Buco tvoj probaj se ne nervirati, on to vjerojatno samo kaže iz iskustva koje veze nema s tobom...samo ti i dalje polako i sve bude ok...sad smo već oko 34 tjedana. Mene je noćas sve toliko boljelo, ne znam ni sama gdje sve ne da sam mislila da ću umrijeti. Ne znam uopće kako ću prepoznati trudove kraj svih kontrakcija i bolova koje imam... U jutro je prestalo, al sad se bojim bilo što raditi, mislim da ću danas odmarati...a to lijepo vrijeme vani me posebno ubije u pojam...

A kaj je bilo Buco, po čemu je zaključio da ne miruješ?? Ma ti na Petrovoj su napola ludi... Blaženi moj smireni Blajić! I mene zna bolit tak sa strane, ali u biti stalno me neš boli i točno kak Mary kaže nekad se zapitam kak ću znat prepoznat trudove jer već sad me kontrakcije znaju baš boliti i stalno neki drek probada. Sinoć nisam mogla disati od bolova u gornjem dijelu leđa.

Ma joj. Prvo me cim sam dosla napao da zasto sam pila antobiotike ako je urinokultura sterilna, ja mu lijepo na fini nacin kazem da na papiru iz hitne pise ujutro dati urinokulturu i odmah pocet pit antibiotike, pita do kad sam ih pila, ja mu velim da sam ih ja vec popila dok je nalaz bio gotov. Onda gleda u moje papire i kaze aha serklaza, ide me pregledavat i zdere se vi ste imali niki zahvat. Ja reko pa da procitali ste serklaza. I naravno urlanje na mene da sam trebala doc i rec dobar dan ja sam imala serklazu. Ja tu vec lagano gubim zivce i kazem mu ma da najbolje da sam se iz dvorista pocela derat. Veli on sav se nagnuo na jednu stranu i veli mi da ako ja mislim ici tako cesto na hitnu da ce on menw hospitalizirat, a razlog ce biti preceste posjete hitnoj. I ja mu velim da ako nema medicinskog razloga da ostanem u bolnici da necu ostat, jedino ako je beba ugrozena da cu ostat. I na to on meni jel vi znate da morate strogo mirovat, ja reko to i radim. A on meni na to strogo mirovanje nije lezanje 3 sata nego 22 i pol od 24. I tu ja njemu upadnem u rijec na kaj je poludio da ja mirujem 23 i pol od 24. I on meni da mirujem ovo se nebi dogodilo. Ja reko ok meni je muz tu vani ja cu ga pozvati pa pitajte njega, on najbolje zna. I krenem ja, frajer me zaustavi i nekaj gunđa i ja mu velim ako necete tak odite samnom doma pa ima krevet i za vas pa cete vidjeti kak ja mirujem. I izignorirao me. I da ja imam cistu na mozgu ali se mewni neda sad plahutariti okolo da saznam jel smijem ili nesmijem na prirodni porod nego sam htjela njega pitat, valjda je imao takvih slucajeva do sad. I on krene da cu to u 36 tjednu rjesavat, i otkrivati, da jel ja znam da se sjeca u 34 tjednu rode glupa, jel ja ocu roditi takvo dijete. Ja sam ae okremnula i rekla vidimo se za dva tjedna ak ne promjenim doktora. I otisla.... Bas e naljutio
A da jedino mjesto di sjedim i hodam su njihove ambulante u kojima cekam po 5 sati. Ali kaj da radim , da iduci put muza posaljem da siri noge i da njemu gleda kel serklaz drzi. Mozda to i napravim. Pa nek veli, zena je doma, miruje pa sam ja dosao.
Buco tvoj ajmeeeeeeeeeee ne vjeruuuuuujem!!!!!!! Pa kaj je poludio!!!! ma stvarno više kako koji dan dođemo na koju su nogu ustali pa onda sve prek nas ide. Ne mogu vjerovati! A do sada ti je samo on vodio trudnoću ili? Koji dan je Blajić u ambulanti, da taj dan odeš? A joooooooooj, pa sada pred kraj toliko uzrujavanja , a za cistu na mozgu zlato to treba pisati od samog početka u svakoj Povijest bolesti a n kko on veli rješavati od 36tj, ajme grozomorni su
. Opet si za dva tjedn naručena? Skroz su normalni takvi bolovi od 34 tt pa do kraja, i stalno neki čudni bolovi. A možeš se otvarati i u noći običnim kontrakcijama, a joj kak je zločest!!!!

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Meni je mile moje jako žao jer se ne javljam često pošto imam troje dječice malo mi je teža misija biti na laptopu . meni je danas nalaz Triple test gotov i uredan je i presretna sam, s obzirom da imam 36g. Bila sam prošlu srijedu i na uzv dolje u podrumu i gore kod svog na pregledu. I napokon nakon 7tj vidjela svoju bebicu
i još ne znam da li je curka ili dečko
. Kada ste vi saznale spol? i na kakvom tj čijem uzv?

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Hej draga. Bas sam se pitala di si nam ti. Drago mi je da je nalaz dobar i da dalje mozes uzivati u trudnoci.
Nije samo on, Skrablin, Radosevic i on dva puta. Ma neznam ide mi na zivce. Sad u cetvrtak moram k njemu na uzv ali ide muz samnom da mi nemoze vise srat jer sumnjam da ce pred njim biti takva faca. A pazi zeni koja je bila prije mene trudna je 30 tjedana i prohodna prst do glavice i reko joj je strogo mirovanje i to je to., nikakva frka i panika , a vise otvorena neg ja. A ja koja sam u 34 tjednu ajme meni napravio pardu ko da sam trudna 12 tjedana. A za cistu briga njih kaj ja imam i nemam. Njima je da me porode.
A bas me cudi da je Goluza tak bvahat s obzirom kakvo je sranje trudnici napravio na serklazi...
I da spol sam saznala u 20 tt kad sam isla privatno na anomaly scan i 3D. Do tada se skrivala, al je zato u 24 tt rasirila nogice da smo potvrdili da je cura :-)
Pa mene čudi za Golužu , kako su koji dan na koju nogu ustali tako im mi dođemo i stanemo na žulj a ni krive ni dužne
. Ma joj još mrvicu draga, pa koliko si sada otvorena nakon serklaže?

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Buco U ŠOKU SAM!!! Kak može bit takav kreten u 34. tt trudnoće kad se stvarno ne bi trebala uzrujavati! Za pop...dit!!!! I dalje ne kužim zašto je napravio dramu, šta je šav popustio ili šta? Ne mogu vjerovati! I šta onda ak ideš na hitnu ako ti nije dobro? Meni je Blajić rekao idi dušo doma i miruj i ako bilo šta osjetiš dođi. On ti je srijedom, ako ti dopizdi prebaci se kod njega, stvarno je smiren i ne dramatizira oko sitnica... Jedino što se onda prebacuješ i na UZV srijedom a to ti je dr. Veček...
I MOLIM TE nemoj se živcirat, popij jedan normabel više jer ja kad se uzrujam dobijem kontrakcije. Jučer sam popila 2 jer me muž izbacio iz takta i cijeli dan sam bila ljuta i u suzama i imala sam puno kontrakcija...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji