Svekrva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    23. Studeni 2014. 17:51

ja ću popizdit! imamo temu o svekrvama! hahah

• Monika93V
    23. Studeni 2014. 22:13

Svekrva alias Vegeta ( mješa se u  sve :D) .

ena2203
    24. Studeni 2014. 08:46

Ja spadam u one sretne, moja je super, vrijedna i nenametljiva žena koja je meni i mužu savršena podrška u svemu. Živi na selu i najbitnije joj je da mi jedemo zdravo pa nas opskrbljuje sa jajima, mesom, povrćem, zimnicom.....a sve domaaće. Pa di ćeš bolje!

cloudy
    24. Studeni 2014. 09:44

Šta, od svih klokanica ja imam najosebujniju sveki?

LuKi5
    24. Studeni 2014. 11:12

cloudy

Šta, od svih klokanica ja imam najosebujniju sveki?

Dobila si jackpot  

14.06.2014. L ♥

renata6
    24. Studeni 2014. 10:07

A, ništa moram da se i ja javim!! Uglavnom, dok smo ja i sadašnji MM bili u počecima veze, nekako je sve to djelovalo bajno i sjajno, korektni odnosi, nikakvo uplitanje...S obzirom da smo dugo hodali, bilo je vrijeme i da se odlučimo i za daljnji korak, zajednički život, brak. I tu je to nekako i krenulo, Uvijek drugo mišljenje, kao je bilo prije, kako je sad, još i kad se dijete rodilo, onda je bilo i savjeta...Uglavnom ja sam inače tvrdoglav tip osobe i slušam većinom savjete žena prosjekom svojih godina, nikako se nisam slagala s nečijim savjetom od prije 30 i kusur godina. I tu dolazi do razilaženja u mišljenjima i naravno ja sam u većini slučajeva poklopljena. Imali smo i nekoliko ispada i jedno vrijeme uopće sam se izolirala i više mi se nije dalo truditi i objašnjavati. Sad nakon nekog vremena nekako mi se čini da ide na bolje, valjda je trebala pauza i meni i njoj da shvatimo da ipak dijelimo iste osobe i da teško da ćemo pobjeći jedna od druge, samo što sad sam i ja očvrsnula i ne dozvoljavam da mišljenja drugih utječu na mene, e sad jel to bila sveki ili netko drugi nema pravila.

MalaMia
    24. Studeni 2014. 11:09

Ja također spadam u one sretne, moja svekrva je super moderna žena koja se ne petlja u nas život a imam podršku od nje u svemu.
    Živimo u istom gradu pa se često i viđamo a ponekad se ja vise družim s njom nego MM  

cloudy
    24. Studeni 2014. 11:56

Čini se  vama ak je dosadno s vašima,iznajmim vam ja svoju....
    Ma ja sam nekak uvjerena da dobar dio toh problematičnih je takav jer se ne mogu pomiriti s činjenicom da o njihovom sinu sad netko srugi brine...metko drugi mu kuha,pere i tak....moja je bila super dok nismo.krenuli živjet zajedno,a sad mi se kad ju uhvati to njeno čini da ona tak izbacuje ljubomoru iz sebe...

selin
    05. Veljača 2015. 15:37

nisi jedina u tvojim komentarima sam se nasla :)

Tina0208
    24. Studeni 2014. 11:58

moze bit...vjerojatno i je tako.... hehe... nema vise njenog sineka samo za nju...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani