A joj buco ipak si morala na cackanje, ali dobro da jesi... Meni je isto kao tebi mary, urinokultura sterilna, ali bakterije prisutne. Ja imam neki zuckasto zelenkasti iscjedak zadnjih par dana, ne znam isto da li da odem da me pogledaju...

A pocelo me jako boljeti, pa reko ajde da idem vidjeti kaj je.
A kakav ti je taj zuto zeleni iscjedak? Jel onak sluzav ili?
Renchiii možda je to taj sluzavi čep? Nekima i ranije ispadne koliko sam čitala. A i žućkasti iscjedak kao priprema za porod može bit normalan...ne znam.

Zato sam ju i pitala, nebi te htjela plasiti ali ja kad sam se pocela otvarati poceo mi je curiti zelenkasti sluzavi iscjedak i prvo ga je bilo malo, i nakon jedno tjedan i pol sam zavrsila u bolnici jer sam se otvorila i u bolnici mi je iscurila saka tog iscjetka i dr mi je rekla da je to iscjedak koji se cijedi kad se otvaras. Zato te i pitam. Nadam se da ti nije to
Nije u velikim količinama, to me tješi... mislim da mi je neka upalica prije. Imala sam nes slicno prije par tjedana i onda je prestalo skroz, nisam nuikakav iscjedak imala i sad opet... a ne znam, mozda odem kod svog ginića za svaki slucaj...

Nadam se da bude ok. Mene su ljecili protiv gljivica kao i na kraju iscjedak bio od otvaranja. Ali bas sam se prepala. Ja sam misla da cu tu noc u bolnici roditi kad sam to vidjela. :-)
Drzim ti fige da bu sve ok :-)
Joj cure ja sam baš išla malo u šetnju i imam osjećaj da mi je beba toliko nisko i velika da sad stvarno više jedva hodam...a i vrijeme vani mi je koma. Skoro sam pala u nesvijest i sad me sve dole boli...nadam se da budem bolje sutra, muž mi radi a ja se moram nekak do doktorice dotepst jer čekam taj pregled već pet tjedana!

Ah setnja.... Vise ni neznam kaj je to. Ja neznam kak renchiii ti ali ja kad se dignem i moram ic nekaj obaviti meni je toliko slabo, da imam osjecaj da cu se srusiti. Dodem doma i spavam pola dana. Uzas jedan. Ja ne znam di cu nac snage za roditi....
To sam si točno ja razmišljala danas Jedva se mičem, pa kako ću uspjet rodit?! Operem robicu i objesim, krenem malo peglati i odjednom sam totalno ošamućena i zaspim u bilo kojem položaju...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji