Curke mislim da nam je ispao sluzni cep...zelenkasta sluz kao kad posteno ispusete prehlađeni nos...mislim da se priblizava nas dan...jos nista od trudova...pakiramo zadnje sitnice u torbu....ako krenu trudovi javim se prije nego odmigoljim u bolnicu po svog deckica

Hvala Miki
Piki moja to je čep,meni je od petka curio ko lud, vec sam bila luda skroz od njega. U utorak je ispalo da je to cep i znak otvaranja jer sam se otvorila 2 cm. Sretno,i da imas brzi porod i da sve to skoro krene
Buco tvoj čestitam i brz oporavak želim! Bitno da ste sad doma i sve će to doći ubrzo na svoje. Možda ti je to normalno da su šavovi natečeni jer su i meni usme bile jako napuhnute iako me nisu rezali, sad se smirilo skroz.
Pikice još malo!!!Samo hrabro,super da se tak otvaraš

Cerviksa nema...otvorena 4cm...trud na ctg-u...doktor rekao da je sve kako treba...skolski...i pitao da li sam blizu da stignem doci...stizeeeee moj deckiiiiiiiiiiic

Sretno Pikiiiii!!!! Evo nas na jubilarnoj 100-toj stranici kao stvorenoj za tebe i tvog frajera i zadnji porod koji iscekujemo od pocetka! Juhuuuuu!!!!
Ja ne stignem bas na forum, Nika mi je sve vise budna pa ju zabavljam, javim se cim uhvatim vremena...
Pusa svima! Samo hrabro Pikica!!!

Pikice javi nam se čim stigneš! Vjerojatno si već rodila i naša četvrta bebica je već tu
Ja isto baš ne stignem na forum, mala buhtlica traži svoje.

Cure. Imam pitanje. Dali je kojoj od vas bila temperatura blago povišena?
Jučer sam imala 37.5 i danas 37, ali brzo padne. I noćas mi je jako puno mlijeka došlo. Baš mi se sve cijelo , ko kak Mary kaže. Znate da mi se ne ide na hitnu jer me fakat nikaj ne boli osim te proklete rane. I super se osjećam. Temperatura brzo padne. Beba lijepo klopa. Jedino kaj dok sam ju hranila iz jedne cice,iz druge je mlijeko teklo u potocima. Helppppp. Ne želim na hitnu.
Buco odi na forum bebe, tema problemi s dojenjem. Meni su cure jako pomogle, pogledaj i što je meni renata savjetovala. Ak ti je početak mastitisa bolje da odmah kreneš u akciju! Slično mi je bilo ko i tebi, a i još uvijek imam strašno puno mlijeka i stalno moram paziti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji