Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    08. Svibanj 2015. 21:25

I ja imam bijele s ovčicama!  Te i obične sam uzela...Bas ih danas popeglala i slozila, robicu cu sutra jer su mi leđa otpala. Ja sam posteljinu kupila u ikei, tj. seka išla sa svekrvinom karticom i mojim popisom hihi   Kupila sam jednu kariranu rozu sa nekim uvezenim slicicama, ta mi je prekrasna i jednu bijelo bez na točkice, isto je slatka. Sve sam uzela u ikei, madrac, poplun, jastuk, dekicu, nepropusnu podlogu, dodatne plahtice i jastucnice, ogradicu i sve skupa je bilo oko 700kn dok su posteljine po baby dućanima po 400-500 s ogradicom, a madraci isto tak. Ma ikea je zakon. Kindać mi je presladak sa tom rozom posteljinom, budem ga uploadala jedan dan, samo da mi dođu ukrasna slova-jastučići što sam naručila. 
    Moja torba je spremna vec nekih 2 tjedna. Krcata je!  Čak sam i kekse stavila, kaže mm samo da ne bi gladna bila hahaha

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 21:59

Hahahaah....meni mama i muž kupili 3 paketa onih energetskih pločica da imam za jesti :-).
    Mi smo po kolica išli u varaždin jer sam ja htjela glomazna i velika, a ovo kupili u bubamari. I zadovoljna sam. kimbac platili 400 kn,a madraca 180. Tak da je ok.. Ali moj muž i mama nakupovali haljinica i igračka da nemam kam s njima :-). I kak sam ja veliki fan ovce naručili joj naljepnicu za zid na kojoj piše sara i ima ovce okolo :-)

renchiii
    09. Svibanj 2015. 10:35

Pa da, daj zamisli da satima ležiš u boxu i još si gladna, a čeka te porod, pih! Nek se nađe...
    SARA     nećakinja mi se tako zove... Mi čekamo Niku 

Buco tvoj
    09. Svibanj 2015. 12:16

Mi smo rekli ako bu nam druga cura zvat zvat ce se Nika. :-) , A za decka sam ja htjela Jan ali mi je muz imal svakakave asocijacije tak dsa za decka na kraju nismo imali ideju 

renchiii
    09. Svibanj 2015. 17:34

Ni mi nismo imali za decka, a prvo su nam rekli da je decko, ali nisu potvrdili 100% tak da sam bila pomalo isfrustrirana zbog imena i na kraju pišulina... Meni je Tessa super, al tati nije dolazilo u obzir i na kraju smo se oko Nika slozili. Ja bila u Areni u na kavi i među ljudima!! Preporođena sam! Sad kad budem porođena umjesto preporođena večeras bit će mi! hahaha

Buco tvoj
    09. Svibanj 2015. 20:09

Hahahah.... Nesmijes u radaonu dok meni ne odobre da ja mogu . Da se mozemo druziti i jest skupa .... 
    Ja danas goste imala, i mene to tak umori i izmori da sam muza sad poslala u ducan po cips da mi vrati snagu. Hahahahahha..... I cekam crtic. Meni je cudno kad vidim nekog a da nije mama ili muz :-)

renchiii
    09. Svibanj 2015. 21:54

Prepadneš se hahahah!!!

Buco tvoj
    09. Svibanj 2015. 23:12

Poslije imam nocne more i nemrem spavati 3 dana od šoka ..... Hahahah..... Joooj jos samo 4 dana do puna 34 tjedna i nekak bu mi iskreno lakse . nezz zakaj ali bude

Buco tvoj
    11. Svibanj 2015. 01:18

Hej curke... Imam pitanje. Jel vas boliu donjem dijelu trbuha od kuka prema sredini? ( kak sam to lijepo objasnila :-D). Mene danas to copilo nezz kaj je , ali bas me gnjavi i bolucka. Sutra nas ceka kontrola ali ja se nemrem strpit da daznam jel to normalno :-)

Buco tvoj
    11. Svibanj 2015. 10:48

Curke moje eto sluzbeno se ja posvadala sa Goluzom, i iako sam protiv trazenja veza po bolnicama sad trazim vezu debelu ko rasvjetni stup. Jer mi je pun kufer vise njihovog pametovanja. Frajer me optuzio da ne mirujem. A mislim da ako netko onda sam to ja, od 24 sata mirujem 23 i pol. Samo kaj odem na wc, i otusirati se. Luda sam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI