Joooj Renchiii vjerujemo ti :-). Samo ti uzivaj s malom strucom ;-).
Cure kak ste mi vi?
Renchiii jeste već došli doma?! Uživajte i probajte se odmoriti...Ha, ha, kak smo smiješne - sve četiri smo bile tamo i niš ne kužimo
Bucek ja sam danas baš dobro, toliko me pregled jučer iscrpio da sam uspjela odspavati čak 8 sati u komadu, a to nisam već dugo. Samo mi je trbuh jako težak, al niš ne boli. Kako si ti?

Imam hrpu sluzi i dalje. Jucer je bila smeda,danas prozirno-zelena. Boli me u donjem dijelu leda onak malo ko menstrualni bolovi i jajnici me bole. Inace ostalo ok. Nadam se da cu i ja za vikend .
Kad su vam kontrole cure?
Ja sam u petak i nemam blage veze ko ce biti od doktora. Samo se nadam da nebude guzva.
Mary moja ovo vrijeme je koma koma koma. Ubije svakoga.
Ej cure...ja sam nocas napokon spavala ko puh...nakon sto dvije noci nisam oka sklopila...non stop mi pritisak na guzu i menstr.bolovi...hodam non stop da mi noge otpadnu...cekamo

Meni čak paše ovo hladnije vrijeme, možda sam zato i uspjela napokon malo odspavati.
Ja isto imam u petak, al samo ctg, možda se vidimo. Opet mislim doći dosta rano da to što prije obavim jer je sprovod teti od muža u petak. Ak ti dođeš isto rano možda se uhvatimo! A pregled mi je opet u utorak kod Hermića
, naravno ak dočekam (bolje mi je da to više ne pišem jer uvijek dočekam
).

Ja cu u petak (ak ga docekam,a vjerujem da budem ) doci isto vec oko 7-pola 8 da ne cekam 100 godina tamo. Jer ak me pukne u radaonu,ak se jako otvorim da rodim do popodne . hahhaha.... Kak sam si ja to lijepo isplanirala
Ja isto tak planiram, samo ne zmnam da li za ctg treba čekati dr da ga očita ili ne. Jer ak ne treba ja bi mogla do 8,pol 9 biti i gotova.

Nisam ziher,ali mislim da ti dr mora pogledati ctg i potpisati. Jer neznam ko bi ti drugi vidio jel je sve ok.
E jel znate dal robicu za bebu kasd nam nose stavljamo u vrecicu i napisemo ime gore ili kak?
Ništa Buco od pregleda, pukla mi upravo voda...vjeruj mi skužit češ odmah...totalna poplava onako roza, malo krvavo. Krećem u Petrovu!!! Sad me strah Buco jer uopće nemam trudove Drž fige!

Mary sretno. Bas si me iznenadila sad kad sam vidjela poruku. Nadam se da ce proci sve ok,drzim fige i javljaj mi novosti kad ces moc.
Saljemo ti pusu da brzo drzis svoju bebicu u rukama i da ti porod bude brz ko od Renchiii.
Pikica ostale ti i ja,koja ce prva?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji