Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella

Broj poruka: 315

Prijavi adminu

ovo nam je stvarno ispusni ventil,odlicna tema,i za dobro i za zle svekrve.
    sreca nas smo tri jetrve pa se mozemo jadat jedna drugoj kad je nesto lose ili pretjerano dobro
    a i ima puno unuka pa ni najedno nenavaljuje previse.to je dobro,taman koliko treba.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

hahahah pogodila sam znači temu skroz čim se toliko snaha javilo samo zbog teme, neka, neka.. ne mogu baš pametni savjet dat jer meni je moja mrakkkk i stvarno draga i volim je a i kako ne bi, živimo na drugom kraju grada, vidimo se jednom tjedno po pola sata, sat..i nekaj sitno kaj mi smeta zanemarim (osim ako sam u pms, pa podivljam) jer žena prije svega voli svoje unuke, pa nas.. i da čisto da znate rekla mi je jasno i glasno prije ho-ho vremena dok smo još živjeli sa njima ako se ikad raziđemo ja ostajem m neka traži drugi dom hehehe, eto koliko je dobra 

url=https://lilypie.com]

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Ma ja bez obzira na te stvari koje me smetaju volim svoju svekrvu. Dobra je zena, I mogu biti zahvalna sto je ima. Svi mi imamo svojih musica.:)))

14.06.2014. L ♥

• Dani1234

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hahahahah voljela bih i ja jednog dana to reci za svoju! Svaka čast :))

• Nutella

Broj poruka: 315

Prijavi adminu

LuKi

Ma ja bez obzira na te stvari koje me smetaju volim svoju svekrvu. Dobra je zena, I mogu biti zahvalna sto je ima. Svi mi imamo svojih musica.:)))

potpisujem za musice

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Ja sam jučer od svoje na ručku saznala da imam budžet od 4tisuće za kolica! Žena me iznenadila ajme, još mi je rekla da će na nama dat keš na ruke da možemo šta oćemo s tim novcem, pa da mi radimo kako oćemo.. Stvarno me to iznenadilo, ne zato što nisam očekivala, jesam, ali zbog financijskog stanja u obitelji koje nije takvo da neko može toliko iskeširat.. eto stvarno me žena spasila muke po kolicima. I još mi je spakirala jedno 3 kila divljih kupina i nekakve sokove prirodne od aronije i cikle za željezo, i još mi je dala 100 kuna jer mi nije stigla kupit voća!! A nosim već njeno šesto unuče, znači da žena voli svoje neviste i da ih cijeni i prezahvalna sam na njoj..

• lucija8

Broj poruka: 67

Prijavi adminu

na stranu musice i moja je dobra.Pomogne kad moze,da nam sve domace kad ima i eto

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Ja imam sreće kaj ne živimo ni s mojima ni s njegovima, tak da je mir u kući. Kaj se tiće financijski, nikad nam nisu njegovi pomogli nego smo mi njima davali, teško mi je kaj recimo znaju kad je djetetu rođendan pa se meni ispričava jer dođe unukama bez ičeg na rođendan. Pa nije meni niš nek njima objasni. Ne kužim da nemre onda kupit 2 čokolade :D Ah.... A ovak obično pretjeruju s slatkišima :D Ima ona čudne fiks ideje, isto ko i moja mama. Majbolje su one bile kad su me savjetovale o dojenju a skupa zbrojen njihov staž dojenja je možda 2 mjeseca a zajedno imaju petero djece :D I tak.... Al takve bumo i mi ssvojoj djeci kad budu imali svoju :D

Dare12

Broj poruka: 520

Prijavi adminu

Da je gora, ne bi valjala...da je bolja, ne bi se bunila...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• baambee

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Meni kod moje smeta što se u sve ali baš sve petlja, a pogotovo kad su djeca u pitanju-nekad se ponaša ko da im je ona majka....ufff poludim na to....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.