Sjedila na prvom stolcu uz prozor di su ona dva wc-a...u onom dijelu di predajemo papire...zapamtila sam jer si bila jedina s majicom na bebu

Pored tebe je bila ona neka zenska u sivoj haljini kaj su ju htjeli na inducirani jer je presla termin ali ona nije dala. Reklaje da bu prije ili poslije dobila trudove i kak on moze rec da ce se rijesiti?
Eeee pa onda sam te vidjela :-)
Jos da otkrijemo koja nam je Mary bila .
Meni se sad ova voda pretvorila u sluz i sve mi se cini da je to taj glupavi cep. Mozda bum ja ko Renchiii rodila u subotu. Rekla sam ja vama subote su rezervirane za nas
Da, ja mislim da vas nisam skužila. Došla sam stvarno rano jer sam imala i uzv poslije i to je sve dosta dugo potrajalo. Kad sam došla možda je bila samo jedna cura ispred mene. Na kraju sam još najduže čekala taj uzv, dr je stvarno bio presmiješan i usporen. Još mi nitko nije tako dugo uzv radio a tak je malo rekao!

Joj sad sam si zamislila da me taj porađa i onak nakon pola sata šutnje jedva usporeno tiho prozbori oookkk, aaa saadaaa tiiissskaajjteee.....

Hahhaha.... Jucer kad sam bila na hitnoj zena je radala. Ugl muz je bio uz nju,ali ona je toliko urlala da ju je moj muz cuo dole ispred bolnice di me je cekao,sa prvog kata. I stvarno 3 doktora su bila uz nju,muz,2 babice i 2 medicinske sestre i svi su ju upucivali kaj treba i ona tiskala u glavu i cujem di joj vicu da je sva poplavila. I uglavnom oni su se s njom pola sata natezali,a nitko nije glas podignuo a ni bio bezobrazan. Na kraju su morali zvat doktora s drugog odjela da joj onak ajmo rec skoci na trbuh jer se beba pocela daviti. I on njoij to napravi,beba izade. Ova prestane urlati,a doktor izade iz boksa i siroce kak je njoj to radio iscasio rame i nije mogel nikam s rukom. Sestre ga tam masirale. A od ove muz ajme meni valjda je 20 puta u sat vremena zvao babice da nek njoj ovo naprave,nek njoj ono naprave,pa nju jako boli,pa kaj ne misle oni da je vrijeme. Ja sam mislkila da ce ga izbaciti iz radaone....
Joj Buco tvoj to ne zvuči baš lijepo. Ja opet u nekoj panici, sad sam u fazi da se predomišljam glede epiduralne...Tako me sve danas opet boli da mi je već svega dosta. Ako dođem ovako iscrpljena mislim da ću tamo preklinjat da me nadroksaju...toliko o mom prirodnom planu poroda

A gle imas svakakvih cura. Mislim ja ih znam hrpu di su ih frendice uvjerile da ne boli jako i da u radaoni cvatu ruze i tak dalje. I normalno ona si je to tak u glavi slozila i ona to ocekuje i naravno kad dode u box i vidi one hladne zidove i nzenam kaj sve ne i one sve spravice i aparaturu da ju uhvati panika. Mislim svakog bi. Neznam kaj drugo da kazem.
Mislim cure totalno ste neorganizirane ja sam gledala s prozora u trudnicku ne bi li me neka skuzila i dosla mi malo drustvo praviti
Nisam na forumu jer iskreno vec sam toliko iscrpljena da ne znam za sebe ...
Drzte se i samo pozitivno razmisljajte o porodu... nek vas tjesi to da su stvarno svi su super i trude se... ostavit ce vas same u trudovima, ali boze moj, di bi dosli kad bi sjedili uz svaku koja ceka da ju trudovi otvore...
Buco tebi ne gine ovaj vikend!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji