Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    17. Lipanj 2015. 12:01

Joooj Renchiii vjerujemo ti :-). Samo ti uzivaj s malom strucom ;-).
    Cure kak ste mi vi?

Mary36
    17. Lipanj 2015. 12:45

Renchiii jeste već došli doma?! Uživajte i probajte se odmoriti...Ha, ha, kak smo smiješne - sve četiri smo bile tamo i niš ne kužimo
    Bucek ja sam danas baš dobro, toliko me pregled jučer iscrpio da sam uspjela odspavati čak 8 sati u komadu, a to nisam već dugo. Samo mi je trbuh jako težak, al niš ne boli. Kako si ti?

Buco tvoj
    17. Lipanj 2015. 13:14

Imam hrpu sluzi i dalje. Jucer je bila smeda,danas prozirno-zelena. Boli me u donjem dijelu leda onak malo ko menstrualni bolovi i jajnici me bole. Inace ostalo ok. Nadam se da cu i ja za vikend .
    Kad su vam kontrole cure?
    Ja sam u petak i nemam blage veze ko ce biti od doktora. Samo se nadam da nebude guzva. 
    Mary moja ovo vrijeme je koma koma koma. Ubije svakoga.

Bublica123
    17. Lipanj 2015. 13:22

Ej cure...ja sam nocas napokon spavala ko puh...nakon sto dvije noci nisam oka sklopila...non stop mi pritisak na guzu i menstr.bolovi...hodam non stop da mi noge otpadnu...cekamo

Mary36
    17. Lipanj 2015. 13:27

Meni čak paše ovo hladnije vrijeme, možda sam zato i uspjela napokon malo odspavati.
    Ja isto imam u petak, al samo ctg, možda se vidimo. Opet mislim doći dosta rano da to što prije obavim jer je sprovod teti od muža u petak. Ak ti dođeš isto rano možda se uhvatimo! A pregled mi je opet u utorak kod Hermića, naravno ak dočekam (bolje mi je da to više ne pišem jer uvijek dočekam).

Buco tvoj
    17. Lipanj 2015. 13:38

Ja cu u petak (ak ga docekam,a vjerujem da budem ) doci isto vec oko 7-pola 8 da ne cekam 100 godina tamo.  Jer ak me pukne u radaonu,ak se jako otvorim da rodim do popodne . hahhaha.... Kak sam si ja to lijepo isplanirala 

Mary36
    17. Lipanj 2015. 14:15

Ja isto tak planiram, samo ne zmnam da li za ctg treba čekati dr da ga očita ili ne. Jer ak ne treba ja bi mogla do 8,pol 9 biti i gotova.

Buco tvoj
    17. Lipanj 2015. 14:40

Nisam ziher,ali mislim da ti dr mora pogledati ctg i potpisati. Jer neznam ko bi ti drugi vidio jel je sve ok. 
    E jel znate dal robicu za bebu kasd nam nose stavljamo u vrecicu i napisemo ime gore ili kak?

Mary36
    17. Lipanj 2015. 15:00

Ništa Buco od pregleda, pukla mi upravo voda...vjeruj mi skužit češ odmah...totalna poplava onako roza, malo krvavo. Krećem u Petrovu!!! Sad me strah Buco jer uopće nemam trudove Drž fige!

Buco tvoj
    17. Lipanj 2015. 15:14

Mary sretno. Bas si me iznenadila sad kad sam vidjela poruku. Nadam se da ce proci sve ok,drzim fige i javljaj mi novosti kad ces moc. 
    Saljemo ti pusu da brzo drzis svoju bebicu u rukama i da ti porod bude brz ko od Renchiii. 

Pikica ostale ti i ja,koja ce prva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI