Nemamo nikakvih vijesti . Nadam se da je ok.
Joj Renchiii mene strah tog dojenja. Svi vicu jednostavno jednostavno a na kraju ispadne tak komplicirano. Uzas jedan.
Bas mi su mi bile patronazne i rekle su da pokusam jos danas ak ide, ak ne da se izdajam i po noci bebimil jer nema smisla da smo i ona i ja cijeli dan u mukama i da ce jos od stresa grceve dobiti. A uzasno mi je tesko jer je divna i dobra i umjesto da uzivam s njom ja ju stalno mucim i guram ciku...
Inace je stvarno super, pajki i svaka 3 sata se budi ko svicarski sat
Kaka super, obozava prati guzu, pupak samo sto nije otpao i onda cemo se moci lijepo kupati jer bas voli vodu. Tatu obozava i on nju, od mene vec ima averziju, cim vidi da ju namjestam pocne se vrpoljiti i režati na mene i onda plac...
A s tatom si je super i on je totalno zaluđen s njom, bas sam.iznenađena jer je inace hladniji tip.
Ne mogu vjerovat da pisem o svom djetetu a do prije neki dan kad ce krenuti vise!!!!!
Jedva cekam da i vi rodite pa da se jadamo jedna drugoj... evo ja placem, hormoni me soraju na najjace

Joj Renchiii mislim da je ovo najgore. Meni kak su svi govorili da bum prva kak sam skoro rodila u 27 tjednu i to sve,bojala sam se iz tjedna u tjedan samo da dodem do 37. Dosla i presla to. 5 cura je rodilo s kojima sam si dobra. Dobila iskustva sa poroda od tvog i susjedinog koja su fenomenalna do frendicinog koja je isla na carski. Samo sam se molila da nebudem prva i sad na kraju svi imaju svoje bebice vec doma a Pikica i ja nikak i nikak. I cekam i cekam, i svaki dan si mislim e sutra ce i prode sutra i nikak. Bas tu i na forumu prorijedile se jer jedino nas dvije ostale sa trudnickim mukama. I moramo cekat dok se opet ne skupimo na temi bebe. I vec ludim. Svi me zovu jesi rodila a ja bi ih najrade nekam poslala,a znas da nije pristojno. Ali bas te pile u mozak s tim svaki dan ,jel jesi jel jesi.... Uzas jedan....
A gle ja sam isto rekla za dojenje ak nebu islo nebu,kaj sad da bezveze maltretiram bebu i te prve dane pamtim po svojim i njenim frustracijama oko dojenja. Ni prva ni zadnja koja bu na bebimilu.
Sigurno se i nasa mary sad zabavlja sa svojom curicom...jooooj buco jedva cekam da i mi napokon upoznamo svojebebice

A gle Piki ak nikaj drugo bar ce nasa djeca kad budu stari tam imali 50 godina moc rec mi imamo jos uvijek 49 dok ce od Renchiii i Mary vec napuniti 50. Bar tjedan dana ce moc to vikati. .
Tak ti ja velim svom muzu,on sad ima 27,a ja 24, pa kad me zeza velim mu ti ces imat 40 dok cu ja jos uvijek biti u trideset i nekoj.
Ja sam dobila zapovijed da mora krenut ili danas ili u ned...nikako nam ne igraju pet. i sub...muz radi...buco tvoje prorocanstvo za subote se mozda i ostvari...mary nam je malo pomrsila planove al eto ti mozes u sub u petrovu...osim ako neces cekati svoju pikicu ili ces ju ipak ostaviti usamljenu

Ja sam danas bila pola sata u setnji. Sutra idem na pregled. Nadam se da nece forsirat na indukciji neg da ce samo krenuti. Bas me strah sutra.
Rado cu ja tebe cekati,ali voljela bi da se nase bebe dogovore i da vise krenu. Ubi me sluz i sve zivo.
Nebi ja tebe nikad samu ostavila,ali sve mi se cini da ces ti mene ostaviti.
Cure mi smo sad super i jos smo u petrovoj,imala tezak porod...javim vam se cim smo doma
Cure mi smo sad super i jos smo u petrovoj,imala tezak porod…javim vam se cim smo doma
Maryyyyy cekale smo teeeee...brzo cete se oporaviti...javi se kad dodjete kucici svojoj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji