Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    27. Lipanj 2015. 18:54

Moja malecka papa i kaka stalno Tako da sam sva u poslu...sa spavanjem je bilo problema jer nikako nije htjela u krevetić, al smo sada otkrili fen - uključimo ga malo, on zuji a ona za par minuta zaspi bilo gdje. A sa prematanjem je bio isto kaos prije fena, derala se ko vol. Ja imam strašno puno mlijeka, imala sam male cice, jedva dvojku a sad su mi valjda petica! Samo sam se probudila treći dan u bolnici, skinem se i idem se tuširat a kad ono...možeš misliti kako mi se muž obradovao kad je došao u posjete. Samo što danas imam malu temperaturu i čini mi se početak mastitisa pa pokušavam to liječiti al ne znam da li mi baš ide. Ne bi baš rado sad pila antibiotike...bole me ko vrag, a to mlijeko šprica tak da su mi i hlače mokre ak hodam a ne samo majca, ma stvarno ga je puno...zeza me muž da ko bi reko da ću biti takva dojilja a tak sitna ženica. A da je lako s dojenjem i nije baš...budeš uskoro vidjela! To je stvarno neobično kad nosiš tog malog čovjeka doma, mi se još privikavamo...al vidjet češ, odmah čete se zaljubit u bebača, to je baš neopisiv osječaj.

Lollypop
    27. Lipanj 2015. 20:10

Mary

Moja malecka papa i kaka stalno Tako da sam sva u poslu…sa spavanjem je bilo problema jer nikako nije htjela u krevetić, al smo sada otkrili fen - uključimo ga malo, on zuji a ona za par minuta zaspi bilo gdje. A sa prematanjem je bio isto kaos prije fena, derala se ko vol. Ja imam strašno puno mlijeka, imala sam male cice, jedva dvojku a sad su mi valjda petica! Samo sam se probudila treći dan u bolnici, skinem se i idem se tuširat a kad ono…možeš misliti kako mi se muž obradovao kad je došao u posjete. Samo što danas imam malu temperaturu i čini mi se početak mastitisa pa pokušavam to liječiti al ne znam da li mi baš ide. Ne bi baš rado sad pila antibiotike…bole me ko vrag, a to mlijeko šprica tak da su mi i hlače mokre ak hodam a ne samo majca, ma stvarno ga je puno…zeza me muž da ko bi reko da ću biti takva dojilja a tak sitna ženica. A da je lako s dojenjem i nije baš…budeš uskoro vidjela! To je stvarno neobično kad nosiš tog malog čovjeka doma, mi se još privikavamo…al vidjet češ, odmah čete se zaljubit u bebača, to je baš neopisiv osječaj.

isuse boze!!! Kako smijesno!!! Nemogu to ni zamislit!! 
    Ja inace imam 4ku, sad 5icu, a kad rodim...stavljat cu kesu na svaku cicu onda. Ili kupit one bablje br.10000000 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renata6
    27. Lipanj 2015. 19:12

Mary ako imaš bilo kakvih problema s dojenjem javi se na forum beba tema je problemi s dojenje ili ako hoćeš u privatne poruke.

Bublica123
    27. Lipanj 2015. 21:24

Hahahhah...za poludit...moje sad izgledaju tak malo jer je trbuh veliki, dobra cetvorka ako ne i petica...isto me frka sta ce biti kad dodje mlijeko...ima da mi u ergo maramu sta mi je prijateljica kupila za nosenje bebe stanu samo sise, nikakvo dijete

Bublica123
    27. Lipanj 2015. 21:25

Hahahahahahahahh nek su mary i hlace nokre a ne samo majicabas sam se nasmijala od srca

Lollypop
    27. Lipanj 2015. 22:33

Svi se pitaju isto...sto to mary jede? S cim je hrane? 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    28. Lipanj 2015. 01:39

Samo vi mene zezajte, budete i vi uskoro sa sličnim problemima!  Imam dojam da više narastu male cice nego velike, kao da je vidljivija ta promjena na njima. Valjda ne stane u njih svo to mlijeko pa ih razvuče.

Buco tvoj
    28. Lipanj 2015. 16:05

Hej curke,mi stigle doma .

Prvo Mary sretan rodendan s malim zakasnjenjem,nisam mogla na forum. Drago mi je da si dobro i da je sve ok proslo. Sad mozes uzivati s bebicom. 

Uglavnom,mi smo u utorak otisli u trudnicku na pregled. Dosli iza 12,a guzva uzas jedan. Kak se u pon nije radilo svi navalili u utorak. Pregledao me dr Starcevic koji je reko da sam 5 cm otvorena i posto se znamo da ce on mene odmah poslati u radaonu. Od trudova nisam imala ni t. Apsolutno nista. U 16 sati dosli gore,klistir,prijava i tako to i cekanje u hodniku. Guzva bila uzas jedan. Boksovi i predradaona puni,zene drze po hodniku na kolicima sa trudovima. Bas uzasan prizor. 
    U 17:10 nasli oni krevet za mene u predradaoni,ali molila da idem prvo jos jednom na wc. Sjela na wc i osjetiola u kicmi kao da su mi dva baloncica pukla,kad ono ja se digla napravila 3 koraka ,i ono tece i tece, puko vodenjak. 
    Trudovi se javili nakon 5 minuta i to 2 min truda,20 sekundi odmora. Oko 18:30 sati nemogu trudove izdrzati vise i trazim nesto protiv njih. Doktorica me pregleda i kaze nista od ljekova otvorena 9 cm,ako se rastegne moze biti i 10. Ceka se da se beba spusti. 
    U 19:00 trudovi toliko jaki da se bacam po krevetu i vise nemaju pauzu,konstantni su. 
    Babica sve priprema i zeli me poroditi u predradaoni pred svima jer nema slobodnog boksa. To mi je bio uzasan osjecaj. 
    19:20 dolazi dr Starcevic i nabrzinu me trpa u boks jer ne zeli dopustiti da rodim na krevetu. 
    19:30 smjestaju me u boks i cekaju da se beba spusti. 
    19:42 rodila se moja Sara u 2 ajmo rec truda jer tiskala sam napamet jer su trudovi bili konstantni.
    Teska je 3570g i 51 dugacka. 
    Posteljica je sama ispala nisam ju uopce morala istosnuti. Nazalost rezali su me i to me sad boli vise nego porod,i cak mislim da mi je jedan unutarnji sav naoteko jer mi je nekak cudno. 
    Bile 5 dana u bolnici jer je Sara dobila laganu zuticu i nesto sa krvnom slikom nije bilo ok. Ali sad smo doma i mazimo se i pazimo i ljubimo. 

Piki ti jos u komadu?

Miki35
    28. Lipanj 2015. 16:31

čestitam hrabroj mamici , uživajte sad!!!! 

Bublica123
    28. Lipanj 2015. 18:54

U komadu sam...jos ...nece pisulinac moj ni makac...sutra idem na pregled pa cemo vidjeti...jucer bila na 1/2cerviks i dva prsta...pa sta god to znacilo...miki i ja cemo skupa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI