Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    28. Lipanj 2015. 22:02

Curke mislim da nam je ispao sluzni cep...zelenkasta sluz kao kad posteno ispusete prehlađeni nos...mislim da se priblizava nas dan...jos nista od trudova...pakiramo zadnje sitnice u torbu....ako krenu trudovi javim se prije nego odmigoljim u bolnicu po svog deckica

Buco tvoj
    28. Lipanj 2015. 22:52

Hvala Miki 
    Piki moja to je čep,meni je od petka curio ko lud, vec sam bila luda skroz od njega. U utorak je ispalo da je to cep i znak otvaranja jer sam se otvorila 2 cm. Sretno,i da imas brzi porod i da sve to skoro krene 

Mary36
    29. Lipanj 2015. 09:15

Buco tvoj čestitam i brz oporavak želim! Bitno da ste sad doma i sve će to doći ubrzo na svoje. Možda ti je to normalno da su šavovi natečeni jer su i meni usme bile jako napuhnute iako me nisu rezali, sad se smirilo skroz.
    Pikice još malo!!!Samo hrabro,super da se tak otvaraš

Bublica123
    29. Lipanj 2015. 11:43

Cerviksa nema...otvorena 4cm...trud na ctg-u...doktor rekao da je sve kako treba...skolski...i pitao da li sam blizu da stignem doci...stizeeeee moj deckiiiiiiiiiiic

renata6
    29. Lipanj 2015. 11:45

Pikica sretnoooo!

Buco tvoj
    29. Lipanj 2015. 17:01

Piki sretnooooo. Javi nam se

renchiii
    29. Lipanj 2015. 19:21

Sretno Pikiiiii!!!! Evo nas na jubilarnoj 100-toj stranici kao stvorenoj za tebe i tvog frajera i zadnji porod koji iscekujemo od pocetka!   Juhuuuuu!!!!

Ja ne stignem bas na forum, Nika mi je sve vise budna pa ju zabavljam, javim se cim uhvatim vremena...
    Pusa svima! Samo hrabro Pikica!!!

Mary36
    30. Lipanj 2015. 07:20

Pikice javi nam se čim stigneš! Vjerojatno si već rodila i naša četvrta bebica je već tu
    Ja isto baš ne stignem na forum, mala buhtlica traži svoje.

Buco tvoj
    30. Lipanj 2015. 21:42

Cure. Imam pitanje. Dali je kojoj od vas bila temperatura blago povišena?
    Jučer sam imala 37.5 i danas 37, ali brzo padne. I noćas mi je jako puno mlijeka došlo. Baš mi se sve cijelo , ko kak Mary kaže. Znate da mi se ne ide na hitnu jer me fakat nikaj ne boli osim te proklete rane. I super se osjećam. Temperatura brzo padne. Beba lijepo klopa. Jedino kaj dok sam ju hranila iz jedne cice,iz druge je mlijeko teklo u potocima. Helppppp. Ne želim na hitnu.

Mary36
    30. Lipanj 2015. 23:08

Buco odi na forum bebe, tema problemi s dojenjem. Meni su cure jako pomogle, pogledaj i što je meni renata savjetovala. Ak ti je početak mastitisa bolje da odmah kreneš u akciju!  Slično mi je bilo ko i tebi, a i još uvijek imam strašno puno mlijeka i stalno moram paziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI