Maryyyyy u mislima si mi bila stalno!! Javi se kad stignes! Pusaaaaaaa!!!!

Bucek nista od nas ...pa to je ludilo,hahaha...ja vise ne znam kako da pokusam pokrenuti...sex i stepenice ne pomazu
...jel si mi ti isto ili ima pomaka?

Leda me bole i danas i dalje dosta sluzi i to je to to. Nista drugo.
Nikak i nikak docekat. A valjda smo ti i ja secer na kraju,neznam stvarno sta vise rec. Tu i tamo me zgrci u ledima i ponadam se da je krenulo na kraju prestane i javi se tek za 3 sata .
Buco nam je nestrpljiva jaaako!
Kad prestanes misliti onda ce krenuti... jel landras? Idi di god se sjetis. Kave, shopping... tesko je vec, ali natjeraj se. Nisi puno kila dobila, ja sam.jedva hodala sa +20

Ma pati me to glupo vrijeme. Bas mi pase setnja po vani i sad je bas nasla padati sugava kisa. Jucer sam cijelki dan bila na nogama. Legla mozda na pola sata nakon sto je ona kopala. .
Strah me da mi vodenjak ne pukne nasred shopping centra
Meni dosla mama za vikend i opako se bacile OPET na ciscenje jer on mali je odlucio produziti boravak u pupici i u medjuvremenu sve sve opet zaprljalo...hahahahaha...ja se nadala prosli tjedan ali je zeko odlucio drugacije...nema vise planova...kad odluci odluci...pa makar i na cesti

Hahahaha... Piki ja kolko cekam sad me oprala neka paranoja i cijeli dan tulim i gnjavim muza da kaj ak sad kad mi je ispao sluzni cep dobim neku infekciju i nekaj se bebi dogodi. E uzas koji osjecaj.
A sluzi imam za prodavt na kile,ali veli Renchiii da je i njoj tak bilo pa me to tjesi.
Ali bas ova prokleta panika....aaaaaaa
Bucoooo kaj ima...jel si u komadu...ja evo kuham rucak...kod mene nista novog

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji