Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    11. Svibanj 2015. 19:38

Mirell samo ti čuvaj svoje anđele, a kad stigneš mi smo tu   Ja sam spol saznala u 25. tt na 4D-u jer je do tad drzala nogice skupljene i mislili smo da je dečko. Bila sam prehlađena i suzile mi oči, a dr. je mislio da plačem jer nije dečko 

mirell
    11. Svibanj 2015. 19:47

renchiii ma pusti muževe, i oni su na svoju stranu , i ja od muke popiiiiiiiii zbog muža , i oni su zamisli za što zalužni, ma joj najmanje se moramo zbog drugih uzrujavati. Ja mislim čak da ovo s Golužom i nije bilo zaista uračunjljivo jer kao što rekoh taj dan nije baš bio njegov , a Blajić je također moje zlato Petrove , prevolim ga . Joj riknula sam od smijeha zbog tog kaj su ti suzile oči i mislio je da plačeš 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

Buco tvoj
    11. Svibanj 2015. 21:08

Mirell meni ti je pre smijesno to kaj ti je moj muz takva dobrica, a svi ga se preplase jer je nabijen, ima razbijenu glavu i to ljudima izgleda strasno i ima gustu bradu ak se ne obrije i zgleda ko da ima 40 godina. Isto sam jednom imala tak problema, i kad je on iduci put dosao samnom tak su svi bili ljubazni.
    Sad je muz zvao nekog frenda da vidi jel se kaj moze srediti da dopadnem nekom normalnom. 
    Ali pazi drame a Renchiii otvorena i tak stoji od 27 tjedna i sve je super. A ja lezim, i sav nije pao, i dosla sam do 34 tjedna I da nedaj Boze sad rodim beba je dosta velika. A on meni prica da bi se beba rodila glupa, a moja frendica lezi u bolnici i ima visoki tlak ali nije kriticno i rekli su joj da mora pricekati do 34 tjedna i da ju onda mogu poroditi bez poblema. A on meni tu nesto sere. A ja nisam ni saznala od kuda meni bolovi, nisam saznala apsolutno nista nista... 
    Bjesna ko pas sam. 
    Ali bas bi mu poslala iduci put muza da ide siriti noge i kad ga pita kaj je ovo, da kaze zena doma miruje 24 sata.

Buco tvoj
    11. Svibanj 2015. 21:12

Ma sav drzi ali nije ravno u krug neg se jedna strana malo pomakla pa je taj sav nakrivljen. Ali nisam se ja dalje otvarala. Sav je jos tu. Nije on pao. 
    Renchiii za mene suraduje muz, njegov sef i jos musterija iz praone i svi znaju kad se tak nekaj dogodi i svi se kao aktiviraju, a svi muski, ja umirem od smijeha. Kad se skupe pa razgovaraju kak se tak nesmiju ponasati i tak svasta nesto i kad komentiraju moje stanje. 

renchiii
    12. Svibanj 2015. 15:05

Ma mene živcira kaj ga nema nikad doma, a sad mi je najpotrebniji i onda se bezveze svađamo oko toga... I još mi kaže da sam glupa kaj radim nekaj po kući, a mislilm si ko će ak nema tebe... ne mogu gledati da mi je nered, a netko mi se najavi na kavu recimo... i on to ne kuži i stalno mi govori da dramatiziram bezveze. eeee tukla bi ga... a nekad je takav micek da si pomislim kak imam najboljeg muza, al to je samo kad se njemu da... sad su vazniji bicikl, roštilji i ostala landranja okolo...

Buco Goluža je fakat pretjerao jer to su gluposti kaj priča... žene sa tlakom i šećerom porađaju u tim tjednima i kakve su to gluposti da ćeš rodit glupo dijete, majko mila. Mislim da mu je bio jaaaako loš dan jer je stvarno pretjerao...
    Vidi se da je tvoj dragi baš super muž i baš mi je drago kaj imaš takvu podršku.   Moj uvijek bježi od problema jer se ne zna nositi s tim. On je još jedno veliko dijete, ali šta ću, moj je i takvog ga volim, ali tu i tamo popiiiii s njim... Bude njega mala zvjerka dovela u red  Kao što Mirell kaže, ne treba se uzrujavati, svi oni imaju svoje mušice...

Buco tvoj
    12. Svibanj 2015. 15:58

Ma renchiii iskreno nije meni to kaj je reko za 34 tjedan, nego eto desilo se da mi je frendica koja je lezala u Petrovoj danas rodila carskim rezom u 34+3 zbog tlaka, carskim rezom. I nikak mi to nije drago cuti jer ono znala sam u kakvoj je ona situaciji i on mi tak kaze. 
    A kaj se muza tice stvarno se nemogu pozaliti, stvarno je brizan i pazi me i mazi, i on je velika beba, ali stvarno je uvijek tu kad ga trebam. 
    Joooj nadam se da taj konac nebude skliznuo ranije, i da cemo izdrzati jod dva tjedna. :-/.
    A u cetvrtak idem na uzv kod njega. Bas me zanima kak ce biti i kak ce se ponasati.

Buco tvoj
    12. Svibanj 2015. 16:00

I da da ne mislite ne tucem muza da ima razbijenu glavu .
    Posljedica prometne, zbog koje smo i poceli hodati.
    Kako romanticno, prohodali na odjelu neurokirurgije na Rebru. Hahahahaahaha

renchiii
    13. Svibanj 2015. 13:49

Jooooj i mi imamo sličnu priču samo iz Draškovićeve  Nakon par mjeseci veze se skucali s motorom , direktni sudar s autom iz suprotnog smjera, i završili u Draškovićevoj, starci se tamo upoznali i to je bilo to, ostalo je vrlo brzo išlo...   Jučer je baš bilo 5 god od tog dana, uh jeza me prođe kad se sjetim...

Ja u sub ulazim u zadnji mjesec curke moje! Jučer bilo 35 tjedana točno, ali po terminu 16.5. je mjesec dana prije termina! Baš sam happy kaj smo izgurale... 

Buco tvoj
    13. Svibanj 2015. 15:14

Moj dragi se zabio u hrast. Dobro da je ziv ostao. A ja kak sam najbliže Rebru sam se brinula o njemu, jer bili smo frendovi prije... I.... Tad je valjda dobio hrabrost :-D
     Jeeeej renchiii jos maloooooooooooo .
    Mene neka panika hvata. Sutra idem na uzv i toga me strah, a i strah me da malena ne krene puno ranije. Sutra smo punih 34  i i dalje se nadamo da ce nam doktor sutra na uzv rec da smo vise trudni . Drzite nam fige .
    E jel znate cure mozda do kojeg tjedna trudnoce se mogu primiti injekcije za sazrijevanje bebinih pluca?

Mary36
    13. Svibanj 2015. 16:47

Mislim Buco tvoj da baš do 34 jer su sa 35 već pluća dosta razvijena...bar sam ja tak guglala, ne znam iz prve ruke. Ja sam isto stalno u panici da ću prije roditi, stalno me nešto boli, pa onda krenu kontrakcije...po noći se znam probuditi i mislim da rađam, baš grozno. A valjda čemo izdržati još ta 3 tjedna bar. Ja sam sigurna da sam bar dva dana duže trudna nego po računici jer mi kad su bili plodni dani ni nije bilo muža (mislim plodni dani kako to ginekolozi računaju-dva tjedna od početka menge). . Više akcije je bilo tjedan prije, a i meni su ciklusi najduže trajali 26 dana zadnjih godinu dana.
    Renchiii super! Ti imaš samo dva tjedna za izdržati još!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI