A draga ja vec 7 mjeseci nisam nista radila osim lezala, isla na wc, doktoru i to je to. U pocetku sam smjela sjedecki jest, sad nakon serklkaze ni to. Ja se spustim niz stepenice i mrtva sam . Sjedim u cekaoni za pregled i samo slabost , samo se hocu srusiti. Uzas. Stvarno neznam od kud ce mi snaga za roditi. Kak da ju nabavim, di ju ima za kupiti :-P ?
Joj mogu misliti kako je tek tebi, ja sam samo na mirovanju ali ne strogom većinu trudnoće. A mirujem manje više, ovisi kako se osjećam koji dan. Drži se!

Ja zacudo imam energije, ne znam od kud. Svasta bi nesto radila, ali me boli cim se malo protegnem tak da se brzo vratim u horizontalu, a hodanje mi je prava muka, boli me i stisce dole ko da mi beba ima 10kg...
Ali s umorom i slabošću nemam problema, nemrem reci, dobro se osjećam. Idem spavati oko 11-12 navecer i probudim se oko pol 9-9 i ne spavam popodne. Jedino poslije Petrove uvijek prespavam pol dana jer me ubije cekanje i pregledi i sve to skupa.
I moram popit kavu ujutro jer imam uzasno nizak tlak pa me fjaka od toga ulovi, ali kroz jutro, i onda kad popijem kavu i pojedem nes slano sam ok.

Mary kaj se cudis, i ti si vec dogurala, mora bit tesko I ja mislim da cemo tesko roditi nakon toliko lezanja, ali nije ni u jednoj ostalo, nekak budu izasle bebice
Ja sam odlucila od sljedeceg tjedna počet hodat i normalno zivjeti pa kaj bude. U utorak ce mi bit 35 tjedana. Bar da malo ojačam za porod.

Tak i ja namjeravam...kad dođem do 36 tjedna počinjem s aktivnostima...bračnim, čišćenje stana i slično. Nadam se da budemo dogurale da i to doživimo!

I ja se nadam i vjerujem da budemo! Mozemo mi to!
Uh ove bračne mi faleeee....

A i meni se prorjedile , zato jedva čekam sutra taj pregled da vidim više kakvo je stanje dole
. Samo ne znam koliko bude muž voljan nakon tog 37 tjedna, već sad imam toliku baćvicu da se ne mogu ni micati
...a budemo vidli!

Da kad smo kod bracnih duznosti, ja sam se uzdala 11.10, a 23.10 saznala da sam trudna i doktorica odmah zabranila bilo kaj. S tim da sam izmedu 11 i 23 skoro cijelo vrijeme radila, tak da opet nije bilo nista. Sad me muz zeza da je to moderan brak, ozenis se i onda se smijes samo gledati...
Ja nezz kak funkcionira sa serklazom, kad se ja smijem pokrenuti ...
Hahaha... Znam da nisu ostale, ali muka mi je kad si razmisljam, trpis trudove 9 sati i onda pokusas tiskat i ne ide i posalju te na carski, pa kaj sam se patila 9 sati -voljela bi ak je prirodno da je prirodno do kraja.
Renchiii i ja sam niskotlakas, jucer na hitnoj bio 95/70. Ali ja ujutro vec u pola 7 doruckujem jer mi muz prije posla da dorucak, da u 7 popijem terapiju.
Btw jel pijes ti kaj?
Samo magnezij. Trebala bi i normabel, ali ne želim zbog tih komorica...
Ja sam završila na hitnoj 24.11. ako se ne varam nakon odnosa jer sam krvarila toliko da sam uvjerena bila da je spontani i od tad su mi zabranili sve.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji