I moj prije nije dao da se po njoj pljuje kak je volio reći...onda sam sjela s njim.i razgovarala...ako hoće bit samnom moram mu ja bit prva žena u životu..ne mamica više...može on nju volit cijenit...dapače..ta ga je žena rodila i ja ju isto respektiram iz tog razloga...al da bi se nju stavljalo na prvo mjesto...pazilo kak će ona reagirat a ne ja...e ne može...mislim može al onda bolje da ne planiramo zajednički život....i onda je skužio....
Da, njih bas treba direkt u glavu jer drugcije ne shvate. Mislim meni je svekrva dobra skroz. I pokloni nesto tu I tamo I stvarno mogu lijepo pricat s njom, samo me malo zasmetao odnos prema unuku. Niti jednom nisu nazvali I pitali za njega, kako je, jedino kad muz nazove njih onda pitaju, a ja dobijem proljev od toga. I onda jos kad cujem od muza da zasto ih ne nazovem malo, da se nismo dugo culi. Dode mi pocupat sve dlake na glavi. Sto je najbolje uvijek su prisutna opravdanja za nezvanje od kojih mi se doslovno bljuva.
14.06.2014. L ♥
joj mene, jadne smo mi mame dečkića.. znate meni su moji dečki moj život, sumnjam da će se to promijenit kada budu veći, uvijek na prvom mjestu, naravno da ne bi htjela biti babaroga kad dofuraju ženskicu doma ali da će mi biti teško da im nisam više toliko bitna biti će tako da kužim ja te svekrve donekle.. hugić svim svekrvama
url=https://lilypie.com]
mah pustio... ja ti se uopce ne zamaram vise time... pa necu ja njima nosit dijete da ga vide...a kad mala bude starija sve bu ona to znala... djeca to razumiju..vjeruj mi... a da ne pricam o tome kako nam nisu ni u prigled dosli...
Laura 21.08.2014 :-*
bas to...samo hrabro naprijed...nasa djecica su nam najvaznija na svijetu i zbog njui ne valja s nikim pametovati jer to odmah jadni maleni osjete...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji