ovo nam je stvarno ispusni ventil,odlicna tema,i za dobro i za zle svekrve.
sreca nas smo tri jetrve pa se mozemo jadat jedna drugoj kad je nesto lose ili pretjerano dobro
a i ima puno unuka pa ni najedno nenavaljuje previse.to je dobro,taman koliko treba.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
hahahah pogodila sam znači temu skroz čim se toliko snaha javilo samo zbog teme, neka, neka.. ne mogu baš pametni savjet dat jer meni je moja mrakkkk i stvarno draga i volim je a i kako ne bi, živimo na drugom kraju grada, vidimo se jednom tjedno po pola sata, sat..i nekaj sitno kaj mi smeta zanemarim (osim ako sam u pms, pa podivljam) jer žena prije svega voli svoje unuke, pa nas.. i da čisto da znate rekla mi je jasno i glasno prije ho-ho vremena dok smo još živjeli sa njima ako se ikad raziđemo ja ostajem m neka traži drugi dom hehehe, eto koliko je dobra
url=https://lilypie.com]
Ja sam jučer od svoje na ručku saznala da imam budžet od 4tisuće za kolica! Žena me iznenadila ajme, još mi je rekla da će na nama dat keš na ruke da možemo šta oćemo s tim novcem, pa da mi radimo kako oćemo.. Stvarno me to iznenadilo, ne zato što nisam očekivala, jesam, ali zbog financijskog stanja u obitelji koje nije takvo da neko može toliko iskeširat.. eto stvarno me žena spasila muke po kolicima. I još mi je spakirala jedno 3 kila divljih kupina i nekakve sokove prirodne od aronije i cikle za željezo, i još mi je dala 100 kuna jer mi nije stigla kupit voća!! A nosim već njeno šesto unuče, znači da žena voli svoje neviste i da ih cijeni i prezahvalna sam na njoj..
Ja imam sreće kaj ne živimo ni s mojima ni s njegovima, tak da je mir u kući. Kaj se tiće financijski, nikad nam nisu njegovi pomogli nego smo mi njima davali, teško mi je kaj recimo znaju kad je djetetu rođendan pa se meni ispričava jer dođe unukama bez ičeg na rođendan. Pa nije meni niš nek njima objasni. Ne kužim da nemre onda kupit 2 čokolade :D Ah.... A ovak obično pretjeruju s slatkišima :D Ima ona čudne fiks ideje, isto ko i moja mama. Majbolje su one bile kad su me savjetovale o dojenju a skupa zbrojen njihov staž dojenja je možda 2 mjeseca a zajedno imaju petero djece :D I tak.... Al takve bumo i mi ssvojoj djeci kad budu imali svoju :D
Sortiraj odgovore
Najstariji