Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 13:32

Mary cestitam ti. Sigurna sam da si ti to zmajski odradila. 

renchiii
    20. Lipanj 2015. 14:41

Maryyyyy u mislima si mi bila stalno!! Javi se kad stignes! Pusaaaaaaa!!!!

Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 16:38

Pikica ocemo li nas dvije vise doci na red? 

Bublica123
    20. Lipanj 2015. 18:12

Bucek nista od nas ...pa to je ludilo,hahaha...ja vise ne znam kako da pokusam pokrenuti...sex i stepenice ne pomazu...jel si mi ti isto ili ima pomaka?

Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 19:03

Leda me bole i danas i dalje dosta sluzi i to je to to. Nista drugo. 
    Nikak i nikak docekat. A valjda smo ti i ja secer na kraju,neznam stvarno sta vise rec. Tu i tamo me zgrci u ledima i ponadam se da je krenulo na kraju prestane i javi se tek za 3 sata . 

renchiii
    20. Lipanj 2015. 19:26

Buco nam je nestrpljiva jaaako! 
    Kad prestanes misliti onda ce krenuti... jel landras? Idi di god se sjetis. Kave, shopping... tesko je vec, ali natjeraj se. Nisi puno kila dobila, ja sam.jedva hodala sa +20 

Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 20:02

Ma pati me to glupo vrijeme. Bas mi pase setnja po vani i sad je bas nasla padati sugava kisa. Jucer sam cijelki dan bila na nogama. Legla mozda na pola sata nakon sto je ona kopala. 
    Strah me da mi vodenjak ne pukne nasred shopping centra 

Bublica123
    20. Lipanj 2015. 21:23

Meni dosla mama za vikend i opako se bacile OPET na ciscenje jer on mali je odlucio produziti boravak u pupici i u medjuvremenu sve sve opet zaprljalo...hahahahaha...ja se nadala prosli tjedan ali je zeko odlucio drugacije...nema vise planova...kad odluci odluci...pa makar i na cesti

Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 23:01

Hahahaha... Piki ja kolko cekam sad me oprala neka paranoja i cijeli dan tulim i gnjavim muza da kaj ak sad kad mi je ispao sluzni cep dobim neku infekciju i nekaj se bebi dogodi. E uzas koji osjecaj. 
    A sluzi imam za prodavt na kile,ali veli Renchiii da je i njoj tak bilo pa me to tjesi. 
    Ali bas ova prokleta panika....aaaaaaa

Bublica123
    21. Lipanj 2015. 14:36

Bucoooo kaj ima...jel si u komadu...ja evo kuham rucak...kod mene nista novog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI