceli su prigovori, ali ne meni u lice nego po selu, ja nista neznam, nista necu raditi ja ovakava ja onakva...sutjela i trpjela... mislis stara je pa ajd! Morali smo kupit novi stednjak na plin da se ne trosi struja,kupili ga... za koji tj izasla prica snaha ju zeli ubiti plinom....šoook! Dragi se posvada s njom radi mene i ne zeli imat nikakvog posla s njom. Ja skuham, ne jede da ju ne otrujem. Operem kupaonu, pere zamnom jer je bilo zamazano ( nije bitno da sam ju ja izribala prije dva sata). Operem dvije masine vesa na dan (stvarno rijerko kad)... da se trosi struja i voda da ko ce to platit...itd itd...od nove godine mi placamo rezije, kupujemo hranu i sve potrebno...opet nije dobro... ostala sam trudna i skrivali od nje, zbog onog kak senm kaze da puno zla dode po jeziku. Pocetak trudnoce morala mirovati, dragi je kuhao, prao, cistio...ona ne.... jer ja sam doma a novci se trose a ja nista ne dobivam...vrijedanja, psihicka maltretiranja...sve trpjela zbog dragog i naseg andela na putu... maltretiranje se nastavilo dok nisam pocela histerizirati da kaj ce unistiti i moje nerodeno dijete kak je unistila i vlastitog sina i mene... njen komentar je bio...."mogla si rec da si trudna da te ostavim na miru...." nakon toga je zavrsila u bolnici na lijecenju..... sorry zbog dugackog teksta... ali eto da vidite da ima i stvarno stvarno zlocestih svekrva.... :/
Tina0811
Ma nervira me sto se ponaša kao da bolje od mene zna brinuti o njemu... A mislim budimo realni ja sam ju naučila staviti pelenu, jer je ona bebu imala prije 30god... I svaki put, ako se mali pogrebe po faci odmah pregledava to...izludjuje me ta pretjerana briga s njene strane... I daaaaaaa dijetetu je vječito hladno!!! Hahahah pokrij ga, stavi mu duple čarape hahahahah a ja samo bacim ignore :)
Sortiraj odgovore
Najstariji