Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    13. Svibanj 2015. 18:25

Ja sam taj tjedan kad oni kazu da sam ostala trudna bila u svadi sa muzem, nismo razgovarali jer sam se ja naljutila na njega zbog momacke ...
    Ali kako njima to objasniti. Mene strah da taj sav ne sklizne kak su rekli da se naherio. Bas me to brine. I ono raspitujem se od kojeg tjedna beba moze samostalno disati. Jel ti znas mozda? ?
    A i po zadnjem uzv kaze dr privatnica da je veca tjedan dana, ali ovaj u bolnici to nece priznat. 
    Meni je rekao dr da bi trebala jos dva tjedna izdrzat i da onda mogu sto god zelim. Tak da ono krizam dane do 28.5 da izdrzim. Al kad ja nemam kontrakcije bar kolko znam. 

Mary36
    13. Svibanj 2015. 18:43

Nisam sigurna za disanje...vjerojatno ovisi od bebe do bebe sad u našim tjednima jer se sad otprilike dovršava taj razvoj pluća. A ako nemaš kontrakcije trebalo bi ti biti ok, samo miruj i sve bude  Primjetila bi da ih imaš, meni već znaju biti i bolne iako me prema zadnjem pregledu nisu baš otvorile dosad...nadam se da bude tako i dalje. Moja je isto po mjerama tjedan ispred, ali to tako puno ne znači jer su te mjere samo prosjek, ipak se svaka beba rodi druge veličine i razlike su dosta velike. Možda su zato tak suzdržani jer veličina ne znači puno, više se vidi po tome koliko se beba razvila ak se rodi.

renchiii
    13. Svibanj 2015. 18:43

Ja isto mislim da se prima do 33-34 najkasnije, ali ne zamaraj se time, teoretski ti si od sutra u 35. tjednu, juhuuuuuu!!!! A i nase bebe su veće tak da možeš si dodati još jedan tjedan slobodno. Neke bebe se rode u 33-34 tt pa ni ne vide inkubator, tak da stvarno ne brini. Kak je od tvoje frendice beba kaj je rodila na carski zbog tlaka? Jel morala u ink i ostalo? 
    Bas sam htjela pitat kad imaš uzv i baš me zanima šta će ti reci. Odmah javi kad dođeš. Sigurna sam da će biti ko i meni: Bebica je super, super napreduje i to je to, vidimo se za 3 tjedna!   I nemoj se posvađat s Golužom!  Iako ja sam bila jedan četvrtak i nije mi Goluža bio na uzv nego Herman. Mislim da sam pomalo zaljubljena u tog Hermana, diiiiiiivan je!!!

Ma ja sam si već složila u glavi da sam izgurala Mary, meni psiha čuda radi pa samo pozitivno mislim. Al ja cu biti s vama do kraja i znaaaaam da ćete i vi doći do sigurne zone jer ja se još najmanje čuvam od vas...

Buco tvoj
    13. Svibanj 2015. 19:36

Hvala curke, vi me uvijek smirite .
    Maleni je u inkubatoru jer ima 1900g, a frendica je dosta lose, jer joj tlak uzasno divlja i tekucine je puna. Nisam uspjela saznati kak je maleni s plucima, jer na respiratoru ili nije. Ali kazu da ce doma cim dode do 2300g. 
    Mama mi se smije jer je htjela sloziti torbu, a ja joj nedam jer sam rekla ak ju slozi kakve sam srece bum sutra u rodiliste.
    Joooooj curke ja neznam kak vama, ali mene svaki put nakpn pregleda dole svrbi za poluditi. Uzas jedan. A tupavac Goluza mi nije htio dat vaginalete. Ali fakat sveki put nakon pregleda izludim. Jel vama tak? 
    Nis ak ne rodimo za dva tjedna idemo skupa na stepenice gore dole da se druzimo u rodilistu 

Mary36
    13. Svibanj 2015. 20:24

A joj...mene ne svrbi poslije pregleda, jednom mi je samo bilo bolno i nisam se baš dobro dolje osjećala, al to je bilo u 20 tjednu. Doktorica mi je dosta pažljiva i kuži da prčkanje u tim tjednima trudnoće i nije baš ugodno. Mene je par puta tijekom trudnoće znalo kao počet malo svrbit dolje, pa sam se u tim situacijama samoinicijativno izvana malo namazala canestenom i brzo bi prestalo.

Buco tvoj
    13. Svibanj 2015. 20:34

Hahahha... Goluza nije ni malo pazljiv. Mozda jer je bio zivcan. Ali mene svrbi od onog gela njihovog glupog. Nervira me to uzasno :-/. Svaki put ista stvar. Jooooooj tak me vec sad strah uzv.... 

renchiii
    13. Svibanj 2015. 22:54

Meni su kao i tebi Mary već te kontrakcije dosta bolne, ali po pregledu me ne otvaraju, vidjet cemo sljedecu sri jel se sta promjenilo. Ne svrbi me poslije pregleda, ali me boli svaki put i cijeli dan provedem u krevetu, samo me zadnji put nije bolilo, ali mislim da je to jer sam bila toliko sretna 
    Kažem vam, meni psiha čuda radi

Niš se ne boj draga, vidjet ces sutra da je s malenom Sarom sve ok. 

Nekak si i ja mislim da cemo ih na kraju tjerati van i da cemo se susresti s datumima rođenja jer smo sve tu negdje... 

E meni je ova tema mrak, obožavam ju, skrenule smo skroz, ali je privatna nekako i baš me opušta druženje s vama 

renchiii
    13. Svibanj 2015. 22:55

Sretno sutra Buco pa se čujemo popodne kad se vratiš!

Buco tvoj
    13. Svibanj 2015. 23:48

Ispada ja najvise kao otvorena, a nemam kontrakcije , jos bum i prenjela . A ne ne, cekam 36/37 i trcim po stepenicama .

Hvala curke, javim vam kad dodem doma kaj je doktor rekao. 

Da i meni je nekak tema super, nasle smo se, a i tu smo negdje s terminima pa se mozemo pratiti. ...

A bum izdrzala jos tjedan dana pa cu mu napomenut nek mi opet da neke vaginalete, a do tad cu pokusat sa lactogynom rijesiti to, posto je reko da se ne pojavljujem ranije.....

Drzite fige da mi muza pusti unutra, pa da ga ovaj izreseta s pitanjima 

Mary36
    14. Svibanj 2015. 09:44

Sretno Buco tvoj, javi nam se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI