Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    24. Lipanj 2015. 07:22

Javila mi se Buco, brzo je ona to i zmajski obavila! 
    Pricat ce ona detalje, bitno da je dobro i da se ona i Sarita nisu jako namucile 

Bublica123
    24. Lipanj 2015. 11:54

Jos jaaaaaaa...
    Zelim napokon upoznati svog zmajica

Mary36
    24. Lipanj 2015. 13:03

Evo me cure, nikako da od male uhvatim vremena da vam se javim. Mi smo od ponedjeljka doma i polako se uhodavamo u cicanje, pelene, nunanje. Dosta se brzo oporavljam jer sam na sreću bar prošla bez rezanja i imam samo tri mala šavića iznutra. A što se poroda tiče, ne želim baš sve prepričavati jer ne volim te priče koje samo plaše i nije mi ih bilo baš drago čuti dok sam bila trudna. Al bila je jako teško jer mi je voda iscurila a ja bila skroz zatvorena i rađala sam 24 h. Rodila sam tek u četvrtak poslijepodne i nasreću smo sad obje dobro i valjda čemo porod brzo zaboraviti. Moram pohvaliti svog muža koji je bio sa mnom i to mi je stvrano puno značilo. Od mog plana prirodnog poroda sve palo u vodu i mogu vam reći da je epiduralna zakon jer bi bez nje sigurno završila na carskom! Mala je naravno preslatka i totalno smo se zaljubili, a tata je totalno opčinjen s njom. Rođena je s 3520 grama i 49 cm i jako nam dobro ide cicanje iako je moja čini mi se i malo previše cicoljubac i nikako ih ne pušta na miru.
    Vidim da nam je još samo Pikica ostala, nadam se da su Buco tvoj i njena curka ok! Ma sigurna sam da je njoj sve super prošlo

Lollypop
    24. Lipanj 2015. 14:40

Mary

Evo me cure, nikako da od male uhvatim vremena da vam se javim. Mi smo od ponedjeljka doma i polako se uhodavamo u cicanje, pelene, nunanje. Dosta se brzo oporavljam jer sam na sreću bar prošla bez rezanja i imam samo tri mala šavića iznutra. A što se poroda tiče, ne želim baš sve prepričavati jer ne volim te priče koje samo plaše i nije mi ih bilo baš drago čuti dok sam bila trudna. Al bila je jako teško jer mi je voda iscurila a ja bila skroz zatvorena i rađala sam 24 h. Rodila sam tek u četvrtak poslijepodne i nasreću smo sad obje dobro i valjda čemo porod brzo zaboraviti. Moram pohvaliti svog muža koji je bio sa mnom i to mi je stvrano puno značilo. Od mog plana prirodnog poroda sve palo u vodu i mogu vam reći da je epiduralna zakon jer bi bez nje sigurno završila na carskom! Mala je naravno preslatka i totalno smo se zaljubili, a tata je totalno opčinjen s njom. Rođena je s 3520 grama i 49 cm i jako nam dobro ide cicanje iako je moja čini mi se i malo previše cicoljubac i nikako ih ne pušta na miru.
    Vidim da nam je još samo Pikica ostala, nadam se da su Buco tvoj i njena curka ok! Ma sigurna sam da je njoj sve super prošlo

Cestitam i ovdje :)

Je li ti vodenjak pukao pa da tr oprala voda ili ti je malo po malo curkao?
     To mi je sad panika, cula sam da moze i curkati po malo, i da postoji sansa da se to ni ne skuzi :( ja stalno mokra dolje, unatoc dnevnom ulosku, pa neznam je li to znoj, sluz, pritisak na Mjehur ili nedajboze curkanje. Pregled mi je za 6 dana pa cu cekat, misko me stalno ceprka pa mi je lakse, manje panicarim iako sam citala da kako se smanjuje plodna voda da se tako vise beba osjeti jer voda ublazuje udarce. A moj se bome osjeti 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renchiii
    24. Lipanj 2015. 13:39

Maryyyyyyy!!!! Jedva smo te docekale! Kad Pikica rodi onda zelim detalje s poroda! Bitno da ste sad dobro i da cicate, nama to nikak ne ide i vise smo na bebimilu nego na cici  izgubila je puno na kilazi i sad to vracamo po savjetu patronazne.

Kako se zove mala ljepotica? Bas je taman po kilazi i velicini. 

Mary36
    24. Lipanj 2015. 22:34

renchiii

Maryyyyyyy!!!! Jedva smo te docekale! Kad Pikica rodi onda zelim detalje s poroda! Bitno da ste sad dobro i da cicate, nama to nikak ne ide i vise smo na bebimilu nego na cici  izgubila je puno na kilazi i sad to vracamo po savjetu patronazne.

Kako se zove mala ljepotica? Bas je taman po kilazi i velicini. 

Zove se Larisa. A gle ako ne ide samo se nemoj nervirati zbog toga, nije svijet propao. Ja sam si unaprijed tako odlučila pošto se toliko dojenje forsira da ću se truditi ne frustrirati oko toga ako ne ide. A meni toliko curi mlijeko da je to strašno, sva sam mokra i špricam na sve strane!

Gricko3
    24. Lipanj 2015. 14:56

I mene je strah curenja te plodne vode jer i ja san zadnjih dana stalno "mokra". :/

Mary36
    24. Lipanj 2015. 22:31

Gricko

I mene je strah curenja te plodne vode jer i ja san zadnjih dana stalno "mokra". :/

Da cure, nema šanse da to ne skužite...meni je većina odmah pukla, al vjerojatno nije sve isti tren iscurilo jer sam bila zatvorena. Čim sam se počela otvarat nije više niš bilo. Jako je očito da je pukao jer teče kontinuirano a meni je bilo i roskasto, nemojte se brinuti da ne budete primjetile.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bublica123
    24. Lipanj 2015. 15:38

Renchiii je u jednom od postova prije napisala da ne mozemo ne skuzit puknuce vodenjaka...tako da bez brige...i meni stalno curi iscjedak vodenasti sa manje ili vise mlijecne sluzi...mislim da smo ok

Lollypop
    24. Lipanj 2015. 17:36

pikica

Renchiii je u jednom od postova prije napisala da ne mozemo ne skuzit puknuce vodenjaka…tako da bez brige…i meni stalno curi iscjedak vodenasti sa manje ili vise mlijecne sluzi…mislim da smo ok

Bas to!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI