Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    21. Lipanj 2015. 15:00

Hej Piki. Od jutra me leda bole,onako ko menstrualna bol ali samo u ledima. Sad cekam da vidim dal ce se pojacati ili kako ce biti. Nadam se da bude ok. I da nebude samo zafrkavalo i onda nista od toga. Dole me nista ne boli i mala je jos uvijek visoko. Mozda se do nocas nesto i razvije.

renchiii
    22. Lipanj 2015. 09:25

Ne brini draga, sluzni cep se obnavlja, neces nikakvu infekciju dobiti. Znas da je meni ispao 8 dana prije i onda kad sam vidjela ovaj prije poroda taj je bio mala beba 
    Nemoj plakati, Sara to osjeti 

Pikica nam je opustena vidim, ipak ce bit ovaj drugi termin ha? Ja sam mislila da ces oko mog roditi...  kak ce se zvati micek?

Jedva cekam da cujem kak je Mary i kak je proslo sve ... jadnica se namucila sigurno... 

Buco tvoj
    22. Lipanj 2015. 10:51

I ja stalno mislim na nasu Mary kak je njoj sve proslo. Nadam se da ce sad uzivati s bebicom .

Renchiii moja luda sam vec. Luda.... 10001 znak da je blizu a na kraju svaki dan nista blizu. Tj ja znam da nisam prosla termin ali mene su doktori ubili u pojam jer svaki put na kontroli ti neces iduci put docekat,ti ces roditi za par dana i tak to,i onda na kraju ja sve to docekam a psihicki sam se vec pripremila za to da ce biti skoro. Mrzim kad mi to tak rade i nagadaju, bolje suti i drzi jezik za zubima pa ak dodem na iduci termin dodem ak ne znaci da sam rodila. 

Pikica i ja cekamo povoljniju klimu za roditi. 

Bublica123
    22. Lipanj 2015. 11:35

A sta cu curke moje...pokusavam odmorit i pripremit se za dan D...malo me frka zbog uzv jer mi je po velicini bebe termin prebacio na 16.06.al opet i to fulaju na najjace pa sam ok

Cesto mislim na mary....mary jaaaaaavi se kad uhvatis priliku

Renchiii kako vasa curkica, kako se snalazite, cika?

Bucek jel si sutra kod hernanica?

Buco tvoj
    22. Lipanj 2015. 13:35

Nisam,sutra sam iza 12 kod Starcevica. Teta mi srela tog bivseg susjeda pa me uvalila k njemu da on vidi stanje. Znas kaj nemrem vise slusati o tome kak nebum ovo docekala kak nebum ono i na kraju ja ko siroce sve docekam a nadam se sad ce sad ce. . . pa nikak. 
    Tak da sutra idem kod ovog vidjet kaj ce on rec. Inace sam trebala u srijedu ici. 
    Vec mi je dosta cackanja i pregledavanja i ctg. 

Pikica kak bu se beba zvala?

Bublica123
    22. Lipanj 2015. 14:25

Starcevic je dobar...on je porodio moju frendicu i da nije bilo njega ne znamo kako bi bebica zavrsiila 

Onda se cujemo kad dodjes kuci da vidimo kaj on kaze

Pavel 

Buco tvoj
    22. Lipanj 2015. 15:20

Aaaa lijepo ime .

Naravno,javim kaj je on reko. Mozda ima neki bolji prijedlog od cackanja. 

Bublica123
    23. Lipanj 2015. 17:49

Buco nam je u rađaoni...pukao vodenjak i sad je na 5cm

Ajmoooo bucoooo samo hrabroooo

renchiii
    23. Lipanj 2015. 18:37

Da!!! Poslala mi je poruku! Samo hrabro, docekala si i sad izguraj do kraja i Sara je ubrzo u tvojim rukama 

I Piki nam je u zavrsnom finalu!!!!! Ne mogu vjerovat, kako je brzo proslo sve! Ko da smo jucer pricale samo da docekam 34. pa 37.  pa ovo pa ono 

Bublica123
    23. Lipanj 2015. 19:32

Bas je proletilo vrijeme...eto jos ja i sve bebice su nam na broju
    Ja bila danas na pregledu...sve super...pitanje trenutka...sad samo cekati da on mali krene 

Jos cekamo izvjesce od mary...neka se samo ona oporavi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI